reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

To którą Brzuchatkę obstawiamy na dzisiaj??
Obiecałam Anusi-sac, że na nią dzisiaj obstawiam, więc dotrzymuje słowa :tak::tak:

Ciekawe, co z Wiktorią, bo rano sączyły jej się wody. Może już jest kolejną majową mamą. W końcu seria się zaczeła :-D:-D:-D

POla, bardzo ci dziękuję, że twardo stawiasz na mnie :-p żeby Cię nie zawieźć właśnie skończyłam myć podłogi na kolanach i cały dzień dziś praktycznie coś robiłam, nie leżałam ani chwili (oprócz KTG;-))...ciekawe co przyniesie noc...

Kamilka, jeszcze raz serdeczne gratulacje, nie mogę się doczekać fotek Adasia...

Madamagda, pomysł z basenem jest super...jakbym miała bliżej, to chętnie bym też z niego skorzystała - fotki robiły wrażenie...

Ciekawe co u Wiktorii, Oli i Dotkass...jak na razie brak informacji :-( może kolejne majóweczki mnie wyprzedzą:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Hej
Malduję się nadal 2w1 ale dzisiaj już miałam stracha, na ktg maluszek mało ruchliwy musiałam powtarzać zapis bo był płaski ale się ruszył, w moim szpitalu jest problem bo nie ma łóżek na patologii i najchętniej już do porodu przymują, szczerze mówiąc już mam dosyć i tych zapisów i tego czekania i tego stresu ja chcę URODZIĆ!!!!!
I mieć to za sobą:crazy::crazy:

Już nic więcej nie napiszę bo mam handrę, cokolwiek bym nie robiła ciężkiego pewnie i tak nie przyspieszy, tak jak Iwonka napisała, będzie jak natura chce.

Kolorowych snów kochane

witajcie kobietki my się póki co z niunia docieramy co bywa niełatwe ale co tam walczymy z mała ilością mleczka ale ważne że jest przynajmniej coś :tak: nie bardzo jestem w stanie Was nadrabiać ale gratuluje mamusiom rozpakowanym a tym w dwupaczkach życzę łagodnego przejścia przez ten wielki dzień :tak::tak:

jo-anna-on ja to raczej kolejna nie będę,
Dotkass nigdy nie mów nigdy :-);-):tak:

:-D:-D:-Dhej dziewczyny
my od dzisiaj w domku maly jest sliczny i bardzo grzeczny tylko jje spi jak bede miala wiecej czasu to cos napisze...
Witaj Kamilko, czekamy na fotki Adasia.

Znajoma urodziła w piątek w nocy a w poniedziałek rano juz ją do domu wypisali, jak rodziłam Majke to leżałam 6 dni
Ja rodziłam w 2005 w piątek rano a w niedzielę mnie wypisali. Teraz chyba jest jeszcze gorzej z miejscami w szpitalu.

Miałam troszkę posprzatać ale mi się nie chce, moze jutro mi się zachce :baffled::sorry2:.
Mąż po 2 pifffkach, jakby się zaczęło to będę szoferem :baffled::angry::wściekła/y::crazy:. Ściskam nogi i czekam z tydzień ;-).

Miłej nocki. Może którejś się poszczęści :laugh2:

Ja po dzisiejszej wizycie u ginki nadal nie wiem czy się coś ruszyło znaczy podobno szyjka się ładnie skraca ale rozwarcie na 0,5cm czyli tak jakby go nie było następna wizyta 20 o ile do tego czasu nie urodzę. w przyszłym tygodniu muszę ktg zrobić i ciekawa jestem ile zapłacę za nie:baffled: ale najważniejsze że z małą wszystko dobrze waży miedzy 2900 a 3000g wiec ładnie rośnie i prawdopodobnie nie będzie miała dużo włosków ginka tak przy badaniu stwierdziła jak główki dotkneła:-) teraz pozostaje mi tylko czekać:happy:

Pola - ja bym wolala nie rodzic w korku ani w parku... chociaz moze spotkalabym sie z wiekszym zainteresowaniem ludzi niz personelu w szpitalu.;-)

Co do trzymania w szpitalu po porodzie, to slyszalam, ze teraz potrafia nawet dzien po wypisac, bo miejsc brak... Znajoma lezala dwa dni po porodzie na oddziale porodowym, bo w salach miejsc nie ma... A wypisywanie po dwoch dobach jest juz standardem... no chyba, ze cos sie dzieje. Czyli jak urodze w poniedzialek wieczorem, to w srode wieczorem juz w domku... moze to i lepiej z jednej strony.

Dotkass sie nie odezwala cos... moze juz na porodowce? To samo Ola i Wiktoria...

A mnie mecza bole w szyjce wlasnie... ide do wyrka...

Dobrej nocy!

Haloooo wstawac! Szkoda dnia! :-):-):-)Kuzwa mac ja nadal 2 w 1 i nawet skusilam sie wczoraj znow na sex ale cos chyba ta sperma mojego malzonka jest bez tej pro.......:crazy: zapomnialam jak sie to zwie:sorry2:.No nic mam nadzieje ze jak zaczne rodzic to miejsce w szpitalu jakiekolwiek bedzie.:tak::rofl2:

reklama
Do góry