reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Trzymam za Ciebie kciuki. Oby to nie był fauszywy alarm.

A ja szukam sobie na necie jakiejś fajniutkiej fryzurki. Muszę sobie jakieś włoski zafundować zanim mały się urodzi, bo potem pewnie będzie ciężko z czasem

reklama
aenye no teraz to musisz urodzić w taki piękny słoneczny dzień :-D. Trzymam kciuki.:tak:
Minka wszystkiego naj... najlepszego, łatwego i szybkiego porodu

Aenye tylko nas teraz informuj bo bedziemy myslec!Powodzenia :)

No a ja juz miesko zamarynowałam ,a teraz jem sniadanko.Potem idev umyc wlosy i ide na sloneczko sie wygrzewac.Nie wiem jeszcze co bedziemy dzis robic......

Melduję się kochane!
Widzę Ayene że chyba się dzisiaj sypniesz :tak::-):tak::-).
Ja już straciłam wszelką nadzieję że mój poród w końcu nastąpi, nachodzą mnie takie myśli że moja malutka już zawsze bedzie u mnie w brzuszku i jej nie zobaczę tak szybko. :sorry2: Najbardziej wykańczają mnie psychicznie znajomi i sąsiedzi, aż sie boję dzisiaj iść do rodzinki męża, bo tematem na topie będzie pewnie moja niekończąca sie ciąża:zawstydzona/y: i wciąż pytania kiedy??? Jeszcze się kulasz???
Idę zaraz się poopalać na ogródek, najchętniej nigdzie do rozwiązania bym się nie ruszała żeby się nie natknąć na kolejnego pytalskiego.:baffled:

Aenye 515090904
Madamagda ja tez juz mam dosc tekstow :A ty jeszcze w ciazy!!???? Nie tylko brzuch sobie wypchalam pilka................A widzisz lekaz ci przepowiadal ze do konca zeszlego weekendu ,,,,mowilam ze i mi tez w poprzedniej ciazy tak mowil i jeszcze ponad dwa tyg chodzilam.

Aenye 515090904
Madamagda ja tez juz mam dosc tekstow :A ty jeszcze w ciazy!!???? Nie tylko brzuch sobie wypchalam pilka................
Wiesz jak wstałam też naszła mnie taka myśl że będę odpowiadać że wypchałam sobie brzuch poduszką :laugh2:
Jejku wiecie co ja mam nadal straszną zgagę i chyba będzie mi towarzyszyć do końca ciąży, dzisiaj w nocy dosłownie mi się ulało wszystko do buzi, jak małemu dziecku, czuję że wszystko stoi mi w przełyku, a nic wcześniej nie jem oczywiście.

Witam,
w końcu jestem w stanie do Was napisać:tak:
w pierwszej chwili chciałam Wam podziękować za wsparcie:tak:
My już doszłyśmy w miarę do siebie, tylko niestety ja cały czas leżę plackiem. wczoraj pierwszy raz wstałam, ale niestety dzisiaj znowu leże,ale jest już o niebo lepiej...
Moja piękna córeczka Nastusia leży sobie własnie obok mnie i jest cudowna.
Co do porodu zaraz spróbuję opisać na odpowiednim wątku, ale miło wrócić do Żywych, witajcie Kochane

Minka wszystkiego najlepszego:-)

Magdamagda zgaga tez mnie trzyma od jakiś 2 miesięcy prawie bez przerwy i nic nie pomaga dzisiaj od rana też mam:baffled:

Ja już wysprzątałam pół mieszkanka teraz idę kończyć ale okna zostawiam na przyszły tydzień

MIŁEGO DNIA ŻYCZĘ:-)

reklama
Do góry