reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

ooo, jestem pierwsza!! :-) pewnie jedna z niewielu dzisiaj, ale tez tylko teraz, bo jade do tesciow na 2 dni. choc maz ma laptopa to pewnie zajrze sporadycznie.
dzis spalam cala noc do 6.00. potem poszlam do lazienki i jeszcze 2h dospalam. pieknie! zjadlam sniadanko, obejrzalam co tam proponujecie na allegro i tez sie napalilam na te pizamki. mam te koszule do karmienia z rozcienciami ale dla mnie one sa okropnie antyseksy a co dopiero dla mojego meza musi byc. worek z dziurami na cycki-fuj. ladnie wygladaja zapakowane a potem po praniu jak juz sie tak super nie zaprasuje, masakra.

reklama
hej. A ja znowu mam zaburzenia błędnika, znowu mi się w głowie kręci jakbym nawalona byla...Już nie mam siły, ale cóż, widac takie uroki i radę trzeba dać...:-);-)
Pozdrawiam majowo

Halo i ja sie witam .W nocy mialam bole brzuszka,myslałam ze cos sie swieci ale nic.Uspokoilo sie .Zycze miłego weekendu.U mnie jak na razie pogoda cudna.

witajcie Majóweczki (no teraz to juz takie prawdziwie kalendarzowe) :tak::tak: Lecę nadarabiać zaległości bo nie było mnie z 3 dni to pewnie będę miała z godzinke czytania. Juz sie nie mogę doczekac żeby dowiedzieć się która z was juz rozdwojona :happy::happy::happy:
a ja miałam dzis straszny koszmar. Śniło mi się że dostałam miesiączkę :blink: i poszłam zaraz do lekarza, żeby mi powiedział co to znaczy... A on mnie zbadał i powiedział że moja ciąza to jest ciąża urojona:szok: i żadnego dzieciaczka nie będzie:szok: Obudziłam sie przerażona.....
Dostalam parę kopniaków od synusia na dzieńdobry i znowu uwierzyłam że on jest naprawdę w moim brzuszku :-D No to tak to sie układa.....

Witam się już majowo:-)

Korzystam z okazji że jestem chwilowo sama w domu ale u teściów myślałam że może jakieś wiadomości będą że któraś urodziła a tu nic jak na razie:happy: A ja dzisiaj średnio spałam bo mój A mi do ucha chrapał:baffled: ale rano się obudził i mówił że mu się nasza córeczka śniła:happy: i kłóciliśmy się kto ją ma uczesać:-)

A po za tym planowaliśmy sobie dzisiaj taki mały piknik nad jeziorkiem z siostrą A. ale jakoś pogoda średnio dopisuje niby jest ciepło ale na niebie same chmury i raz po raz kropi więc nie wiem co z tego wyjdzie ale mam nadzieję że się przejaśni bo się nastawiłam że pojedziemy:-)

I zdałam sobie sprawę że już rozpoczęłam 9 miesiąc który zaczął się jakimiś bólami i kłuciami mam nadzieję że do 9 wytrzymam bo mam wizytę u lekarza i będzie 37tydzień:-)

Miłego dnia życzę:happy:

Hej ja też jestem ale jakas taka niedotrzymana tak mnie wszystko boli od wczoraj że ciezko bylo nawet lezeć No ale to juz norma

niby dzis świeto ale u nas to tak jakby zwykly dzień Swiatecznie zrobi sie pewnie dopiero w sobote 3 maj to u nas taki ważny dzień już nie moge sie doczekać:happy:

Czesc.Czyzby jeszcze nikt dzis nie urodzil???Gdzie pierwszy majowy dzidzius???Ktora sie dzis szykuje na porodowke??;-)

reklama
Do góry