iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Dotkass a gdzies czytalam o tej papryce ale nie wiem gdzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tez tak mam , i nie mam pojęcia co to jest, bo to jakby trochę od wewnątrz
akupresura- punkty znajduja sie w kilku miejscach.
***w okolicy wewnetrznej kostki- 4 szerokosci palcow w gore od kostki-punkt przy
ucisku powinien zabolec. Postepuj jak z punktami na dloni.
Seks- jeszcze bardziej efektywny sposob. Obecnosc spermy powoduje rozwarcie,
natomiast orgazm wywola skurcze.
Mi na szczęście już trochę brzuch opadł , ale wcześniej miałam taki defekt. Męczyłam sie jak diabli. Zaczęłam smarować sudocremem - pomagało.
!
Ok to czekamy na relacje,a opisem sie nie martw.Pisz jak czulas i juz.Wiadomo ze porod to nie jest nic przyjemnego i nie ma co liczyc na cud Jedynie co to modlic sie o jak najkrótszy ......
Łania a ja wpadlam na taki plan ,ze w tym tyg pojade najpierw do Brodnowskiego na ktg,bo powiem ze sa slabe ruchy wiec bede musieli mnie zbadac,a co ! No i w ten sposob poznam co i jak jest w tym szpiatlu..a potem pojade do innego szpitala moze