reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Juana z tego co slyszalam to od lipca NFZ nie bedzie zrwacal szpitalom za cc jesli nie beda mieli uzasadnienia do tego ciecia,i z tego co komentowali teraz lekarze beda bali sie wykoinywac te operacje bo szpitale nie dostana kasy za te zabiegi.To dopiero bedzie horror,Beda meczyc kobiety i na sile zmuszac do porodu naturalnego

reklama
A ja chodzic juz po sklepach nawet nie moge,dzis wlaz mi tez bol w miednice a kregoslup to juz lepiej nie mowic jak boli .W aptece stalam 15 minut w kolejce i nikt mnie nie przepuscil...a podeszla jakas rumunka do ochroniarza i pyta sie go czy jak ma legitymacje inwalidzka to czy moze bez kolejki? A on ze nie wie,ze widzi panie ze kobieta w ciazy tez stoi i czeka na swoja kolej..a ta do niego z tekstem: A co ty ku...a wiesz ch...u poj...ny !!!! I poszła :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Juana z tego co slyszalam to od lipca NFZ nie bedzie zrwacal szpitalom za cc jesli nie beda mieli uzasadnienia do tego ciecia,i z tego co komentowali teraz lekarze beda bali sie wykoinywac te operacje bo szpitale nie dostana kasy za te zabiegi.To dopiero bedzie horror,Beda meczyc kobiety i na sile zmuszac do porodu naturalnego
tez o tym slyszalam i dokladnie jak mowisz beda kazali rodzic naturalnie do upadlego bo beda sie bali... do czego oni prowadza

Dotkass my mielismy klutnie w tamtym tygodniu teraz mam dni "szczescia" :-D ciekawe jak dlugo... ale te przeskoki to znikna jak urodze i oczyszcze sie z burzy hormonow ;-)

cosmolady dzieki za rade ;-)jak narazie piszecie o rzeczach ktore mi smakuja a nawet bardzo :tak:

Ja tez dzis miałam ostre spiecie z moim malzonkiem ale juz jest ok.Dobra ide po winogronka.Zjadłam kolacyjke a teraz dopcham sie owocami.

oj ja wczoraj wcielam miseczke truskawek a dzis mam mandarynki i jabkla takie zielone niewiem jak sie je nazywa sa pycha....
A ja nie lubie winogrono ... raczej skutkow czyli siusiania bo biegam po nich ze szok

Co o klutni to moj maz trzy dni poza domem popisalismy sobie smsy takie szczere i wiecie dzis wrocil i chyba dotarlo do niego co nieco ze mam duzo rzeczy na glowie i psychicznie itd po porod pierwsze dziecko ... jakis mily jest
a smsy hmm niby powiwnno sie gadac w cztery oczy ale czasami nie da rady a tu ejedno drugiego nie przeczytuje i ma duzo czasu do przemyslenia odpowiedzi
mysle ze te trzy dni dobrze zrobily :tak:chce tak do konca choc pewnie nie mozliwe

Wigma wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu!
597.jpg

Witam się wieczorkiem w prawdzie tylko na chwilkę bo mój A się kąpie to mam trochę czasu:happy: A co do przepuszczania w kolejce to dzisiaj miałam szczęście byłam na stacji zatankować to jeden z kasjerów sam wszystkich powiadomił że tam stoi kobieta w ciąży i ma podejść a później w autobusie tak młoda dziewczyna mi miejsce zrobiła po tym jak zobaczyła reakcje babcinki która siedziała na podwójnym siedzeniu od strony przejście czytała książkę miała pełno siatek koło siebie ale nie pomyślała żeby się przesunąć albo mnie przepuścić:baffled: a z tym brzuchem to raczej bym sie tam nie przecisneła ale tak to już jest różni ludzie są dobrze że trafiają się jeszcze dobrze wychowani:happy:

DOBRANOC SPOKOJNEJ NOCY:-)

hej hej
ja dzis straaaaaaasznie zamulam przed kompem, jesu, akurat, jak tak niewiele sie dzieje na bb, hehe ;-)

szukam pizamy, ta mi sie podoba najbardziej, glownie ze wzgledu na cene:
Piżama REGINA do karmienia i nie tylko! S TANIO! (353376483) - Aukcje internetowe Allegro

ma ktos z tej firmy?

iwonka
, pokaz fotki zakupow :tak:

ja chyba nabede jakis cienki kocyczek jeszcze, bo mam tylko jeden taki cienki i w sumie dla Filipa sie przydaje na razie..

ehhhhhhhhhhhh, niech sie pranie skonczy i ide spac..

Magali szybko zrzucisz zbedne kg. Ja urodzilam 17 dni temu a zostalo mi juz tylko 5 kg z ok 16.5. W szpitalu stracilam 9kg.

MM - oj jak mi sie marzy tez tak ekspresowo zrzucic!

Aenye - nie pamietam, zeby ktoras z Majoweczek pisala o tej pizamce, ale bardzo podobny fason ma firma muzzy - kilka dziewczyn kupowalo na allegro, zreszta ja tez i jestem bardzo zadowolona - dobra jakosc i naprawde ladne, a cena podobna.

Iwonka - a jakiej firmy ten reczniczek kupilas? Bo ja szukam wlasnie czegos porzadniejszego.

Ja jeszcze ide sobie zrobic koktail truskawkowo bananowy i tez zmykam do lozka..

reklama
O jejku nadrobiłam w końcu, stęskniłam się za wami strasznie, komp naprawiony, jakiś wirusik się przypałętał.
Jestem jeszcze 2 w 1 ale naprawdę tracę siły, czuje jak mała wbijam mi głowę w otworek, napiera strasznie, zresztą jak lekarz mnie badał to wpychając palce czuł główkę bo szyjki praktycznie nie ma i jest mięciutka. Dzisiaj cały dzień skakałam na piłce, myłam okna, pastowałam podłogi :-p i NIC, brzuch się napina, a mała skacze jak oszalała.

Szopek
Identycznie jak ty miałam kontorle ZUSU w domu, tez zaspana zwlekłam się ledwo z łóżka.:baffled:

Tyle nadrabiałam zaległości że rozbolała mnie głowa więc pojawię się jutro bo dzisiaj juz nie mam dosłownie siły.
Więc dobrej nocki życzę.
Jutro od rana coś dobrego trzeba upichcić hehe.:tak::-)

Do góry