reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

jeszcze nad jedna rzecza sie zastanawiam bo mowilam ze nie mam okresu a tu wczoraj buch poplynela krew wczoraj sie zaczelo i wczoraj sie skonczylo:confused::confused::confused: dlaczego to chyba nie byl okres?? ale co?? we wtorek mam wizyte dopiero u ginka tyle czasu mi zeszlo zeby do niego isc i wreszcie znalazlam czas:angry::angry:

u nas kosza teraz trawy i tak bucza ze nie da sie wytrzymac:baffled::baffled:

reklama
hej, mam pytanie do dziewczyn z Warszawy nie wiecie gdzie są jakieś sklepy z rzeczami do chrztu?? jeżdże od kilku dni za ciuszkami i nie mogę nic znaleźć., Wczoraj znalazłam piękną sukieneczkę ale kosztowała 350zł.Dla mnie to przesada, szczególnie że to raczej wydatek na jeden dzień. proszę o pomoc;-)

Zwolinka poszperaj w necie, może coś znajdziesz...ja niestety nie wiem, gdzie takie sklepy są, więc nie pomogę, ale w necie napewno znajdziesz

A ja wczoraj dostałam już @ :-(, a myślałam, że trochę sobie odpocznę...buuuuuu

A radyjko dla dzieci...SUPER...też się popłakałam, jak usłyszałam "wszystkie dzieci nasze są", wspomnienia wracają

Witajcie my właśnie wróciłyśmy od ortopedy . Normalnie sie u niej poryczałam jak widziałam jak ta lekarka kręciła głową Zuzi myślałam ze jej ją urwie . Strasznie to wyglądało . Za dwie godzinki idziemy do przychodni na szczepienie mam nadzieje ze to nie bedzie takie traumatyczne przerzycie jak to u ortopedy .

KAmilka ty masz koszenie trawy a ja za oknem mam plac budowy . Stawiaja blok na przeciwko mojego i normalnie od 7 rano słysze tylko koparke .

Hello :)

Melduję się. Mała jeszcze śpi więc korzystam:) Siedzę przed kompem i wpierniczam chrupki kukurydziane bo ciasteczek nie mogę. Ach to uczulenie małej mnie dobija. Ja wiecznie szamająca mleczne rzeczy musze się ich wyrzec :( Cięzko jest.
Mała wczoraj marudna była. Brzuszek ją bolał i kupkę ze sluzem miała. Zobaczę jaka dzisiaj kupka będzie. Jak znowu ze sluzem to dzwonię do pediatry.

Zaraz czmycham na spacerek z małą dopóki deszcz nie spadnie.

Jak wróciłam poćwiczyłam brzuszki, zawziełam się choć bardzo kręgosłup boli przy każdym ruchu.
Teraz szykuję się do upojnej nocy z mężęm hihihi:-p
DOBRANOC

Madziu a jak robisz brzuszki??? Schylasz się do kolan? Czy taki półbrzuszki? Rób te drugie i staraj się nie odrywać kręgosłupa od podłogi to nie obciązysz go :)

Lecę bo mała zaczyna płakać. Buzialinki :)

Witam.
Zwolinko jedz na bazar Rozyckiego na ul Targowa na Pradze.Tam kupisz wszystko do chrztu i o wiele taniej i przepiekne rzeczy.

KAmilka ty masz koszenie trawy a ja za oknem mam plac budowy . Stawiaja blok na przeciwko mojego i normalnie od 7 rano słysze tylko koparke .

To zupełnie jak u mnie, od 7:00 do 19:00 czasem nawet później hałas i kupa kurzu :no:

Witam.
Zwolinko jedz na bazar Rozyckiego na ul Targowa na Pradze.Tam kupisz wszystko do chrztu i o wiele taniej i przepiekne rzeczy.

Dobrze wiedzieć, że jeszcze tam coś takiego jest, wiem, że kiedys było, myślałam, że może już zlikwidowali, ale jak nie to będę wiedziała gzdie mam się kierować, by kupić ciuszki Ami na chrzciny, ale to tego czasu to jeszcze kilka m-cy, więc mam czas

Dziewczyny, czy Wy też macie takie ciśnienie na słodycze??? ja to normalnie czekoladę jem codziennie, wczoraj pół opakowania ptasiego mleczka, zjadłabym całe, ale R nade mną siedział i mnie kontrolował ;-)

Normalnie cały czas słucham tego radia dla dzieci, Ami się super uspokaja przy nim i nawet szybciutko zasypia (odpukać w niemalowane, by nie zapeszyć ;-)), teraz leci "mała smutna królewna", a przy "wyspach bergamutach" śpiewałam, a Ami się tak cieszyła, spodobało jej się, a ja jestem w swoim żywiole, bo znów zaczęłam śpiewać, mam dla kogo :tak::-)

Hej kobitki.
Jestem i czytam co piszecie, tylko weny do odpisywania nie mam. Męczy mnie okres, bóle głowy, ogólnie jestem rozbita...J strasznie zapracowany, ma mało czasu dla nas.
Pozdrowionka

witam
Ja dopiero zjadlam sniadanie.Nie wiem co jest ,ze tak spie.Wstalam o 13.20.Owszem wczesniej nie spalam od 7do 9.30 ale i tak bardzo dlugo spalam i dalej spiaca i niewyspana jestem.

Zwolinka ja kilka lat temu widzialam sklep z rzeczami do chrztu przy Grochowskiej.Tez byl jakis niedaleko skrzyzowania Jana Pawla z Al.Solidarnosci, w str Arkadii jadac,ale raczje tani nie byl.Mysle ,ze rzeczywiscie na bazarze Rozyckiego bedzie wiekszy wybor i taniej.

Dziubek kup sobie ciastka owsiane Wiatraczki zlotoklose.Sa bardozo smaczne,nie ma w nich jaj ani nic z mleka.

reklama
witam Koleżnki

u nas w miarę spokojnie. Kolki opanowane (błogosławiony Sab-simplex i Lacidofil)

my teraz dostalismy Lacidofil na biegunke (zachcialo mi sie arbuza) :angry:
a Ty na co uzywalas?

Witajcie kochane!

Jak wróciłam poćwiczyłam brzuszki, zawziełam się choć bardzo kręgosłup boli przy każdym ruchu.

a ile tych brzuszkow dziennie robisz? ja kilka razy sie zmobilizowalam i robie 2x20 zwykle i 20 na boki. cwiczysz cos jeszcze?

Dziewczyny, czy Wy też macie takie ciśnienie na słodycze??? ja to normalnie czekoladę jem codziennie, wczoraj pół opakowania ptasiego mleczka, zjadłabym całe, ale R nade mną siedział i mnie kontrolował ;-)

Normalnie cały czas słucham tego radia dla dzieci, Ami się super uspokaja przy nim i nawet szybciutko zasypia (odpukać w niemalowane, by nie zapeszyć ;-)), teraz leci "mała smutna królewna", a przy "wyspach bergamutach" śpiewałam, a Ami się tak cieszyła, spodobało jej się, a ja jestem w swoim żywiole, bo znów zaczęłam śpiewać, mam dla kogo :tak::-)

a mozesz ptasie mleczko? male nie reaguje na czekolade? fajnie masz, ja jeszcze nie probowalam. a to radio jest ogolnopolskie? na jakiej czestotliwosci?

Do góry