reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Olu mi też udało namówić się mężulka na seksik, nareszcie...przetłumaczyłam, że już strasznie się męczę i może mógłby mi jakoś pomóc jeżeli chce juz mieć Niunię przy sobie, bo tylko gada kiedy ja urodzę, a tak niech da coś od siebie i pomoże...no i zaczął majstrować, żeby pomóc żonie, ale efektów narazie brak :zawstydzona/y::-(

No wlasnie efektow brak wiec ja nie wiem czy bede sie zmuszac,bo szczerze mowiac nie mam ochoty na real i jak mnie4 jeszcze wszystko boli , bo sny mam czesto erotyczne.....

reklama
anusiasac ja mam taki w smoczku, ale okaże się czy nie kupię innego, bo niewiadomo czy Niunia będzie chciała ssać smoka :tak:

Olu dziękuję pozdrowię siostrę...ja tak zostałam przy Starynkiewicza jeżeli będą miejsca, więc duże prawdop[odobnieństwo, że możemy sie spotkać :tak::tak::tak::-)

Iwonka mi sie jak ostatnio cos snilo to sie obudzilam z takim przerazeniem ze szok
a sexu mi sie chce bo wlasnie sek w tym ze jak bolalo tak teraz mnie nie boli i jest mi super :baffled: i mogla bym sie kochac codziennie kkilka razy niewiem co jest piec ale maz jeszcze nie zbyt przekonany i musze go troszke namawiac :zawstydzona/y:

Dotkass kurde ja mam zwykly a faktycznie przydalo by sie jakis kupic moze kupiw taki jak Ty piszesz w smoczku a ostatnio widzialam po stowce taki do ucha jak pisze Iwonka firma chyba braun

Dotkass, Iwonka, no mój na razie wczoraj udawał bardzo zapracowanego wieczorem, aż ja zasnęłam. Ale dziś nie odpuszczę! ;-);-) Ochoty wielkiej nie mam, ale jeżeli ma to pomóc.....

Wiktoria, spotkałam się wcześniej z położną z innego szpitala, ale teraz - ponieważ mam zaburzenia rytmu serca i trochę zbyt wysokie ciśnienie - mam rodzić w innym szpitalu (tam gdzie MM, i siostra Dotkass), więc teraz kolej na spotkanie z położną stamtąd. Chcę mieć położną opłaconą, bo męża raczej nie będzie ze mną przy porodzie i nie chcę być całkiem sama. Wprawdzie dwie przyjaciółki zadeklarowały, że chętnie przyjadą.... ale one jeszcze nie mają dzieci i nie chciałabym ich zniechęcić do rodzenia bo jednak poród to silne przeżycie.....

Aniusiasac, ja mam elektroniczny firmy Microlife, jak na razie najbardziej trwały spośród wszystkich elektronicznych jakie miałam do tej pory. Troszkę kremu na końcówkę i mierzę w pupie.
Tzn. mierzyłam bo teraz Maks życzy sobie pod pachą, jak mamusia.

Dotkass zeby macica nie pekla ? :szok:pierwszy raz slysze takie pojecie szok normalnie az mi carki przeszly.

Siostra akurat czuła, to siostra R nie czuła :tak::-), a co do pęknięcia macicy, wiem brzmi strasznie...ale to podobno możliwe, pewnie inaczej się to nazywa, ale niestety częsta przypadłość przy którejś z kolei cesarce...teraz na nastepne dziecko moja siostra może pozwolić sobie dopiero za ok. 10 lat, z e względu właśnie na zdrowie, zrosty itp

Iwonka
, ja to już snów erotycznych nie mam, a zaczęłam mieć koszmary porodowe, takie jak dziś Wam pisałam między innymi, ale dziwne, że w śnie jestem spokojna i się wogóle nie denerwuję nawet tymi upławami wyglądającymi jak algi :-D:tak:

witam :-)
puchatko GRATULACJE:-)
ale sie dzieje :tak:super
chyba trzeba zabrać sie za meża i poczekać na efekty:rofl2: ,ja jakoś nie czuje że coś sie dzieje miałam kilka skurczy bardzzo delikatnych i nic... :baffled:musze wytrzymać do 1.05 bo ide na wizyte ale mam stresa lekarz powiedział że torbe mam też wziąć ze sobą
A co do termometra ja kupiłam taki do ucha i wydaje mi sie ok:tak:

reklama
Cześć dziewczyny, jak znajdę czas to nadrobię, a narazie:

jeśli chodzi o termometr, to mamy elektroniczny, dobrze sie sprawdza, nie używaliśmy nigdy innego, ale widziałam kiedyś program w tv, jak pediatra odradzał te do ucha, bo są podobno bardzo niedokładne...

spadam gotować obiad, zajrzę potem

Do góry