reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

hej moje kochaniutkie JA nie mam internetu i bardzo za wami tesknie :-:)-(
Nasz synek wczoraj skonczyl dwa tygodnie :)
pewnie Iwonka pisala ze mialam cesarke w zwiazku z wysokim cisnieniem
na szczescie wszystko sie skonczylo dobrze, malutki zdrowy

chciala bym nadrobic co u was ale nawet nie probuje obejrze tylko majowe dzieciaczki :)
Gratuluje wszystkm rozdwojonym mamusia :))))

reklama
Lania ja nic nie doradze w sprawie wod i lozyska ale trzymam kciuki ,zeby sie wszystko dobrze skonczylo.

Łania niestety nie pomogę Ci z tymi wodami. Jeżeli faktycznie cc jest bezpieczniejsze dla dziecka to innego wyjścia nie ma, już niedługo będziecie z maluszkiem. Będzie dobrze, trzymam kciuki.

MM, jo-anna-on - dziekuje.
No nic, zobaczymy. Jutro jeszcze sprobuje przed pojechaniem do szpitala dostac sie do dobrego specjalisty USG, moze dzisiejszy wynik okaze sie nieprawdziwy... Bylam nastawiona na porod naturalny i jakos ciezko wyobrazic mi sobie wywolywanie porodu, albo cesarke... A jesli ma tak byc, to chce by nastapilo to jak najszybciej, ale tez nie chce isc do szpitala na patologie i lezec tam i czekac na ich decyzje...

Juz chce dolaczyc do rozdwojonych Majoweczek!!

Własnie widziałam wyniki wczorajszego egzaminu i o dziwo zaliczyłam :-):-) Teraz tylko w środę wyniki tego drugiego egzaminu i jak zaliczyłam to podejdę do magisterki za miesiąc :happy::tak:

Łaniu myślę że jak cię przyjmą nie będą czekać aż coś niedobrego się stanie. To jest poważna sprawa, lepiej jak mówisz sprawdzić to jeszcze raz. Trzymam kciuki

Łaniu ja też trzymam za Was kciuki, będzie dobrze.
Madamagda no kobieto, gratuluję zdanego egzaminu:-D. Podziwiam Cię, że dałaś radę skupić się na tych egzaminach. :szok::-D

Oj nesia ze skupieniem było ciężko:-D:-D:-D ale ważne że zdałam.
Widziałam twoje maleństwo śłicznutkie, zresztą wszystkie dzieciaczki takie do schrupania. Ja czekam na swoją niespodziewankę czwartek-piątek.

witam po tygodniowej przerwie:) tak jak chcialam nie puscili mnie do domu a nawet lepiej bo mialam zabieg w ten dzien w ktory poszlam do szpitala wiec juz jestesmy z Krzysiem w domku i czekamy az tatus wroci z pracy. malenstwo narazie zasnelo wiec mam chwile zeby napisac. urodzil sie 20 maja o 10.30 przez cc. wazyl 4200 i mial 60 cm dlugosci:) a miala byc mala dziewczynka:p poki co mam problemy z karmieniem bo maly sie przyzwyczail do butelki szpitalnej z ktorej mleko leci jak z kranu i nie bardzo chce ssac piers ale po ciezkich bojach przysysa sie na chwile wiec mysle ze w miare jak pokarmu bedzie przybywac to i on sie nauczy. tak czy inaczej pewnie trzeba go bedzie dokarmiac bo potrafi 90ml wypic za jednym razem to tyle napewno nie wyssie:)
pozdrawiam wszystkie ktore rozpakowaly sie podczas mojej nieobecnosci i te ktore jeszcze czekaja. poczytam co pisalyscie jak troche odpoczne bo narazie ledwo siedze przez ten moj kregoslup.
trzymajcie sie cieplo:)

Łaniu trzymam kciuki. Nieważne jak rodzimy ważne by maluszkowi nic sie nie stało ;-) może jutro będziesz już wiedziała więcej!
Madamagda gratulacje ze zdanego egzaminu :-D
Decameron niech Krzyś cycuje jak najwięcej :-p

reklama
witam po tygodniowej przerwie:) juz jestesmy z Krzysiem w domku i czekamy az tatus wroci z pracy. malenstwo narazie zasnelo wiec mam chwile zeby napisac. urodzil sie 20 maja o 10.30 przez cc. wazyl 4200 i mial 60 cm dlugosci:) a miala byc mala dziewczynka:p
Gratuluję dorodnego syncia! Ale Wam niespodziankę zrobił :szok:

Oj nesia ze skupieniem było ciężko:-D:-D:-D ale ważne że zdałam.
Ja czekam na swoją niespodziewankę czwartek-piątek.
Gratuluję zdanego egzaminu :tak:.
Ale fajnie, że już mniej-więcej wiesz kiedy będzie Hania na świecie.

Do góry