reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Ja juz dawno powinnam urodzic a siedze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: teraz to byle do czwartku chyba ze wczesniej sie cos wydarzy ale raczej nie bo nie mam rzadnych objawow!!!!:angry::angry::angry:

u mnie pogoda nareszcie wraca bo cvaly weekend lalo jak nie wiem

reklama
magali- to juz przesunuety termin ... ja tak co mnie odsylaja ze szpitala i kaza przyjsc za iles tam tak ja przesowam suwak...:tak::tak::tak:o tyle dni

Tak to jest z tymi terminami. Ja co USG słyszałam inny termin, najpierw 18 maja, potem 15 maja, potem zeszło do 14go, a ostattnio jak bylam na wizycie to lekarz powiedział, że oni i tak liczą od ostatniej miesiaczki, wiec znowu wskoczyłam na 18go maja. Wkurzające jest to tym bardziej, im bliżej danego terminu. Wiec Kamilko trzymam kciuki za ciebie, oby poszło jak najszybciej.:tak:

dzieki, to poczekam, w sumie nie chce mi sie myc, ale jak czytam, ze wy wszystkie myjecie a moje okna wolaja o pomste do nieba!! to zwatpilam.
Moje okna też wyją z brudu ;-) ale ja czekam aż mi się 38 tydzień zacznie i siębiorę za robotę. Poza tym mi się nie pali do ich mycia, nie chce mi się. Więc czekamy razem :tak::-).

ale chcialam pochwalic mojego mezusia, idac do pracy kupil mi buleczki, heheheheh :-D i wlasnie wsuwam, mniammm :-)

Oj ja też muszę pochwalić mężusia, bo przez cały weekend majowy, czyli od czwartku do wczoraj miałam podawane śniadanko do łóżeczka i to takie wypasy, że codziennie coś innego, a to omlecik podwójny przekładany słodkościami, a to jajecznica na boczusiu z cebulką, mówię Wam :szok:, ale jaki miły

Szukam wolnych miejsc w przedszkolach bo sa wolne ale daleko od domu..:(((

Iwonko, powodzenia, mam nadzieję, że uda Ci się znaleźć coś sensownego i nie daleko od domciu

(Przepraszam, jeśli przeszkadza Wam, że się wtrącam w wątek:zawstydzona/y:, już nie będę)

Daj spokój wtrącaj się ile chcesz...jeden głos więcej to nawet lepiej :tak::-)

hej dziewczyny a ja dalej 2w 1
zeby moje dziecko chcialo tak posluchac ciocie z bb i wyjsc to byloby fajnie niestety a tu ani widu ani slychu.. jutro moje urodziny ktore jeszcze spedze w domu...

Kamilka, no zawiodłaś mnie i chyba nie tylko mnie, bo obstawiałysmy, że jako kolejna urodzisz, a Ty nic...a raczej Adaśko się nie pcha...ADAŚ!!! WYŁAŹ Z BRZUNIA MAMUNI...CIOCIA DOTKASS DO CIEBIE MÓWI!!!:-D:-D:-D może posłucha :-):tak:

dzięki... czyli jednak miałaś regularne skurcze. ja tak nie mam. Tzn. nawet jak już są regularne, to po jakimś czasie zanikają

Od tych dwóch dni jakoś tak dziwnie się czuję i chciałabym chyba mieć juz to za sobą niż siedziec i się zastanawiac, czy to normalne, czy może się jednak cos złego dzieje:baffled:

Pola daj spokój ja też już mam tak dosyć :no: od kilku dni to masakra poprostu...tłumaczę sobie, że Niunia jeszcze ma 2 tygodnie do terminu, ale nic mnie to nie pociesza, bo cóż z tego, jak raz boli a raz nie...nie może się zdecydować ten ból, czy ma trzymać czy odpuszczać :wściekła/y:

teraz to z pomoca sie wykluje;-);-);-) moja mama mnie pocieszyla bo akurat ma wolne w czwartek super juz sie uspokoilam troche...:sorry2::sorry2::sorry2: ale teraz zaczynam panikowac bo jednak sie strasznie boje:baffled::baffled: poczekam na siostre moze dzis przyjedzie to wyjdziemy sobie...

I ja się witam po weekendzie:happy:

U mnie tak jak nic się nie działo tak nadal nic ale to nawet dobrze bo jeszcze trochę czasu ma. Ale mimo to coraz częściej zaczyna mnie coś boleć ale skurczy nie mam. Dzisiaj byłam odebrać wyniki glukozy i chyba są nieciekawe ale w piatek na wizytę idę to sie wszystkiego dowiem:happy:

Miłego dnia życzę:-)

reklama
Tak to jest z tymi terminami. Ja co USG słyszałam inny termin, najpierw 18 maja, potem 15 maja, potem zeszło do 14go, a ostattnio jak bylam na wizycie to lekarz powiedział, że oni i tak liczą od ostatniej miesiaczki, wiec znowu wskoczyłam na 18go maja. Wkurzające jest to tym bardziej, im bliżej danego terminu. Wiec Kamilko trzymam kciuki za ciebie, oby poszło jak najszybciej.:tak:
Ja i moja lekarka trzymamy się terminu wyliczonego na podstawie OM.

Mamusie, nasze maluszki już nas szkolą w cierpliwości, potem nam będzie bardzo potrzebna :tak::tak::tak: więc Kamilka ćwicz tą cierpliwość ;-)... i tak trzeba urodzić :-D

Do góry