reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Iwonka, kochana będę moooooocno trzymała kciuki, żebyś pojechała na ktg, z którego nie wyjdziesz do domciu, a na porodówkę, tymbardziej, że domek posprzątałaś, więc spokojnie możesz rodzić ;-):tak::-)

reklama
Dotkass ja też trzymam kciukasy, żeby się u Ciebie ruszyło:happy:

Iwonka bierzesz już torbę, jadąc na ktg? Ja się zastanawiam czy brać?
Co do brzucha i rozstępów to nie przejmuj się-mam nadzieję, że po ciąży trochę zelżeją (używam tego Pharmaceris forte i wydaje mi się że trochę bledną). Łudzę się, ale w życiu nie wyglądałam tak źle jak teraz...A chciałam mieć zawsze trójkę dzieci (fakt, że jedno z adopcji, ale jeszcze jedna ciąża by mnie czekała).

Aneta no chyba biore,bo w poprzedniej ciazy na badaniu ktg mnie zostawili na oddziale... a tez planowalam miec 3 dzieci......w tej chwili o tym nie mysle ;-) A ty o ktorej jedziesz?

Bardzo ładny. Widziałam dziewczynę z takim czerwono-czarnym i b. porządnie wyglada... mój wózio stoi w sklepie do odbioru, bo nie chciałam go zakurzyć przez remont

aaa... zapomniałam się pochwalić
WCZORAJ POŻEGNAŁAM SIĘ RAZ NA ZAWSZE Z FACHOWCAMI OD REMONTU-chyba się upiję ze szczęścia :-D:-D:-D

pytanie tylko którą mam informować w razie co, bo teraz to każda może zacząć rodzić...:-)
Pisz do mnie, ja będę na BB do grudnia. Pamietaj, że planuję karierę medialną jako nowa gwiazda w "uwolnić orke" :-D:-D

Anulaa GRATULACJE!!!

Dobra Lalunie, Wy się tu nie opierniczajcie tylko biegiem na porodówkę wszystkie PRZETERMINOWANE. Trzeba zacząć kolejną serię!!! :tak::tak:

Witam się i ja :-)

Właśnie wróciłam z zakupów. Kupiłam sobie truskaweczki. Są chol....nie drogie ale pyszniutkie. Nie wiadomo czy dane mi będzie póxniej je jeść. Nogi mi spuchły jak baniaczki. Palce u rąk to serdelki. Gorąco jest niesamowicie.

12 maja o godz. 10:30 rano urodzila sie Isabella Laura. Wazyla 4,030kg, 51cm. Do 8cm mialam porod naturalny, potem malenstwu spadlo tetno i skonczylo sie cesarka. Dzis wrocilysmy do domciu, czujemy sie swietnie, nasza ksiezniczka jest najpiekniejszym prezentem, jaki kiedykolwiek moglismy otrzymac...
Gratuluję nowej mamusi!!!!!!!!!!1:-):tak:

kacha_wawa na kibelku byłam już 2 razy od pobudki, oby Twoje przypuszczenia były słuszne i się sprawdziły...ale nie napalam się i narazie siedzę i nie alarmuję mężulka, bo podejrzewam, że u mnie to może być znów fałszywy alarm...zobaczymy

gloria3pl GRATULACJE!!! Coraz większe te dzieciaczki się rodzą :tak:

Dotkass mogę się zakłądać że teraz Ty polecisz:tak: A po tobie zaraz Iwonka albo Madamagda:tak: :-)

reklama
Pola super, że pozbyłaś sie juz fachowców :-)

i jakby co będę informowała Ciebie o ile oczywiście coś acznie sie dzis dziac, bo jak narazie nic sie nie nasila

Do góry