jo-anna-on
Pindory i godody
Parasolka rzecz niezbędna[/COLOR][/FONT]
a co do parasolki, to też muszę zaraz zamówić
Dziewczyny szczepicie dzieci na Rotawirusa??
Ja nie szczepię na rota
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Parasolka rzecz niezbędna[/COLOR][/FONT]
a co do parasolki, to też muszę zaraz zamówić
Aurelko, spóźnione, ale najszczersze życzonka z okazji rocznicy Waszego związku :-) życzę Ci rychłego rozwiązania wszystkich problemów, zwłaszcza z m......ą;-)
Witam Koleznaki
Jestesmy dziś po szczepieniu, więc mały trochę marudzi. Jak na razie nie gorączkuje i mam nadzieję, ze tak pozostanie. Ponoć po Hexie są szanse, że się obedzie bez gorączki.
Długo się wahałam czym go zaszczepić, ale nie żałuję, bo mój mały histeryk urządził takie show przy tym jednym ukłuciu, że aż się boję, co by było przy trzech
Kurcze a mi juz mija 6 tydzien pologu a nadal mam plamienia,tzn w kolorze brazowym ale jednak musze chodzic z wkladka.Do gina teraz nie pojde bo wyjezdzam.