reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Dziewczynki źle znowu ze mną. Wróciły moje problemy z błędnikiem. Cały dzień kręci mi się strasznie w głowie i wymiotuje cokoliwek zjem. Poszłyśmy z mama na spacer ale nie pomogło. Więc kochane jak mnie nie bedzie parę dni , nie martwcie się,że rodzę. Po prostu znowu nie widzę nic. Zadzwoniłam do szpitala,ale oni nie wiedzą co jest przyczyną tego i nie mogą nic mi na to poradzić. A ja siedze i
yellow_cry.gif
yellow_cry.gif
yellow_cry.gif
yellow_cry.gif
yellow_cry.gif
yellow_cry.gif
yellow_cry.gif
yellow_cry.gif

Jeżeli wydarzy się coś w sprawie pojawienia się Marysi na świecie a nie będe w stanie napisać na forum dam Wam znać przez smsa.

reklama
MAJA!!!
KACHA!!!
ZWOLINKO!!!

NAJSZCZERSZE GRATULACJE CUDNYCH I ZDROWIUTKICH MALENSTW!!!
JAK NAJWIECEJ PRZESPANYCH NOCEK I SAMYCH MALYCH I DUZYCH RADOSCI :-) :-) :-)

Cfcgirl oj biedna ty,obyś dlugo sie nie meczyla juz i przynajmniej urodzila juz :)

Ja zmykam juz do loza.Buziaki pa.

Ciekawe ktora nastepna????????????

Witam wszystkie Majówki!!!

Ogromne gratulacje dla świeżo upieczonych mam i ich rodzin!!!
Ja od kilku dni strasznie poddenerwowana chodzę, brzuch mi też już dość mocno się obniżył, a dziś w nocy jeszcze taki silny skurcz mnie złapał z jednej strony, że się przestraszyłam, że to już.........

Dziewczyny, ale ja mam stresa. Z jednej strony chciałabym mieć już naszego Kluska przy sobie, a z drugiej tak się boję...

Wszystkim Majóweczkom życzę miłego weekendu i ewentualnie szybkiego rozwiązania:-)

Aneta ja Anię urodziam w dniu, w ktrzm Ty dzisiaj jesteś, czyli 13 dni przed.

Witam kolejne majowe dzieciaczki a rodzicom gratuluję!!!

Byliśmy dzisiaj u znajomych 60 km od Cz-wy w niespodziewanych odwiedzinach. Mają bliźnięta z maja 2006 :-). Z powrotem prowadziłam auto, jakoś się jeszcze mieszczę za kierownicę ;-).

cfcgirl współczuję Ci z tym błędnikiem. Trzymaj się.

U mnie w lodówce stoi i czeka karmi. W ramach tradycji strzelę sobie karmela jak mi się skurczyki zaczną ;-) no chyba, że mnie w nocy zaskoczą a w nocy nie jem i nie piję.

Zaraz się kładę bo pewno jutro znowu pobudka po 6tej :baffled:

Spokojnej nocy.

wielorazowe majtki są też w sklepach z art.medycznymi , są tam też podkłady takie jak pielucha tylko w kwadracie i inne takie różności.

Przeczytałam art. z linku o objawach porodu i nie bardzo mi pasuje co tam pisze, bo to by znaczyło, ze to już. Lekarz by przede mną nie ukrywał porodu raczej:-p:-p:-p.Mam nadzieje, ze od dzisiejszej nocy wszystko zaniknie i jeszcze trochę podźwigam
, bo mi się akurat naprawdę nie spieszy. Póki co Dominik znowu zrobił sie aktywny, skurcze przede wszystkim nie są już regularne.Jak czop odejdzie od razu się nie rodzi. Tego sie trzymam.

A ja jeszcze nie śpię. Od 19:00 do ok 22:00 miąłam skurcze co 20 min, 10 min takie nieregularne ale bolały dosyć mocno. Byliśmy akurat u znajomych. Jak się położyłam bolał mnie kręgosłup i co jakiś czas włanczały się skurczybyki, także wstałam z powrotem żeby nie zmęczyć męża kręceniem się w łózku. Martwi mnie jedno, to że od przedwczoraj boli mnie lewa nerka, a ja mam od dawna problem z nimi i musze się bardzo pilnować, a tu na końcówkę jeszcze mnie wzieło. Mam nadzieję że to nic poważnego, bo ostanio jak miałam takie bóle to było odmiedniczkowe zapalenie nerek.:baffled::zawstydzona/y:

reklama
A jak teraz samopoczucie u ciebie Madziu?

Ciekawe czy mała czarownica urodziła po wczorajszej rycynie?

Do góry