reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Przyszła Mamo teraz chyba nam się nie dziwisz, że rozmawiamy o cenach za położną, zzo, poród rodzinny itp.

Teraz my Ci spulczujemy,że musisz płacic za pobyt w szpitalu, bo my na takie luksusy możemy sobie pozwolić... całkowicie za darmo

reklama
:-D:-D:-Dhej dziewczyny
my od dzisiaj w domku maly jest sliczny i bardzo grzeczny tylko jje spi jak bede miala wiecej czasu to cos napisze... maly wysszedl jednoczesnie raczka z glowka wiec mam wiecej szwow i troche ciagna.. bardzo szybko urodzilam skurcze zaczely sie o 1.30 ale nie sadzilam ze to porodowe bo slabe ale regularne wykapalam sie zjadlam i pojechalam do szitala o 3.20 rozwarcie szlo bardzo szybko i o 6.30 maly juz byl.. jest najgrzeczniejszym dzieckiem na swiecie:-D:-D:-D
jutro powklejam wam zdjecia bo szykuje sie do kapieli malego a najpierw siebie..:sorry2:

Witaj Kamilko. Jeszcze raz gratulacje.
Wszystkie tutaj miałysmy czuja, że rodzisz i wszystkie Ci zazdrościmy, że masz Adasia już przy sobie.
Koniecznie wstaw zdjęcia małego, a teraz go ucałuj od majowych cioteczek

hej dziewczyny ja po dzisiejszym mam dosc szpitali dostałam rachunek z szpitala za mój pobyt w nim pszez 2 tygodnie potym jak mnie szywali i wyobrascie sobie ze musze zapłacic 140 eu w ciagu 2 tygodni:wściekła/y: az mi sie wszystkiego odechciało

ale 140 eu to wcale nie jest duzo :baffled:

za 2 tyg. pobyt w szpitalu bez ubezpieczenia to jest raczej stawka normalna ...a pokusiłabym sie o napisanie ...niska .....:sorry2:

Pola ty łobuziaku:-D,poprawaiłas mi humor mimo ze mi wszelkie bole przeszły i straciłam nadzieje na jakis porod w dniu dziesiejszym:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Dotkass chyba jednak twoja kolej.:tak:
Niesia wedlug mnie ja nie mam skurczy,bo ten bol jest raczej ciagły,a raczej byl bo juz mi lepiej.:sorry2:

Kamilko witaj w domu!!!!!!! Czekamy na fotki :-):-):-):-):-):-)

Iwonka w sumie to do 15tego masz czas :tak:
Tobie bóle przeszły, a mnie własnie złapały jakieś dziwne "palące" bóle podbrzusza :baffled::baffled::baffled:
Ciekawe, czy Dotkass rodzi?
Ola K. też się nie odzywała. Dzisiaj chyba miała mieć masowanie szyjki

reklama
Do góry