reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

a ja nadal 2w1 :-)

ja po wczorajszym wypadzie do miasta w ogóle chodzić nie mogę a jak siedze lub leże to mam problemy ze wstaniem. Tak mnie cholernie krocze i podbrzusze boli, że masakra. Jakbym wiedziała to bym na dupce w domu siedziała. Brzuszek mi się stawia, ale co zaciskam nogi i czekamy jeszcze tydzień na tatusia
002.gif

reklama
hej, dziewuszki :-D

widze, ze u nas rozkrecila sie istna GERIATRIA PARTY :-D

hehe, ja dzisiaj pierdziele, nie rodze ;-) to takie haslo. ogolnie nic sie nie wydarzylo przez noc, Maks sie chyba przestraszyl tatusiowego rotawirusa ;-) i postanowil posiedziec jeszcze troche.
nic mnie juz nie boli, nic sie nie kurczy, nic sie nie kreci w srodku, wiec dzis z rodzenia nici ;-) nie wiem, co to wczoraj bylo, tylko czekalam na regularne skurcze juz, zeby do szpitala jechac, tak juz bylo wieczorem ostro. a tu nic :-)

nastepny termin wyznaczam na niedziele :-D

ja mam dzisiaj wizyte u gina - ostatnia, mialo jej nie byc juz ;-) - i w zwiazku z tym juz teraz po mnie siostra jedzie, zeby mnie do gdyni zabrac, bo w domu nuda, piekna pogoda za oknem, a ja sie boje sama chodzic juz z mlodym.

buziaki!!!
milego dnia wam wszystkim zycze!!! i milego rozdwajania sie :-D

Witam Dziewczyny.
U mnie jak zwykle nic się nie dzieje (z porodem), ale jestem przeszczęśliwa, bo od wczoraj jestem KIEROWCĄ!!!!Wszystkim zrobiłam niespodziankę, ponieważ nikt nie wiedział o terminie egz. (nawet mąż).

Teraz mogę już rodzić:-). Zwłaszcza, że teść ma dziś ur., a poza tym fajna data...ale to już Dzidzia sobie wybierze....

Serdeczne gratulacje dla Kamilki, Adasia, Oleśki (dwa dni temu pisała, że też żadnych objawów nie ma, więc na prawdę nie ma reguły) i Jagódki!!!

Wszystkim majówkom życzę miłego dnia!!!

Aneta, super mega gratulacje!!!! teraz to bedziesz dopiero samodzielna :-D :-D :-D ja uwielbiam swoje prawo jazdy ;-) co prawda mam je 5 lat, a jezdze dopiero od kilku miesiecy - nie mialam auta wczesniej, a balam sie brac od meza itepe, w koncu sie przekonalam, i teraz sie dzielimy tym autkiem - ale dopiero teraz czuje, co to wolnosc :-D

Witam Dziewczyny.
U mnie jak zwykle nic się nie dzieje (z porodem), ale jestem przeszczęśliwa, bo od wczoraj jestem KIEROWCĄ!!!!Wszystkim zrobiłam niespodziankę, ponieważ nikt nie wiedział o terminie egz. (nawet mąż).

Gratulacje!!! To nielada wyczyn, szczególnie już z duzym brzuszkiem:tak: Podziwiam:-)

No w koncu sie cos ruszylo i kolejne dzieciaczki sie pojawily.
Kamilka i Oleska serdeczne gratulacje

Panna migotka na pewno z kazdym dniem bedzie coraz lepiej.
Moja Ania dzis pieknie w nocy spala,krotko jadla i wstalam wyspana jakbym spala cala noc bez przerwy. Przy kapieli i przebieraniu juz mnie placze.

Aneta gratulacje

Dzięki dziewczyny.
Aż łzy mi ze szczęścia pociekły wczoraj jak zdałam, zwłaszcza że było to moje 4 podejście;-). A mój Ł. nie wierzył, ale też jest szczęśliwy (najbardziej się cieszy z tego, że będzie mógł np. wypić piwko u rodziców, bo drugi kierowca w rodzinie:-)).
A ja kiedy będę tylko chciała do mamy podskoczę z Maluszkiem, do sklepu...Cieszę się bardzo:-D

Jeszcze raz dzięki.

Melduję sie kochane i biorę się zaraz za zakuwanie.
Anetko, serdecznie GRATULACJE, wierzyłam że ci się uda i rzeczywiście zaskoczyłas wszystkich, bo myślałam że po porodzie będziesz próbować, a jednak.

Oleśka wielkie gratki.:-p:-p

reklama
witajcie, gratulacje dla Kamilki, szybki poród, jednak ziólka podziałały;-);-);-)
i oczywiście dla Oleśki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reszta widze się trzyma:-)
z ja złapałam mega dołka i dlatego mało piszę :zawstydzona/y:
cały czas nie moge zapomnieć o koncówce porodu.......o tym zę byłą owinięta pępowiną, ze zachłysnęła się wodami i dostała tylko 8 pkt. .........mam nadzieję ze to się nie odbije na jej rozwoju:-(
wszyscy minie zapewniają ze wszustko jest ok i rzeczywiscie mała zachwouje się w porządku, ssie, ładnie śpi, jst coraz bardziej kontaktowa ale chyba przed upływem 1 roku nie będę spokojna......
choć się nie udzielam cały czas o Was myśle

Do góry