reklama
jo-anna-on
Pindory i godody
Witam wieczorową porą.
Dzień dzisiejszy nawet udany. Byłam na zakupach w tesco i kupiłam kilka ciuszków dla moich dziewczynek. Oczywiście poszło znowu trochękasy, ale przyjemności chwilę było. normalnie jak w sexie ;-)
Kupiłam dzisiaj ten posterisan i zaraz sobie zaaplikuję. Hemorectal stosował kiedyś mój mąż ale czy był taki wspaniały... tylko tani.
Posprzątałam dzisiaj mój metraż, jutro mam luzy i może się wyrwę do miasta na jakieś małe zakupki. CHociaż ma padać, ale co tam.
Dzisiaj pogoda dopisała, trochę słoneczka czyni cuda .
Mam jeszcze jekieś 10 stron z dzisiaj do przeczytania ale nie dam rady. Jutro, jak to w weekend, będzie ruch jak w Rzymie więc zajrzę tu i ówdzie na forum.
Miłej nocy.
Dzień dzisiejszy nawet udany. Byłam na zakupach w tesco i kupiłam kilka ciuszków dla moich dziewczynek. Oczywiście poszło znowu trochękasy, ale przyjemności chwilę było. normalnie jak w sexie ;-)
Dobrze pierwszy poród wspominam... z biegiem czasu, bo zaraz po nie było tak różowo. A z tymi następnymi porodami też słyszałam, ze szybciej i ja tak chcę .jo-anna-on - co do porodu to zazdroszcze, ze tak dobrze wspominasz, a drugi ponoc jest w wiekszosci przypadkow szybszy.
Co do hemoroidow... to wydaje mi sie, ze lepiej postosowac ten posterisan... Bo pozniej po porodzie moze byc nieciekawie, jak teraz sie tego nie zalagodzi... Mi moj ginek przepisal teraz jakas masc i czopki Hemorectal (8 zl za 10 szt), bez recepty, a wczesniej tez stosowalam posterisan...
Kupiłam dzisiaj ten posterisan i zaraz sobie zaaplikuję. Hemorectal stosował kiedyś mój mąż ale czy był taki wspaniały... tylko tani.
To tak jak bym czytała swoje słowa :-)Co do pozycji to moj najbardziej lubi jak robimy to od tylu,choc ja chyba wole klasyczna pozycje.Teraz raczej tylko na boku jest mi najwygodniej choc przez ciagly ucisk na pecherz jakos tak nie moge sie dobrz skupic na robicie )))
Moja też robi taki warstwowy ryż z jabłkami - palce lizać.Tylko tyle, ale moja mama np. robi pieczone to wszytko warstwami w piekarniku i wychodzi super.
Posprzątałam dzisiaj mój metraż, jutro mam luzy i może się wyrwę do miasta na jakieś małe zakupki. CHociaż ma padać, ale co tam.
Dzisiaj pogoda dopisała, trochę słoneczka czyni cuda .
Mam jeszcze jekieś 10 stron z dzisiaj do przeczytania ale nie dam rady. Jutro, jak to w weekend, będzie ruch jak w Rzymie więc zajrzę tu i ówdzie na forum.
Miłej nocy.
_madzia19_
przyszła mamusia
To ja się witam jako pierwsza:-) muszę przyznać że nawet dobrze mi się spało ale tylko do 7 ale i tak nie jest źle. Tak się zastanawiam jak tam Dotkass czy się odezwie dzisiaj do nas czy może już urodziła
Pozdrawiam i miłego dnia życzę
Pozdrawiam i miłego dnia życzę
_madzia19_
przyszła mamusia
W takim razie miłej zabawy na ślubie:-)
hej dziewczyny
a u mnie dzis okropna pogoda leje caly czas i wietrzysko nie mile jest.... ja strasznie zla i nie wyspana... az wszystko mnie boli ... tak w nocy swedzialo mnie cialo ze chcialam sie wsciec... a do tego sikania i nie moc w przekrecaniu sie i z tego wszystkiego jestem taka zla ze szok...:---(
Ciekawe co tam u zwolinki?? moj szkrab sie odbija nozkami smieszne uczucie... weszlam zajrzec czy ktos juz cos wie ale widze ze cisza...
