reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Ola K. ty znasz problemy z doświadczenia, ja tylko moge sie waszymi poradami posiłkować, co lepsze, co bardziej funkcjonalne, dziekuję.:-):-)

aniusia no wozeczek calkiem fajny :) mi czerwony sie podoba,praktyczniejszy jako spacerowka :)Wyglada na praktyczny...i blokada na kola tez jest

Witam dziewczyny
Jak tam samopoczucie? opuściły juz Was nudności? Ja jeszcze nie moge znieść zapachu z lodówki jak chcę coś wyciągnąć to zatykam nos mam nadzieje że to szybko minie.
Aniusia jeśli chodzi o ten wózek dla mnie super widać ze jest zgrabny i chyba nie za ciężki muszę poszukac go w sklepie i zobaczyć na żywo pozdrawiam

Aniusia, warto by było się dowiedziec, jaką długość ma rozłożone na płasko siedzisko spacerówki. Ono ma na dole tę podpórkę pod stópki, która po podniesieniu na płasko stanowi taką "barierkę", ciekawe jak duże dziecko może sobie spać w wózeczku na spacerze. Niby większe dzieci mają bardziej przewidywalne pory drzemek, ale jednak zdarza im się zasnąć podczas spaceru czy np. jakiejś rodzinnej wyprawy. Śliczne kolory mają te wózki, ale pewnie będziesz często prać obicie jak maluszek zacznie sam się wspinać czy stawać w wózku.

Jesli chodzi o kolor czerwony tego wózka to na zywo jest zdecydowanie ładniejszy taki zywszy. Mysle ze ta cena nie jest az tak bardzo wygórowana tym bardziej ze jest to juz model 2008:-)

Witaj Wigma, zaglądaj częściej!

Madamagda, też sama nie znam rozwiązań wszystkich problemów i nadal zdarza mi się kupić cos, na co potem sama narzekam... ale to prawda, że przy drugim dziecku jest już łatwiej.
Np. (z innej beczki) nie dam się już namowić na zakup pełnej gamy kosmetyków dla dzieci... bo z pudru czy zasypki w ogóle nie korzystałam, tak samo z kremu do ciała czy kremu do masażu niemowlęcia, spokojnie wystarczyła mi oliwka.... a jak się małe dziecko drze na przewijaku to i tak chce się je jak najszybciej ubrać i przytulić a nie smarować róznymi kremami...

reklama
Aniusia widziałam wózeczek na żywo fajny, dla mnie miał 2 mankamenty, a mianowicie mały koszyk na zakupy i dość ciężki, ale poza tym oki;-)

Do góry