iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Szopek no i super,ja nie chcialam nic mowic zebyscie na mnie nie na skoczyly,bo wlasnie dokarmianie butla moze utuczyc dziecko,choc i na piersi tez dzieciaki beda grubiutkie a jak zaczna biegac to szybko zrzuca swoje zbedne kilogramy i piekne faldeczki.I dlatego was pytalam czemu dokarmiacie....Tak jak pisalam jesli dziecko przybiera na wadze nie ma potrzeby dokarmiania.A nasze mleczko jest zawsze dobre i nie ma obaw ze jest za chude czy nie wiem jakie.I czy duze piersi i czy małe to bez znaczenia ;-) Ale ze smoczkiem u nas jest problem bo moja jednak go nie chce
nawet jak jej przetrzymam.
Arewena8 witaj ,podaj swoj e-meil.
Minka no wlasnie ja juz nie wiem co to jest,u nas glownie na brodzie i troche na jednym policzxku a w definicjach i potowek,i tradziku i innych wysypek wszedzie napisane ze moze byc ropna wydzielina i badz tu madry ...
Arewena8 witaj ,podaj swoj e-meil.
Minka no wlasnie ja juz nie wiem co to jest,u nas glownie na brodzie i troche na jednym policzxku a w definicjach i potowek,i tradziku i innych wysypek wszedzie napisane ze moze byc ropna wydzielina i badz tu madry ...