reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mamy kolejną rozdwojoną majóweczkę:-)
KAMILKA, urodziła wczoraj 06.05 o 6:30 poród odbył się szybko bo tylko 3 h:-). Adaś prześliczny 10 pkt w skali Apgar, waży 3850 g i ma 58 cm. Nie ma problemu z karmieniem a mały ze ssaniem. :-):-)
Serdecznie Was pozdrawia:tak:

KAMILKO GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
PIĘKNY PREZENT ADAŚ ZROBIŁ NIE MA CO!!!!!!!!!
KABANEK Z NIEGO NIEZŁY I WIDAC ,ŻE CHCIAŁ CI PREZENCIK ZROBIĆ!!!!
Dziewczyny ja jutro cos napisze bo nie mam siły -Dobtranoc pa.Padam.........

reklama
No to skonczylam zbierac rzeczy do torby do szpitala... chyba wszystko juz mam...
Jakos nie chce mi sie dzis klasc spac, ale chyba najwyzsza pora... A jutro po 10tej wizyta u ginki, zobaczymy czy cos sie skrocilo i co powie na temat terminu porodu...

Dobrej nocy Majóweczki!

Witam Was Kochane...Nareszcie udało mi się jako pierwszej :-D;-)

KAMILKA GRATULACJE!!! NIESPODZIANKI NIE ZROBIŁAŚ, BO WSZYSTKIE CZUŁYŚMY W KOŚCIACH, ŻE RODZISZ :-D, I JEDNAK WYKRAKAŁAM, ŻE NA URODZINKI CI SIĘ URODZI :-)

Melduję się jako druga

Dziewczyny
Jak to jest przed porodem, czy bóle krzyżowe moga sie zacząć przed skurczami, sama już nie wiem czy to z przepracowania czy coś się kroi.:zawstydzona/y: juz nawet wygiąć się nie potrafię.
Jestem po kąpieli myślałam że mnie to rozluźni, bujam się własnie na piłce, ale i to sprawia mi ból.
To jest chyba zabawa w ciuciubabkę o którym wczesniej pisała pola, boli, skurcze i NIC i tak codziennie, idzie się wykończyć.

Magda moja ciotka w ogóle nie miała skurczy przed porodem. Rano wyszła do pracy a tam ją rozbolał kręgosłup tak, że ją przywieźli do domu. Dobrze, że coś jej nie pasowało i zadzwoniła po karetkę... a tam... rozwarcie na 3 cm.

Znowu nie przespałam pół nocy. Od 1.30 miałam skurcze co 20, a potem co 15 min... a potem mi przeszło :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Teraz jestem niewyspana i znów pobolewa mnie brzuch... zwariować idzie :baffled:

jak to fajnie wiedziec, ze nie bedziemy w ciazy do konca zycia chodzic :-D :-D :-D
ja to bedę chyba do grudnia w tej ciąży chodzić :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kamilka gratulacje... Piękny prezencik dostałaś na urodziny

Ja mam 14tego czerwca, więc może moja Klucha chce tak długo tam siedzieć :baffled::baffled:

Gratulacje dla Kamilki:-D Ale ma juz fajnie:)
Pola ja dzisiaj podobnie. Ok 3 miałam skurcze tak co 20 minut i już miałam nadzieję że moze pojadę do szpitala ale przeszło. Teraz pobolewa mnie brzuch:baffled:Ciekawe jak długo będzie nas tak trzymać.

Witam.
Noc przespana, mała zakatarzona a ja też mam coś w nosie ale my twarde dziewuchy jeteśmy.

Wczoraj mnie mama zaskoczyła. Pyta, czy już mam torbę do szpitala spakowaną. A ja na to, czy pamięta, kiedy się z Anią pakowałam - otóż jak się zaczęło, jak już pewno miałam połowę rozwarcia, tuż przed wyjazdem do szpitala. Ale muszę sobie przynieść klapki kąpielowe z komórki, żebym miała wszystko pod ręką jakby co, te klapki mnie powstrzymują przed porodem ;-).

Ja mam szansę na miły prezenr imieninowy, ale ten dzień wolałabym spędzić już w domu z dzidzią.

Pozdrawiam.

Kolejna rozdwojona majoewczka:tak::-):-):-) Wiadomosc od Oleski
"Hej.Tu Oleska1977 z forum.Wczoraj o 22:50 urodziła sie s.n. Jagodka.Ma 58cm i wazy 3370.Na razie jest strasznie grzeczna.Pozdrawiam was dziewczynki :)"

Kamilka Oleska serdecznie wam gratuluje! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ach ja tez mam zła noc za soba.te spojenie łonowe mnie dobija.Bol nie samowity.Nie moge sie wogole przekrecac w nocy z boku na bok a musze bo szybko mi nogi dretwieje po całej dlugosci.I wstawac na siusiu 5 razy to tez katorga.Do tego bol brzucha jak na @ I kregoslupa..Kuzwa kiedy to sie skonczy?

Pogody pieknej ciag dalszy,choc to dobre.
No to kto nastepny?

reklama
Witam Majóweczki:-)

Ja troszkę obolała dzisiaj jestem po wczorajszym wypadku. Na szczęście nie zwichnęlam sobie nogi w kostce. Tego by tylko brakowało. Dzisiaj będę prasować pościel dla Zuzy. No i przez to moje leżenie ciuchów naszych się nazbierało. Będę miała zajęcie na co najmniej na 4 godziny. Muszę też powywalać koszule męża, które są na niego za małe. Trzyma je już może z 10 lat a i tak w nie się nie zmieści. Mówi, że może schudnie i wtedy mu się przydadzą. A ja raczej wątpię żeby aż tak schudł. Uparty jest ale ja skorzystam z jego nieobecności i sama mu porządki w koszulach zrobię:tak:

Gratulacje dla Kamilki !!!!! Takiego porodu to każda by chciała. Taki króciutki.

Do góry