reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

reklama
hejoooo :-)

u mnie byla z ranca polozna i sciagnela mi szwy :-D :-D :-D praktycznie nic nie bolalo, ufffff, a ulga jaka!!!
z gorszych info to moj synek nr 1 ma katar i goraczke lekka, 37,8, juz drugi dzien. nosz kurna fak. zawsze cos, a jutro mial juz wrocic do domciu.. wyslalam go z babcia do przychodni, o 15 sie dowiem, co i jak..

iwonko, usmialam sie z twojego podpisu :-D widac juz twoja determinacje! ale trzymam kciuki, ze to juz :-) i ze z ktg nie wrocisz juz do domciu, a zostaniesz i najdalej jutro zobaczysz swoja mala krolewne!

Dotkass, jak juz czesc dziewczyn pisala, ja tez mam przeczucie, ze sie dzis - najdalej dzis w nocy sypniesz :tak: u mnie krew i w pierwszym, i w drugim porodzie pojawila sie niedlugo przed akcja :-D doslownie kilka godzin. wiec TRZYMAM KCIUKI I MOCNO POZDRAWIAM :-) poczytaj sobie 'porod na wesolo', odprezysz sie ;-) link wstawilam na porodach :-)

madamagda
- nie zdazylam wczoraj napisac, przeczytalam twojego posta o postanowieniach lekarzy, ze nie zrobia ci cc mimo 'przegrody'.. (sama nie wiem dokladnie, o co chodzi, bo nie mam czasu wszystkiego czytac :zawstydzona/y: ale wyobraznia robi swoje) jejku, ogromnie mi przykro i wsciekla jestem.. zaloze sie, ze to faceci decydowali.. durnie jedne!! mysle, ze zadna kobieta, co juz rodzila, nie pozwolilaby ci sie tak meczyc i nie narazalaby cie na pekniecie :-( bidulo! trzymam mocno kciuki, by przy porodzie asystowal konkretny i przewidujacy lekarz!!!

a moj krolewicz caly czas spi.. :laugh2: az sie nudze, hehe, odpukac ;-)

Dotkass, jak juz czesc dziewczyn pisala, ja tez mam przeczucie, ze sie dzis - najdalej dzis w nocy sypniesz :tak: u mnie krew i w pierwszym, i w drugim porodzie pojawila sie niedlugo przed akcja :-D doslownie kilka godzin. wiec TRZYMAM KCIUKI I MOCNO POZDRAWIAM :-) poczytaj sobie 'porod na wesolo', odprezysz sie ;-) link wstawilam na porodach :-)

Oj dziewczynki, żebyście się nie myliły co do mnie :tak:

Witam Was,
gloria3, Anulaaa
serdecznie Wam gratuluję, może rozpoczęłyście nową falę porodów:tak::-):-):-):-):-)
Dotkas teraz Ty będziesz następna nie ma cienia wątpliwości, zobaczysz że DZIś URODZISZ:tak::-):-):-):-):-):-)
Iwonko Tobie życzę żebyś została na KTG już i tam żeby akcja sie rozwinęła

My dalej 2w1 oprócz kłucia rano w pachwinach to nic poza tym:sorry2: no i tak będzie tylko jestem ciekawa jak długo, fakt nie męczę sie bo nic mi nie doskwiera, liczę na to że pewnego dnia odejdą mi wody i wtedy sie zacznie, no bo na co tu liczyć??:baffled:

Idę zaraz czymś sie zająć, bo nie będę tak siedzieć:sorry2: do porodu z usg pozostał tydzień, może się coś jeszcze wydarzy.... zobaczymy nie ma co gdybać bo człowiek by zwariował:rofl2::-D

Gratuluję wszystkim nowym mamą:-) to dopiero szczęściary ja jeszcze pewnie poczekam trochę

Dotkass trzymam kciuki żebys była następna:happy:

A ja uciekam się troszkę położyć bo padam z nóg od rana byłam zrobić badania miałam nadzieję że nie zdążę ich zrobić no ale zdążyłam to chociaż żyję nadzieją że ich nie odbiorę bo wcześniej urodzę:happy: Ale znając moje szczęście załapię się jeszcze na wtorkową wizytę u lekarza:baffled: Jak na razie jestem jeszcze cierpliwa:-)

Niedługo jadę z Milką na warsztaty z wiązania dzieci w chustach. Mam zamiar to praktykować :tak:.
Będę wpadać na BB i sprawdzać co z wami. Myślę że w nocy najdalej jutro rano Dotkass dołączy do grona szczęśliwych mamusiek :tak::-).

Cześć Majóweczki!

No widze, ze chyba kolejna fala porodow sie zaczela...

Gloria, Anulaa - GRATULACJE!:-)

A mnie znow chcieli po wczorajszym KTG zostawic w szpitalu...:-( Pierwsze mialam o 19tej, cos tetno malej skakalo, no to, ze nie chcialam zostac, to polozna powiedziala, zebym jeszcze o 22 przyjechala. To ktg juz wyszlo ok, a dzis bylo kolejne i tez w porzadku,,, na nastepne mamy jechac w niedziele.
Dziewczyny, jak ja sie ciesze, ze zdecydowalam sie na oplacenie poloznej... Bo to co sie dzieje w szpitalach to naprawde masakra... Gdyby nie polozna na ktg wczoraj musialabym czekac z 3h, a pozatym tak to na moje wyniki popatrzyl jakis porzadny lekarz... ponadto z miejscami tragedia i na porodowce i na patologii.. na izbie przyjec tlok jak cholera, a tak to czuje, ze mam dobra opieke i mnie przyjma jakby co... Straszna ta sluzba zdrowia!

Dotkass - nie uciekasz jeszcze rodzic??:tak:

Iwonka - daj znac jak juz bedziesz po ktg!

Milego dnia kobitki!

reklama
Dotkass - nie uciekasz jeszcze rodzic??:tak:

Jeszcze nie :no:, przeraziłaś mnie tymi tłumami...hmmm...może ja od razu pojae gdzieś gdzie nie jest pospolity szpital, np do Międzylesia, nie wiem...najpierw zadzwonię i się dowiem gdzie wogóle jest sens jechać, w którym kierunku...Narzie czekam na R, zjemy obiadek i może ruszymy, zobaczymy...może nie będzie takiej potzreby...niby skurcze są w miarę reguralne, ale nie nasilają się jeszcze do takeigo stopnia, żebym wytrzymac nie mogła...więc czekam ;-):tak: i pewnie się nie doczekam :tak::-D

Łania, mówiłam, że będzie dobrze, nie było się czym martwić :tak:

Do góry