reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Moj brat ma dzis urodziny konczy 18 lat:baffled::baffled::baffled:zastanawiam sie kiedy to zlecialo ale musze mu cos kurcze kupic ale co mozna kupic chlopakowi... dla meza mam problem a co dopierro dla brata...

Sama mam zawsze z ty problem ,więc Ci nie zabardzo migę pomóc:no::no::no:
Ale to twój brat i powinnas wiedziec bardziej niż np.ja co by chciał dostać:tak::tak:

reklama
Ja wczoraj miałam okropna zgage!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Dwa razy brał malox i nic a ni chciała wiecej brać bo sam smak -fuj jak pasta do zebów:-D:crazy:

Mówią ,że majowy weekend ma być ciepły:-)Ciekawe........:-DFajnie by było!!
Iwonko -fajnie masz z zakupkami tylko kaski mieć:tak:i można szaleć -tylko kto na to zarobi????
Ja wczorj wydała prawie 300 zł i tylko na takie pierdółki jak kosmetyki i pre rzecy do szpitala ach szkoda gadać......Skad tej kasy nabrac???

Pocieszcie mnie i powiedzcie czy w ciaży zaczyna sie chrapac bo kiedyś chyba niektóre z was pisaly ze tez zaczeły podobno od kilku dni tak strsznie zaczełam az męzus chciał sie z łózka wyprowadzać :szok: Jejku zeby tylko to przeszło

w ogole ostatnio noce mamy ciekawe Paweł mowi mi że musimy pranie na krokodylu powiesić.... a ja najpierw dwa razy probuje urodzić i sie nie udaje a jak mi wody odchodza to ide na zakupy.....

Witajcie brzuchatki :tak::tak:
Ja dzisiaj wyspana i tylko siusianie standardowo co 3-4 godzinki więc nie jest najgorzej choc już zdecydowanie czuje że moje dziecię strasznie niezadowolone że mu się metraż jego apartamenciku kurczy:-D
No ja tak jak Wy umieram z ciekawości co się dzieje z dziewczynami choć teraz już pewnie takie akcje będą coraz częstsze :tak::tak:
Polka za dwa tygodnie to już będziesz miała rozpoczęty 38 tydzień i wtedy ciąże uznaje się za donoszoną :tak:ja z utęsknieniem czekam jeszcze 1,5 tygodnia co by minąć te magiczne 37 t i wtedy niech się dzieje wola Boża :tak::tak::tak:
Kathy oby rozświeciło Ci się to słonko co byś mogła zrobić sobie pranko :-):-)
Kamilko w sprawie prezentu nie doradzę bo Ty najlepiej znasz swojego brata :tak:

Wszystkim majóweczkom życzę miłego i spokojnego dnia :tak::tak::tak::tak:

Sylwia na tym etapie ciąży po pierwsze płuca są już mocno uciśnięte więc oddech skrócony śluzówka w nosie wysuszona i stąd ciężki oddech i chrapanie powinno przejść po ciąży :tak::tak::tak::tak: mój mąż twierdzi że teraz juz normalnie nie oddycham tylko sapie jak rasowy obleś :-D:-D:-D

reklama
Kathy- wlasnie o to biega ze on samochod kupil wczesniej w niemczech tzn rok temu a teraz robi prawko.... a co do prezentu potrzebuje prosty przyklad dla nastolatka:tak::tak::tak::tak:... chyba sie musze z wyrka sciagnac i isc sobie kawe zrobic bo normalnie dzisiejszy dzien bedzie poprostu spiacy strasznie...

a jesli chodzi o chrapanie to ja nie chrapie ale za to mezus chrapie jak smok za nas dwoje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry