reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

A mnie po spaniu na lewym boku przez 5godzin bez przerwy (co się nigdy nie zdarzyło żebym się w miedzy czasie nie obudzić) tak biodro bolało od tego ciężaru że wstać nie mogłam ale w końcu miało co dźwigać:-p

reklama
Też się witamy!

Pogoda u nas taka okropna, że nie ma mowy o wychodzeniu z domu. A mieliśmy gdzieś pojechać na wycieczkę po południu... Tatuś nam obiecał, a tu lipa chyba będzie...

Ciekawe co u dziewczyn? wszystkie aż przebieramy nogami z ciekawości

Kamilka, czuję się dzisiaj podobnie. najbardziej mnie wkurza, jak nie mogę się podnieść z łóżka w nocy, a do kibelka goni... Narazie wstaję jakieś 3 razy, ale pamiętam jak pod koniec tamtej ciąży wstawalam co godzinę!!! zegarek można było nastawiać

Iwonka, dobrze, że masz centrum handlowe u siebie, to sobie przynajmniej pod dachem pochodzisz, bo u mnie na wsi, jak człowiek ugrzęźnie, to na dobre.

Dobra, trzeba jakoś dom ogarnąć, wpadnę potem
pozdrowionka

ah... Vanessa, bawcie się dobrze!

Juana oj mam tych CH mnostwo,do wyboru do koloru.Tylko kase miec i chulac po sklepach,choc w sumie w kazdym to samo.A jak twoj synek ,czeka na siostrzyczke? Nie boisz sie jak to bedzie jak pojdziesz rodzic a Kubus bedzie tesknil,bo ja bardzo tym bardziej ze moje dziecko nigdy nie bylo dluzej bez mamy dluzej niz 4 godziny.......nie wiem jak ja to przezyje a co dopiero corcia mojha.

Mnie też mala obudzila dziś o 6 i odrabiala wczorajszy leniwszy dzien no a mamusia nie spala w nocy zreszta tez szalała az mnie obudziła Jak ona sie rusza tak intensywnie to coraz bardziej mnie juz boli bo brzuszek niezbyt wielki i malo miejsca tam ma Poza tym staram sie ograniczac ograniczac bawienie sie z nia bo zabronili w szpitalu no ale cóz czasem mala sie tak domaga i poprostu szaleje jak ja w koncu mamusia czy tatuś dotknie ;-) no ale trzeba trzymac kontakt z dzidziusiem no nie:tak:tylko gorzej jak po tym znów mnie napina brrr

Jak czytam o Dotkass to przypomina mi sie moj scenariusz sprzed tygodnia no tylko mi zaden czop nie odeszedł wiec moze ona miala wieksze szanse na rodzenie :happy:

Ja to teraz tak sobie mysle ze jak sie nastepnym razem zacznie to bede czekała i już zawiozę mala zeby ja w koncu wyjeli moze jak sie juz tak pcha to gotowa jest no i tak mi sie wydaje ze ona jest tydzien starsza Tak teraz sie mówi spokojnie a jak sie zaczyna to sie jednak panikuje:zawstydzona/y:

Kamilka moze chcesz troche moich skurczyków to moze cie wezmie w koncu :blink: tak fajnie czytac jak niektore robia wszystko zeby urodzic a my z konca jeszcze troche powinnysmy potrzymac...

z tymi bolami to nerwowo mozna nie wytrzymac chcialabym strasznie miec jedna noc dla siebie gdzie przespie ja wreszcie na brzuchu:-:)-:)-( i nikt i nic mi nie przeszkodzi... a maz dzis dostal z rana wiazanke za to ze mnie pocalowal:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i nie wiedzial za co:-D:-D:-D

Powiedzialam mu ze jak jeszcze raz mnie przebudzi w nocy i zapyta czy cos mnie boli to skope mu dupe i bedzie spal na ziemi:angry::angry:

Moj brat ma dzis urodziny konczy 18 lat:baffled::baffled::baffled:zastanawiam sie kiedy to zlecialo ale musze mu cos kurcze kupic ale co mozna kupic chlopakowi... dla meza mam problem a co dopierro dla brata...

Ale mnie piersi dzis bolą -szcególnie sutki mam okropnie wrazliwe jak na poczatku ciąży:szok:
Aż stanika juz nie noszę gdy okazja ,aby nie podrazniać ich.
Wiecie chyba mnie ktos tam u góry wysłuchała bo cos sie słonko przebija na przemian z czarnymi chmurami-może je wiatr odgoni i bedzie ciepło????
Wczoraj było tak zimno,że może z 4 st.na + i kurtki czapki zimowe podstawa a ja jeszce pod spodem 2 bluzy a i tak marzłam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Co za pogoda -gdzie ten maj!?
Wczoraj jak pojechałam na zakupki to juz mam wszystko !!!!A te podkłady jakie ogromne :szok::szok::szok:Kupiłam dzidzi kosmetyki z hipp a husteczki z nivea ale bezzapachowe i drugie w razie czego z pampersa sensitive :tak:Także mam wszystko tylko mydełko jeszcze aby z tej samej serii -bo w razie czego bede wiedziała co uczula i zmienie a tak mam już wszystko !!!!
Nie dzis to już serio torbe spakuje!!!Tylko gdzie ja sie pomieszcze????:confused::confused::confused::dry:

Gdzie ta nasza Dotkass -dziewczyny odzywała się do was???
A DLA TYCH KTÓRE SIĘ POJAWIŁY -DZIEŃDOBRY !!!

Sylwia ja chetnie:-):-):-):-):-):-) telepatycznie mi je przerzuc... hahahaha

zjadlam sniadanie i jeszcze mi malo na de mna wisza same mysli o paczkach takich pelnych lukru...:baffled::baffled::baffled::baffled:

Witam Was,
u mnie pogoda jak zwykle na zachodzie:crazy: deszczowa, ohhh wykończy nas ta aura, nic tylko deszcz i pochmurno.
Ja dziś nockę przespałam pięknie, nie muszę wstawać do kibelka w nocy, współczuję Wam jak musicie latać co godzinę:baffled:. A to wszystko pewnie dlatego, że moja Zosia jest tak ułożona że pęcherza nie uciska, no i śpi razem z mamcią do rana;-)
Pozostało nam dwa tygodnie, a potem niech się dzieje co chce już będzie 37 tc i wtedy zaczną się akrobacje:tak::laugh2:

A ja to inaczej niż na lewym boku spac nie moge ani nawet lezec bo moja dzidzia tam sobie nózki ułozyła i odkad pamietam to kopie niemilosiernie jak tylko naruszam jej przestrzeń kladząc sie na prawym boku Wczoraj smialiśmy sie ze bedzie miala takie dlugie nogi jak tata i już pokazuje to.

Iwonka ale masz fajnie z tymi zakupami też bym sie wyrwała ale dziś chociaż moja przyjaciółka ma przyjść to myśle że nudzić mi sie nie będzie:-)

reklama
Do góry