a u mnie dzis okropna pogoda leje caly czas i wietrzysko nie mile jest.... ja strasznie zla i nie wyspana... az wszystko mnie boli ... tak w nocy swedzialo mnie cialo ze chcialam sie wsciec... a do tego sikania i nie moc w przekrecaniu sie i z tego wszystkiego jestem taka zla ze szok...:---(
Ciekawe co tam u zwolinki?? moj szkrab sie odbija nozkami smieszne uczucie... weszlam zajrzec czy ktos juz cos wie ale widze ze cisza...
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam i ja
My mamy zamiar dzis jechac na jakies zakupki do centrum handlowego,i moze wejdziemy z dzieckiem na kulki iech po skacze sobie .
Vanessa udanej zabawy
Dotkass,Zwolinka,MM,Vivien,Natalko dajcie znak co u was.........
My mamy zamiar dzis jechac na jakies zakupki do centrum handlowego,i moze wejdziemy z dzieckiem na kulki iech po skacze sobie .
Vanessa udanej zabawy
Dotkass,Zwolinka,MM,Vivien,Natalko dajcie znak co u was.........
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
Witam pochmurnym rankiem!
Wczoraj jak was wieczorekiem czytałam to juz nie miałam potem siły odpisać a juz nie powiem o zamkniętym (trochę podczytała m jak miałam chwile u teściów)
Ale wczoraj to juz pobiłyśmy kurde REKORD!!!w pisaniu i wogóle....
Jakbym miała każdej odpisac -pewnie bym do rana siedziała.
No dzieje się widzę sporo Dotkass miała wczoraj poważne skurcze -chyba dzis (jak mam trochę czasu)bede siedziała i czekała na jakąś odpowiedzZaskoczyła mnie totalnieTrzymaj się kochana i nie przemeczaj jeżeli to jeszcze nie to
Wczorajszy dzień był super tak się uśmiałam z wszych postów ,że mi się po nocy śniło!!!
No teraz poczytam inne ciekawe rzeczy.Dziś mam czasu bo sama w domciu i moje chłopy jeden u teściowej a drugi w pracy;-):-)A tu z pogody znów nie skorzystam i załapie stresa bo ciuszki jeszcze leżą i czekaja......
Nie ja się poddaje.................
Chcę słońca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wczoraj jak was wieczorekiem czytałam to juz nie miałam potem siły odpisać a juz nie powiem o zamkniętym (trochę podczytała m jak miałam chwile u teściów)
Ale wczoraj to juz pobiłyśmy kurde REKORD!!!w pisaniu i wogóle....
Jakbym miała każdej odpisac -pewnie bym do rana siedziała.
No dzieje się widzę sporo Dotkass miała wczoraj poważne skurcze -chyba dzis (jak mam trochę czasu)bede siedziała i czekała na jakąś odpowiedzZaskoczyła mnie totalnieTrzymaj się kochana i nie przemeczaj jeżeli to jeszcze nie to
Wczorajszy dzień był super tak się uśmiałam z wszych postów ,że mi się po nocy śniło!!!
No teraz poczytam inne ciekawe rzeczy.Dziś mam czasu bo sama w domciu i moje chłopy jeden u teściowej a drugi w pracy;-):-)A tu z pogody znów nie skorzystam i załapie stresa bo ciuszki jeszcze leżą i czekaja......
Nie ja się poddaje.................
Chcę słońca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Kamilko ja tez dzis zle spalam,i nie dosc ze mnie bolal brzuch w nocy tak mnie do tej pory boli ,ech