reklama
Dzisiaj to chyba pobilyście rekordTyle stron, ale fajnie sie czytało, bo dość ciekawie było:-)
Dotkass trzymaj sie kochana.
Ja juz tez uciekam do łozeczka, sprzatalam dzis mieszkanko, zrobiłam zakupki no teraz juz padam....ale za kilka godzin przytule w koncu swojego mezusia:-) Bedzie rano:-)
Dobranoc Kochane!
Dotkass trzymaj sie kochana.
Ja juz tez uciekam do łozeczka, sprzatalam dzis mieszkanko, zrobiłam zakupki no teraz juz padam....ale za kilka godzin przytule w koncu swojego mezusia:-) Bedzie rano:-)
Dobranoc Kochane!
Ming
Fanka BB :)
Witajcie. I ja jakoś nadrobiłam. Ciekawie dzisiaj było żałuję że nie miałam czasu zajrzeć wcześniej. Ale chociaż trochę się pośmiałam czytając . Nawet nie próbuję komentować poruszanych tematów (chyba nawet wszystkich nie pamiętam, tyle tego ). Przypominacie mi tylko czego jeszcze nie mam uszykowanego, zrobionego czy kupionego . Ale nic... pomalutku do przodu, codziennie uda mi się coś tam zrobić dla lepszego powitania synusia.
Życzę udanych nocy ;-).
Życzę udanych nocy ;-).
juana
Fanka BB :)
Łoł! To chyba się zaczyna! Najpierw Zwolinka, pewnie już po wszystkim, skoro się nie odzywa... teraz Dotkass chyba zaczęła się rozdwajać, tylko chyba jeszcze troszkę za wczesnie... Trzymam kciuki za wszystkie mamuśki skurczowe. Powodzenia i pa pa!
_madzia19_
przyszła mamusia
Właśnie mi się przypomniało że zapomniałam zapytać czy aby napewno dziewczynka ale chyba tak bo jakby chłopiec był to by mi powiedziała... ale już tak mam że jak wiem że za chwilę zobaczę moja kruszynkę to zapomnę o połowę rzeczy się zapytac
Aurelia79
Podwójna Mamusia
No no, ciekawe czy Dotkass dotrwa do rana w domku z tymi skurczami. Tak już chyba będzie codziennie, że po kolei będziemy sobie pisać o naszych czopach i skurczach... U mnie na szczęście spokój, skurczy nie mam, czop tez nie odchodzi. Byle do czwartku i chyba wtedy znowu do szpitala, ale na cc.
Wow dziewczyny
nie bylo mnie tylko 4 godziny i tyle stron masakra..... ale nam sie dzis pisanie wlaczylo... ja dzis sie obchodzilam tyle ze mi nogi opuchly znow... ale dzidizus grzeczny...
Trzymam kciuki za Dotkass... za to na siebie czekam dalej ja zaraz ide spac zegnam was do jutra bo padam z nog... tylko musze strone zapamietac bo teraz mialam problem gdzie skonczylam..... pappapapapaapapapappa
nie bylo mnie tylko 4 godziny i tyle stron masakra..... ale nam sie dzis pisanie wlaczylo... ja dzis sie obchodzilam tyle ze mi nogi opuchly znow... ale dzidizus grzeczny...
Trzymam kciuki za Dotkass... za to na siebie czekam dalej ja zaraz ide spac zegnam was do jutra bo padam z nog... tylko musze strone zapamietac bo teraz mialam problem gdzie skonczylam..... pappapapapaapapapappa
_madzia19_
przyszła mamusia
Ale się pusto zrobiło teraz wyszło którym się poszczęściło i poszło korzystać z obecności mężów :-) ja muszę do jutro poczekać ale szyjka długa zamknięta czyli można coś tam porobić
Dobranoc wszystkim
Dobranoc wszystkim
reklama