reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Dobrej nocy Dziewczyny! ja pewnie znow kolo 3ciej zasne tak jak i wczoraj, mimo, ze dzis po 7mej wstalam... no coz, uroki koncowki ciazy... Do jutra!

reklama
dziewczyny ja puchne!!!!! i na wadze i wizualnie,palcow zgiac nie moge!!!!!a co z waga sie dzieje to nie napisze,bo mi wstyd ....dobra napisze w ciagu tygodnia z 24 na 26 kg............:no::no::no:ide plakac:zawstydzona/y::-:)-:)-(

Cześć dziewczyny, widzę,że już się zaczęłyśmy rozdwajać. Gratulacje dla nowych mam!
Ja miałam tydzień pełen biegania, nie miałam czasu, aby cokolwiek napisać, do tego jutro przeprowadzka i internetu nie będzie przez 2 tygodnie...
My też jeszcze 2w1, ale chyba niedługo skurczyki coraz częstsze, mała w kanale rodnym, szyjka się skraca, już się nie mogę doczekać!
A i waga mi zaczęła spadać troszeczkę, więc Kacha nie martw się, ja też ponad 20kg przytyłam, ale to niby większość zatrzymanie wody w organizmie.
Ah, wczoraj robiliśmy odlew brzuszka na pamiątkę, fajna zabawa!

Załączniki

• 100_1736.JPG
    100_1736.JPG
    653,6 KB · Wyświetleń: 31
Dzięki Asiu, jeszcze nie wiem,czy sami będziemy malować,czy poczekamy, aż mała będzie na tyle duża, że sama go udekoruje! Ale jak coś to będzie wisiał na ścianie.
A my już po obiadku, czas na pakowanie, jutro w końcu będziemy w nowym domku!:tak::tak::tak:

Witam wszystkie majówki w piękny poranek!

kacha107
Ja to się pocieszam, jak któraś piszę, że ma ponad 20 na plusie:-), bo sama tyle przybrałam i już czuje się i poruszam jak mały słoń.

Co do powrotu do swojej wagi, to jestem pełna optymizmu, ale wiem że może być inaczej. W niedzielę rozmawiałam ze znajomą, której kuzynka przytyła 30 kg (przed ciążą ważyła 54 kg), po ciąży schudła 4 kg!!!, a jest rok po porodzie. Masakra.
U każdej to indywidualna sprawa. Oby się nam udało:blink:

Miłego dnia wszystkim życzę!!!

Całkiem fajny pomysł z tym żeby go pomalowała córcia:tak:
Co do kilogramów to mi też sporo przybyło. Ale cieszy mnie to że przed nami ciepłe dni i będzie można chodzić na długie spacery:)Dwie moje koleżanki przytyły w ciąży po 30 kg a teraz wyglądaja jak "patyki".I jeszcze jedna moja znajoma przytyła w ciąży 40 kg:szok:(bo miała jakieś problemy) ale i tak wróciła do swojej wagi.:laugh2:

Witam.Moje malenstwo jeszcze spi wiec korzystam z okazji i zajmuje sie soba.Przed chwila ogladnelam w lusterku rane po szyciu krocza.Totalna zalamka.:wściekła/y::wściekła/y:Jak mozna tak brzydko zszyc i to taka okolice to ja nie wiem:wściekła/y::wściekła/y:.Kurde jak zszywam psu rozcieta opuszke to mi to wychodzi sto razy lepiej.

Co do puchniecia to niezly szok przezylam w szpitalu.Myslalam,ze tuz po porodzie mi zejda obrzeki a tu bylo duzo gorzej.Stopy mi ledwo wchodzily w bardzo szerokie klapki.Na szczesci po 3 dniach minelo.

reklama
Witam się dziś Słonecznie,

Wstałam, zjadłam śniadanko i za chwilkę będę się powolutku szykowała do wyjścia, bo badania muszę jechać odebrać, a że umówiłam się z mężulkiem około 14, więc po 13 będę się dopiero ruszała z domciu :-):tak:

[/B]Będę się starała być z wami na bieżąco, ale to trochę już trudne. Jak dam radę to wizytę mam w czwartek, a jak mnie już przyciśnie, to pojadę jutro. Pewnie zostanę już w szpitalu.

[/FONT][/COLOR]

Aurelko, trzymaj się i jak coś to dawaj znać na bierząco...jak nie będziesz miała możliwości na BB to do którejś na kom, żebyśmy wiedziały co się z Tobą dzieje

Dotkass dzięki za info-pewne filmy nigdy się nie znudzą:-)

Ja też uwielbiam stare kultowe filmy polskie, nie ma to co kiedyś, te komedie przynajmniej były zabawne na swój sposób...mój R niestety nie przepada za tymi filmami, ale wiem, że są ludzie tacy jak ja, którzy uwielbiają "oglądnąć" i pośmiać się z innych niż w naszej erze komedii :tak::-D:-D:-D

dziewczyny ja puchne!!!!! i na wadze i wizualnie,palcow zgiac nie moge!!!!!a co z waga sie dzieje to nie napisze,bo mi wstyd ....dobra napisze w ciagu tygodnia z 24 na 26 kg............:no::no::no:ide plakac:zawstydzona/y::-:)-:)-(

Nie martw się, ja przytyłam też coś koło 20 kg, a puchnę strasznie, wczoraj poszłam na pocztę i palce tak mi spuchły, że cięzko mi było długopis utrzymać, a nie wspomnę o tym jak ciężko mi się pisało :baffled:

Ah, wczoraj robiliśmy odlew brzuszka na pamiątkę, fajna zabawa!
[/COLOR][/I]

Super sprawa, sama się nad tym zastanawiałam, ale jakoś na zastanawianiu się zatrzymało :sorry2:

jeszcze nie wiem,czy sami będziemy malować,czy poczekamy, aż mała będzie na tyle duża, że sama go udekoruje! Ale jak coś to będzie wisiał na ścianie.
A my już po obiadku, czas na pakowanie, jutro w końcu będziemy w nowym domku!:tak::tak::tak:
[/I][/COLOR]

Zostawcie tą przyjemnośc Małej, myślę, że niesamowita będzie pamiątka i dla Was i dla Niej ;-), no i gratulacje w związku z przeprowadzką, dobrze, że zdąrzyliscie przed porodem...samych szczęśliwych chwil w nowym domku :-)

Do góry