reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Panna Migotka z tego co mi pediatra mówił w szpitalu to witaminę K podaje się dziecom które są tylko na samej piersi jest takie zalecenie ze względu na zagrożenie chorobą krwotoczną która grozi upośledzeniem dzieci a wszystkim dzieciom podaje się witaminę D od czwartego tygodnia :tak:
Kathy ja byłam z małą na pierwszym spacerze jak miała 9 dni:tak::tak:
Mała czarownica gratuluje dużej córci:-):-)

aha i oczywiscie tesciowa ciagle mi klapie zebym alego nie nosila nie bujala i wogole bo sie nauczy rozwala mnie to juz bo dziecko tego potrzebuje tym bardziej ze on i tak jest grzeczny i malo sie go bierze na rece bo ja raczej karmie na lezaco:wściekła/y::wściekła/y:
Przepraszam, że się wtrące, ale w ogóle nie przejmuj się takimi gadkami. Ja swojego jak był taki malutki nosiłam bardzo dużo, teraz już o wiele mniej, bo waży o wiele więcej:-D i jakoś nie zauważyłam, żeby się przyzwyczaił i ciągle chciał na rączki.

Nasza Bianka urodzila sie 18 maja o 18 z minutami!! Wazyla niestety ;-) 3990 gram,
Gratulacje!!! Faktycznie duuuzia ta Twoja Bianka. Wszystkiego dobrego!

Gdzie ta pełnia :confused: Księżyc za chmurami, szaro buro i ponuro. Może jak bym go zobaczyła to bym do niego zawyła i by się zaczęło co-nieco.
:crazy:

I jeszce mnie coś w plecach boli, chyba od niewielkiego obcasu w sandałkach. Normalnie łamaga :wściekła/y:

Udanej nocy.

Czesc Majoweczki!

Mala Czarownica - gratuluje dorodnej corci!:-)

Iwonka - to jutro olej rycynowy? Oj, widze, ze zdesperowana juz jestes bardzo..
Ja pijam napar z lisci malin, olej z wiesiolka lykam, ale podejrzewam, ze to nic nie daje...

A u mnie poza kluciami coraz porzadniejszymi, bolami jak na @ oraz mega zgaga nic sie nie dzieje... ale boje sie porodu i tego co bedzie przez pierwsze tygodnie, ze narazie nie szukam przyspieszaczy... Chociaz zaraz pewnie dopadne Meza, a jutro mycie okien... ale to nie zeby przyspieszyc tylko tak poprostu....

Dobrej nocki!

To i my powiemy wam DOBRANOC dziewczynki -rozdwajajcie sie juz pora na was!!!!
Iwonko ja już nie siedziałam tyle dni i myslałam ,że się dawno rozdwoilaś:szok:a tu dziś wchodze a ty jesxcze z brzuchem:-p:-DDo grudnia bedziesz chodzić w tej ciąży:laugh2::szok:
Masz tu odemnie kopa na skurcze porodowe======:evil::evil::rofl::rolleyes2:
Już tatusko wózio naszej niuni z piwnicy przytachał i jutro się bedziemy werandowały heeh :-DRównie dobrze mogłam ją w foteliku ale A juz sie nie mógł doczekać i przyniósł:-D:tak::szok:
Wogóle facet zmieniony o 360 stopni:szok:jak nie mój mąż :no::no::no:Tak mu mała w główce zawróciła!!!!!!!:-):-):-)
Jesteśmy szcesliwi na maxxxxxxxxxxxxaaaaaaaaaaaaaaa:-)
PAAAAAAAAAAAAAA PAAAAAAAAAAAA

A propo dziewczyny jak widzicie suwaczek juz mam ale sto razy próbowałam tam wkleić zdjęcie i nic:wściekła/y::wściekła/y::no:Nie jedna mam taki widzę.....dlatego dziewczyny napiszcze jak to zdjecie wkleić w ta ramkę niby wchodziłam w zdjecia i robiłam pokolei jak napisali a tu jak nie mam tak nie ma:no::no::no::-:)-:)-(A chce aby było!!!!

Dzień dobry.

Kathy widzę, że tatuś zakochany w córusi, tak to jest, w końcu mówi się, że córusie tatusiów.

Co do suwaczka to ja kiedyś robiła wg ich instrukcji i było ok. Może fotka za duża? Nie wiem sama.

Moja lalunia budzi się i się nie może dobudzić, dzisiaj pospała :szok:. Ale pogoda typowo barowa. Juz mam jej dosyć. Precz deszczu!

Pełnia była i co? Czekamy na rezultaty :tak:.

reklama
Witam no wlasnie pelnia nie dziala na nas :-) ja zaraz ide na goraca kapiel moze ona po dziala.Olej stoi i sie czaje.Hmmmmmmm
Mala czarownica Gratuluje!

Do góry