reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Dzień dobry.

Co do suwaczka to ja kiedyś robiła wg ich instrukcji i było ok. Może fotka za duża? Nie wiem sama.

.

Kathy, a zmniejszyłaś zdjęcie do 100 kb albo mniej?

No właśnie może i za duże przeciez tak taka prosta obsługa a zdjęcie mi nie wsakuje:angry::wściekła/y::no:
Iwonka to zmniejsza sie w tym programie co mi kiedyś przesłaś???

Witam tak wogóle !!!!
Pogoda u mnie słoneczna jakby troche mniej wiało ale zimno :crazy:
Dzis się bedziemy z niunia werandować :happy:
Teraz spi w najlepsze ,wstanie nakarmię ją i sprubujemy położyć sie w wózku przy oknie hehe żałuje ,że balkonu nie mam:-:)no:to by poleżała na balkonie .
A jutro sprubujemy na prawdziwy spcerek!!!!
Pomóżcie mi znowu z tym suwaczkiem jak możecie!!!!

reklama
Kathy
wklej tu na forum zdjęcie które chcesz tam umieścić. Ja ci je zmniejsze, a ty sobie zapiszesz je.

nie udało mi się pokazać samego linka suwaczka, więc wysyłam ci zmniejszone zdjęcie. Zaznacz zdjęcie i prawym przyciskiem zapisz obraz jako (np na pulpit).

Kathy Nelcia jest prześliczna :-D:-D
Ja teą już chce:wściekła/y:
Zuzia wychodz . Jeszcze jej nie ma na świecie a juz robi to co jej się podoba

Czesc Majoweczki!

Na mnie tez pelnia nie podzialala, ale sie nie martwie... chcialabym by dzidzia z wyjsciem do niedzieli poczekala, bo jeszcze w piatek chce fryzjera odwiedzic, a w sobote obiadek urodzinowy u Mamci, a w niedziele chcialabym rodzic.:-D

Iwonka - juz zaaplikowalas sobie ten olej rycynowy?? Co do goracych kapieli to ja w to nie wierze, bo zdarza mi sie brac teraz, bo lubie bardzo... i nic to nie zmienia.
Zreszta wydaje mi sie, ze zaden z tych sposobow nie jest dobry... ani napar z lisci malin, ani olej z wiesiolka, ani olej rycynowy, ani seks, ani mycie okien...

Jade - ja mam dokladnie to samo - raz bym chciala by dzidzia juz wyszla, a zaraz potem wole by jeszcze poczekala... obym tylko nie przenosila i by wywolywania porodu nie bylo...

Kathy - dobrze, ze sie odzywasz juz wiecej do nas, a corcia sliczna.:-)

Milego dnia dziewczyny!

czesc dziewczyny jak tam po pełni ja dalej w 2 w 1 bule mam takie ze mnie psze do dołu i pszytym straszne bule kregosupa ale te bóle sa nie regularne cały czas czekam miałam nadzieje co do pełni ksierzyca ale to chyba nie działa

reklama
Do góry