reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Madamagda - ale Haneczka śliczniutka, tak blogo się uśmiecha

Kerry - no wlaśnie mają obowiązek, ale po co sobie dodatkową robotę stwarzać.

reklama
:-( Dziewczyny czy któraś z was miała może przed porodem, w tych ostatnich dniach taki straszny migrenowy ból głowy, mimo iż wcześniej nie było takich dolegliwości. Pół nocy nie przespałam, ból był taki że aż chciało mi się wymiotować:-(. Może to z upału...

Dzien dobry Majoweczki!

Juz 2 czerwca, a ja dalej 2w1... zaraz zmykam do ginki, pewnie znow dowiem sie, ze szyjka nieprzygotowana, rozwarcia brak i znow mnie cesarka postraszy... Juz mam dosc tego czekania!

Jade - u mnie na ktg tez nic sie wczoraj nie dzialo... Nastepne jutro. Na szczescie mi robia bez problemu, bo mam polozna swoja... ale po terminie to jest tak, ze powinni robic prawie codziennie.

Kerry - z tymi bolami glowy to ja nie wiem. Ale moze faktycznie na slonce i upal tak reagujesz?

A co do nierozpakowanych to faktycznie jest nas jeszcze 5... Jade, Kerry, Ming, Agusia i ja chyba.. nie wiem jeszcze czy Kangurka juz urodzila, bo sie pogubilam...
Kurcze, dziewczyny, czerwiec, a my co...

Milego dnia! I owocnego dla tych nierozdwojonych, bysmy na porodowke w koncu ruszyly..

Ja się tak na szybkiego witam:-)

Wczoraj i dzisiaj moja mała coś nie chce w dzień spać. Dopiero co ją uspiłam... o kurcze znowu płacze....a do tej pory był taki spokój. Co 3 godziny wstawała... ech no trzeba przecierpieć:tak:

Majóweczki nierozpakowane zmykać na porodówkę:tak::-)

Cześć Psiapsiułeczki Majóweczki,

NIEROZPAKOWANE, SZYBCIOCHEM NA PORODÓWKĘ, CHCEMY ZOBACZYĆ WASZE MALEŃSTWA!!!

Madamagda Hania śliczniutka, a jakie włoski...no i podobna do Ciebie bardzo :tak:

Dziubek moja Ami też w ciągu dnia mniej śpi, ja jeszcze bez śniadania i nie wykąpana, fakt, że mało płacze raczej potrzebuje poznawać świat i rozgląda się wokół, ale odejść nie mogę, bo jak traci mnie z pola widzenia zaczyna się kwilenie i ściemnianie, że głodna, a jak przystawiam do cyca to się rozgląda :-D...teraz przysnęła, więc idę się wykąpać i śniadanie zjem

Buźka

Cześć dziewczyny

Dzisiaj od rana robię pranie niedługo będę wszystko prasować. Muszę zostawić wszystko gotowe żeby mąż nie musiał tego później robić. On zajmie się generalnymi porządkami hihi :-D ni i oczywiście naszą córeczką :tak:.
Jeszcze ze trzy razy przejrzę torbę i ciuszki małego i łóżeczko i.... czy napewno wszystko gotowe. Przede wszystkim chcę najwięcej czasu poświęcić Emilce, bo to nasz ostatni dzień kiedy nie ma z nami jej braciszka :tak:.
Co do ktg to ja miałam robione tylko raz :szok:. i to 8 dni po terminie. Zapewne zrobią mi jeszcze jutro i może w środę, zobaczymy. Jak ja niecierpię szpitali, naprawdę tak bardzo nie chcę tam iść, tym bardziej że jutro będę tam tylko leżeć bo nic nie będą działać. Może tylko to ktg.

Witam was serdecznie i te z dzidziusiami i te jeszcze nierozpakowane Nie odzywalam sie tyle czasu i to nie tylko ze wzgledu na dzidziusia Fakt faktem malutka zajmuje caly moj czas i niestety jest to problem dla wszystkich dookola :szok:reszta pózniej bo musze uciekac na razie

Witajcie my od wczoraj jesteśmy w domu ma la jak na razie jest bardzo spokojna tylko je i śpi mamy jedynie problem z katarkiem więc zaraz musze wysłać męża po nawilżacz powietrza . A oto moje maleństwo

reklama
Do góry