reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Gloria bardzo Ci zazdroszcze odlewu brzuszka.Tez mialam robic.Zaplanowalam to na niedziele 13 ale niestety Ania sie pospieszyla.A szkoda bo to dla niej glownie mialo byc, zeby mogla sobie zobaczyc jaka mala przestrzen kiedys zajmowala.

reklama
I ja sie witam......pogoda zapowiada sie super.
Co do wagi to tak jak juz nie raz pisalam ze w pierwszej ciazy przytylam kolo11 kilo a schudlam prawie 20:szok: moj mały ssak ze mnie wyciagnal wszelkie soki:-D:-D:-D:-D:-D:-DWczoraj tez mi spuchly nogi w kostkach.

Kacha i Maja a pierwsze ciaze jak sie skonczyly u was...? Przed terminem czy po terminie?

Gosia obyscie zdazyli sie spokojnie przeprowadzic za nim malenstwo sie urodzi,a pamiatka bedzie super.:tak::tak::-)

Mm a co so sadzisz o obsludze malego ludka? Jak ci sie podoba taka rola? Myslalas ze jest łatwiej czy jednak obawy ze sobie nie poradzisz byly nie sluszne? Pytam bo niektore majoweczki troche sie obawiaja jak to bedzie czy sobie dadza rade....moze im dodasz otuchy troche;-):-):-)

Cześć brzuchatki.
U mnie od rana jak zwykle w garnku kipi hehe, gotuję ryż żeby potem przez cały dzień podjadać. Zapiekę go z jabłuszkami, bo mi nati ostatnio przypomniała, a co se będę żałować. :sorry2: Zresztą mój plan dobicia do 15-16 kg jest nadal aktualna i bardzo prawdopodobna, także troszkę odpuściłam z dietami:happy: obym nie za bardzo sobie pofolgowała.
U nas dzisiaj piękna pogoda, więc zaraz wymykam na ogród z lapciakiem i posiedzę tam troszkę.
Gloria
super odlew, ja jakoś się nie mogę zmobilizować i chyba już nie zdążę zrobić.
Za to dopadł mnie instynkt wicia gniazda i wczoraj wziełam sie za sprzątanie domku. Nawet z młotkiem walczyłam, bo mama kupiła piękną miarkę do mierzenia dziecka do powieszenia na ścianę, można w nią włożyć zdjęcia z poszczególnych miesięcy życia.:tak:

Witam, ja wczoraj pojechałam na zakupy i wybierałyśmy z Teściową tapety do jej mieszkania i kupiliśmy farby do malowania pokoju dziecięcego, będzie cytrynowy kolorek. Wybraliśmy też firanki w słoniki i rolety do pokoju, mąż ma teraz pomalować a zasłonki i resztę dokupimy po 1-szym jak wpłynie kaska. teraz idę na spacerek z Wiktorkiem a potem sprzątanie całego mnie domku...

Witajcie ja juz po śniadanku :-). Pogoda u mnie taka sobie .
MM gratuluje ślicznej córeczki :-D
A co do snów porodowych to ja dzisiaj nie miałam ale mój Ł miał :-)

Dzien dobry

Zaraz nadrobię, co od rana naskrobałyście.
Ja tylko zajrzałam na chwilkę, bo przeziebienie mnie nie odpuszcza ale za to z jakimi wieściami...

Przed chwilka dostałam smsa od Aurelii, że jest na porodówce, bo ma skurcze i czeka na decyzje o cc. Jak tylko będę wiedziała cos więcej, to od razu Wam napiszę.

Chyba będzie kolejny Szkrabek :-)

A ja to jakieś haotyczne dziś sny miałam...wiem, że śniła mi się któraś z Was, ale za cholere nie pamiętam która, wiem, że śniły mi się jakies talerzyki papierowe jednorazowe, ale jakieś pomieszanie z poplątaniem dziś w nocy...szczególnie że budziłam się co chwila i wierciłam się strasznie :baffled:

reklama
Do góry