reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Wracajac do wozkow ja albo sobie kupie sama gondole a pozniej nowa spacerowke bo ta moja obecna po zimie to juz nie bedzie najlepiej wygladac,zreszta juz swoje przezyla(uzywam jej od 5 miesiaca zycia Vanesski) i bardzo mi odpowiada ale niestety nic nie jest wietrzne i material mi troszke wyplowial od slonca na budzie.No moze i moja wina ale juz czasu nie odwroce.To z fotelikiem montowanym na stelarzu to jest bardzo dobra rzecz bo naprawde dzieciaczek nioszony w reku w foteliku z czasem staje sie strasznie ciezki.Tak jak minka pisala chyba ze kupuje gondole z fotelikiem bez spacerowki i to mysle ze jest dobry pomysl.Spacerowka pozniej trzeba kupic wygodna zarowno dla dziecka jak i dla rodzica.

reklama
No przecież, że w CH Targówek! Widziałam, że tam coś jest ale jeszcze nie byłam z Maksiem, na pewno się wybiorę niebawem jak już będę!

Anusia80
A masz opis funkcji tego wózka,jakiej jestfirmy itd, mnie sie bardzo podoba.:-)
Ale tez potrzebuje wózka z fotelikiem samochodowym od razu.

Tylko że teraz prawie każdy wóżek jest na sprężynach, a wydaje mi sie i słyszłam z opowiadań że na paskch jest lepszy do usypiania i uspokajania dziecka;-)

Aniusia, wózeczek prezentuje się ładnie, a czy widziałaś go "na żywo"? Ja chyba nie widziałam wózków tej firmy. Czy blokują się te skrętne kółka z przodu? jest to dość ważne, bo jak się jedzie np. po nierównym chodniku czy po ścieżce, to skrętne kółka na nierównościach "uciekają" i jest b. niewygodnie i wtedy dobrze jest je zablokować.

reklama
Madamagda, ja mam wózek który nie ma pasków ani sprężyn, tylko takie plastikowe elementy łączące, które też zapewniają fajne bujanie. Dlatego trzeba moim zdaniem konkretny wózeczek obejrzeć "na żywo" w sklepie, nawet jeżeli np. ktoś planuje zakup przez internet.

Do fotelika można dokupić taki specjalny adaptor który montuje się na stelażu wózka i wpina się fotelik. Oczywiście byłam "mądrzejsza" od pana w sklepie i kupiłam taki fotelik (Deltim), do którego nie było wówczas owego adaptora, bo uważałam, że nie będę nosić fotelika, a w sklepie włożę go do wózka na zakupy.... nie wiedziałam, jak bardzo się mylę... jednak nie zawsze sprzedawca chce nam coś "wcisnąć", są też tacy co mądrze radzą hihihi

Do góry