reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Ale bym sie napila koktajlu owocowego.Przed porodem codziennie robilam.Bananowy,banan z kiwi,banan z cynamonem,truskawkowy.A teraz moge tylko popatrzec na te owoce.Neonatolog mowila,ze w pierwszym miesiacu tylko jablka mozna :-:)-(

to dobrze, że chociaż te jabłka mozna jeść :-( zawsze coś

pięknie grzeje jak nigdy ...

to ja wsiadam w auto i jadę do Ciebie :-), bo u mnie szaro, buro, cały dzien pada i do tego zimno jak cholera

też chcę mieć już takiego dzidziusia :tak::tak::tak:
Witam, no i wypuścili mnie do domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: szyjki już nie ma tak jak pisałam, główka wstawiona w kanał rodny, skurcze są ale nieregularne. jestem wściekła, zła, zmęczona i nie mam już sił.... Barany powiedzieli że mam czekać w domu, bo może to być dzisiaj albo za tydzień:szok::szok::szok:
Ciekawe jak znowu miejsc nie będzie, co ja zrobię.

Zwolinka to, co Cię spotkało, to jest zwyczajny SKANDAL!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: do tv by się nadawało

reklama
No a tak poza tym to nie pamiętam co chciałam napisać bo mnie te małe kończynki całkowite rozpraszają :-D

Mój Mały też dzisiaj rozrabia jak szalony :-)

Co do przysmaków, to wyskoczyłam sobie do sklepiku i kupiłam kluchy na parze. Miałam mus z truskawek, to sobie do tego odmroziłam :-)

RATUNKU!!!
przeziębienie rozwaliło mnie już zupełnie. Boli mnie gardło, kaszlę i to coraz bardziej, mam katar, stan podgorączkowy i łamie mnie w kościach.
A mój lekarz każe mi brac rutinoskorbin... niech sobie go wsadzi w d..., bo tyle jest wart:crazy:

Jakiś czas temu pisałysmy o ziopłach Bittnera
Dzisiaj czytałam w "Dziecku", że na przyśpieszenie porodu najlepsze są 2 łyżki oleju rycynowego :baffled:,
albo (i tu lepsza metoda :-)) sex :-D:-D:-D, bo sperma ma substancje, które powodują skurcze :tak::tak::tak:
Fajnie co??

Pola wspolczuje.....
a olej rycynowy to tak ,to jest stary sposob naszych babc.....i picie naparu z lisci malin

Dzis widze znow same pysznosci serwujecie.Ja zjadlam pyszna kapustke i ziemniaczki mlode do tego tez i sznycelki.Ale teraz i mnie sie zachcialo truskawek a raczej koktajlu....ide do sklepu z mezem to moze cos sobie kupie na oslodzenie zycia.

Cześć dziewczynki
jak ja Wam zazdroszczę Melek i mm81 żejuż macie ten poród za sobą. Ja nie mogę nawet na chwilę o tym nie myśleć :-(, boję się jak diabli. A Wam z całego serca GRATULUJĘ!!

A ja dzisiaj miałam "domowe przedszkole", bo miałam trójkę dzieci na głowie od rana do 17 tej. Ja nie wiem, jak radzą sobie kobiety z trójeczką dzieci :no:. To nie dla mnie :szok::szok::sorry2::sorry2:

Ale się rospisałyście:-):tak::tak:, wszystko już przeczytałam, my już też po obiadku, dziś rybka, świeża sałata i pomidor pyycha:tak::-)
Pola współczuję takiego stanu i dodatkowo ten remont, no nie wesoło masz:baffled: mam nadzieję, że jakieś domowe sposoby robisz na Twoje przeziębienie:tak:
Zwolinko bardzo Ci współczuję, obyś jak najkrócej się męczyła,tego Wam życzę:happy:
MM suuper córunia, prześliczna jest.
Kamilko, to już wiem, dlaczego Cie cały dzień nie ma na GG;-)

Co do laktatorów to ja nie mam żadnego, jak będzie potrzebny to wtedy kupię jest ich bardzo dużo.
Wiecie co, brzuszek dalej mam wysoko,a pod piersiami zaraz w zgięciu odczuwam lekkie pieczenie, nie wiem czy to stanik czy jaka cho..ra:baffled: Może lepiej by było jak by opadł, bo zgiąć się w pół to ciężko:baffled:

reklama
Puchatka zaraz ucaluje stopki Ani od Ciebie :)

Niesia niezla jestes.Zajac sie trojka dzieci przez caly dzien w tak zaawansowanej ciazy.A co do porodu to kazdy mowi ,ze drugie dziecko sie rodzi najszybciej wiec moze pojdzie ekspresowo i jak najmniej bolesnie.

Do góry