reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Ale bym sie napila koktajlu owocowego.Przed porodem codziennie robilam.Bananowy,banan z kiwi,banan z cynamonem,truskawkowy.A teraz moge tylko popatrzec na te owoce.Neonatolog mowila,ze w pierwszym miesiacu tylko jablka mozna :-:)-(

to dobrze, że chociaż te jabłka mozna jeść :-( zawsze coś

pięknie grzeje jak nigdy ...

to ja wsiadam w auto i jadę do Ciebie :-), bo u mnie szaro, buro, cały dzien pada i do tego zimno jak cholera

też chcę mieć już takiego dzidziusia :tak::tak::tak:
Witam, no i wypuścili mnie do domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: szyjki już nie ma tak jak pisałam, główka wstawiona w kanał rodny, skurcze są ale nieregularne. jestem wściekła, zła, zmęczona i nie mam już sił.... Barany powiedzieli że mam czekać w domu, bo może to być dzisiaj albo za tydzień:szok::szok::szok:
Ciekawe jak znowu miejsc nie będzie, co ja zrobię.

Zwolinka to, co Cię spotkało, to jest zwyczajny SKANDAL!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: do tv by się nadawało

reklama
No a tak poza tym to nie pamiętam co chciałam napisać bo mnie te małe kończynki całkowite rozpraszają :-D

Mój Mały też dzisiaj rozrabia jak szalony :-)

Co do przysmaków, to wyskoczyłam sobie do sklepiku i kupiłam kluchy na parze. Miałam mus z truskawek, to sobie do tego odmroziłam :-)

RATUNKU!!!
przeziębienie rozwaliło mnie już zupełnie. Boli mnie gardło, kaszlę i to coraz bardziej, mam katar, stan podgorączkowy i łamie mnie w kościach.
A mój lekarz każe mi brac rutinoskorbin... niech sobie go wsadzi w d..., bo tyle jest wart:crazy:

Jakiś czas temu pisałysmy o ziopłach Bittnera
Dzisiaj czytałam w "Dziecku", że na przyśpieszenie porodu najlepsze są 2 łyżki oleju rycynowego :baffled:,
albo (i tu lepsza metoda :-)) sex :-D:-D:-D, bo sperma ma substancje, które powodują skurcze :tak::tak::tak:
Fajnie co??

Pola wspolczuje.....
a olej rycynowy to tak ,to jest stary sposob naszych babc.....i picie naparu z lisci malin

Dzis widze znow same pysznosci serwujecie.Ja zjadlam pyszna kapustke i ziemniaczki mlode do tego tez i sznycelki.Ale teraz i mnie sie zachcialo truskawek a raczej koktajlu....ide do sklepu z mezem to moze cos sobie kupie na oslodzenie zycia.

Cześć dziewczynki
jak ja Wam zazdroszczę Melek i mm81 żejuż macie ten poród za sobą. Ja nie mogę nawet na chwilę o tym nie myśleć :-(, boję się jak diabli. A Wam z całego serca GRATULUJĘ!!

A ja dzisiaj miałam "domowe przedszkole", bo miałam trójkę dzieci na głowie od rana do 17 tej. Ja nie wiem, jak radzą sobie kobiety z trójeczką dzieci :no:. To nie dla mnie :szok::szok::sorry2::sorry2:

Ale się rospisałyście:-):tak::tak:, wszystko już przeczytałam, my już też po obiadku, dziś rybka, świeża sałata i pomidor pyycha:tak::-)
Pola współczuję takiego stanu i dodatkowo ten remont, no nie wesoło masz:baffled: mam nadzieję, że jakieś domowe sposoby robisz na Twoje przeziębienie:tak:
Zwolinko bardzo Ci współczuję, obyś jak najkrócej się męczyła,tego Wam życzę:happy:
MM suuper córunia, prześliczna jest.
Kamilko, to już wiem, dlaczego Cie cały dzień nie ma na GG;-)

Co do laktatorów to ja nie mam żadnego, jak będzie potrzebny to wtedy kupię jest ich bardzo dużo.
Wiecie co, brzuszek dalej mam wysoko,a pod piersiami zaraz w zgięciu odczuwam lekkie pieczenie, nie wiem czy to stanik czy jaka cho..ra:baffled: Może lepiej by było jak by opadł, bo zgiąć się w pół to ciężko:baffled:

reklama
Puchatka zaraz ucaluje stopki Ani od Ciebie :)

Niesia niezla jestes.Zajac sie trojka dzieci przez caly dzien w tak zaawansowanej ciazy.A co do porodu to kazdy mowi ,ze drugie dziecko sie rodzi najszybciej wiec moze pojdzie ekspresowo i jak najmniej bolesnie.

Do góry