reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Cześć Kochane Brzuchatki,

Ja dziś spałam w miarę dobrze, w nocy przestał pobolewać mnie brzuszek...Pogoda ani piękna, ani paskudna...taka nijaka :baffled:

Witajcie wróciłam od babci . Dzisiaj mama z tata byli u lekarza i okazało sie ze mój tata jest chory na serce :-(. Dobrze ze go mama na siłe zaciągneła do kardiologa bo nie wiadomo jak by sie to skonczyło teraz przynajmiej będą go leczyć . Chłopy to własnie sa takie ze sie strasznie boją lekarzy . Mój tez jak ma gdzieś isc do lekarza to zawsze czasu nie ma albo mówi ze moze jutro .
A Zwolinka chyba sie naprawde rozdwaja :-D. Oby wszystko poszło jej gładko i bez problemów . Trzymam za nia kciuki :laugh2:.

Vanessko, współczuję z powodu choroby Taty, ale dobrze, że wykryto chorobę wcześnie, że można zacząć leczenie, bo niestety często okazuje się to dość późno i nie ma juz sznas na leczenie, więc życzę zdrówka Twojemu Tatusiowi :-)

Witam wieczorkiem:-)!

Ja dzis szcesliwa na mxxxxxxxxxxxxxxxaa!Kurier wózeczek przywiózł-śliczny jest pół dnia go składałam i rozkładałam i wogóle do Dotkass mam pytanko na odpowiednim watku co do naszych takich samych wózków:-p:tak:

Kathy, odpowiedx juz czeka na odpowiednim wątku ;-)

Umieram z ciekawości, co u naszej Zwolinki

Dziewczyny też Wam się obniża brzuch? U mnie widocznie obniżył się tydz. temu ale dzisiaj jak wstałam, to naprawdę widać, że znowu jest troszkę niżej :baffled:
Mam nadzieje, że to tylko ten mój Łobuziak tak się ułożył :tak:

Ja też czekam nieceirpliwie na wieści od Zwolinki lub jej męża, pewnie już urodziła skoro się nie odzywa ;-)

A co do brzuszka mi to już około świąt wielkanocnych zaczął się obniżać i w sumie chyba z dnia na dzień jest coraz niżej...od jakiegoś czasu oddycha mi się świetnie :-)

reklama
no hej dziewczyny. ja tez juz wstalam, ale przez budzik, bo mialam jechac na zajecia na 9.00 na drugi koniec miasta ale zadzwonili, ze prosza o godzine pozniej, wiec na spokojnie przy sniadanku do was pisze.
ja na szczescie rozstepow jeszcze nie mam, ale tez bylam w szoku jak w aptece zaplacilam 90zl za 1 opakowanie Proctoglyvanolu i 2opakowania tablek (detralex). oby pomogly, bo producentowi na pewno juz pomagaja!!

ok, na razie koncze, musze jakies ksero przygotowac na zajecia. ciekawe czy Zwolinka dzis sie odezwie?

Cześć mamusie:-).

Ja już też nie śpię, właśnie mierzę sobie temperaturę, bo coś czuję, że zatoki nie odpuszczają i mam stan podgorączkowy. Ropka z nosa leci, oj oj a wizyta u lekarza dopiero w czwartek.

Całą noc myślałam o Zwolince, śniła mi się:tak:. Bardzo to przeżywam, że zaczynamy się rozdwajać. Przecież tak się zżyłyśmy, że będziemy kibicowały każdej majóweczce.

Pola, będziesz miała zaprawę we wstawaniu rannym do dzidziusia. Ja się budzę w nocy co 2 godziny z zatkanym noskiem, więc też będę zaprawiona.ha ha

Dziewczyny, czemu w nocy brzuszek tak boli, a w dzień nie?

Dopadło mnie jakieś przeziębienie, bo boli mnie gardło, kaszle i na dodatek dostałam dziś gorączki... idę do lekarza, żeby cos mi przepisał :baffled:

Po drodze podejdę do apteki, kupię tantum rose i oprócz kapciuszków będę miała spakowaną torbę do szpitala

Miłego dzionka

Witajcie :-)
Całą noc myślałam o Zwolince, śniła mi się:tak:. Bardzo to przeżywam, że zaczynamy się rozdwajać. Przecież tak się zżyłyśmy, że będziemy kibicowały każdej majóweczce.
No własnie ja też albo myślałam o Zwolince, albo mój wlasny poród mi sie snił . No i oczywiśćie w tym śnie jak wariat biegałam po całym domu i pakowałam torbe . Wiec powiedziałam sobie ze to jest właśnie idealny dzień na jej spakowanie :-)

Ja już też nie śpię, właśnie mierzę sobie temperaturę, bo coś czuję, że zatoki nie odpuszczają i mam stan podgorączkowy. Ropka z nosa leci, oj oj a wizyta u lekarza dopiero w czwartek.

Aurelia, współczuję, że nic nie pomaga na te Twoje zatoki, wiem co to znaczy mieć je "zawalone", ale Ciebie to coś zbyt długo trzyma, idź do internisty, bo się zamęczysz :no:

No "rozdwajamy się", i rzeczywiście każdej będziemy kibicowały jakby to bezpośrednio nas dotyczyło, w końcu będziemy forumowymi ciociami ;-):-D

A co do brzuszka, to mi się wydaje, że po całym dniu "wysiłku" jakiegokolwiek napina nam się na noc brzuszek i dlatego tak boli, a po nocy, gdzie mało się ruszamy, mniej niż w dzień się rozluźnia, daltego jak wstajemy to nie czuc bólu...tak myślę, ale czy dobrze reasumuję to nie wiem :baffled::sorry2:

Pola, będziesz miała zaprawę we wstawaniu rannym do dzidziusia. Ja się budzę w nocy co 2 godziny z zatkanym noskiem, więc też będę zaprawiona.ha ha

Aurelka to my będziemy zaprawione we wczesnym wstawaniu :tak:

Niestety mnie brzuszek boli też w dzień, a najbardziej wieczorem :baffled:

A co do snów, to zapomniałam Wam powiedzieć...
Śniło mi się dzisiaj, że rodziłam. :-) Jednak sen był mało realny, bo za pierwszym mocniejszym parciem urodziłam mojego Bąbla :-D:-D:-D
W ogóle sniły mi się same bobaski, to chyba faktycznie dlatego, że myślałam wieczorem o Zwolince

No własnie ja też albo myślałam o Zwolince, albo mój wlasny poród mi sie snił . No i oczywiśćie w tym śnie jak wariat biegałam po całym domu i pakowałam torbe . Wiec powiedziałam sobie ze to jest właśnie idealny dzień na jej spakowanie :-)

:-D:-D:-D ja przez to też mam zamiar ostatecznie się dzisiaj spakować, bo wychodzi na to, że "nie znasz dnia ani godziny" :-D

reklama
I ja się witam:-) ja już po śniadanku później z mamą do miasta na chwilę jadę a na 17 w końcu do lekarza:happy: już tak długo czekałam na ten dzień więc myślę że te parę godzin wytrzymam ale może być ciężko

Do góry