reklama
Puchatka
Majowe mamy'08
no to widze że dziś dzień USG ja mam na 14
poza tym mam taki sobie dzień po niezbyt dobrej nocy ale to dlatego że mi nieźle wieczorkiem teściowa podniosła ciśnienie głupim gadaniem niby się nie przejmuje a jednak jakos tak wczoraj totalnie wyprowadziła mnie z równowagi :-(dlatego boję się tego mojego L4 i siedzenia z nią już jej pare razy powiedziałam dosadnie co ja myślę o tym całym jej gadaniu ale widać jeszcze za mało tego było no ale przynajmniej dzisiaj zobaczę moje malusie wielkie szczęście
poza tym mam taki sobie dzień po niezbyt dobrej nocy ale to dlatego że mi nieźle wieczorkiem teściowa podniosła ciśnienie głupim gadaniem niby się nie przejmuje a jednak jakos tak wczoraj totalnie wyprowadziła mnie z równowagi :-(dlatego boję się tego mojego L4 i siedzenia z nią już jej pare razy powiedziałam dosadnie co ja myślę o tym całym jej gadaniu ale widać jeszcze za mało tego było no ale przynajmniej dzisiaj zobaczę moje malusie wielkie szczęście
Puchatko - nie martw się na zapas, przecież nie będziesz musiała cały czas siedziec z teściową. Cos na pewno wymyslisz. Będziesz na przykład mogła buszować po sklepach w poszukiwaniu wyprawki dla maluszka. Będzie dobrze.
Moja teściowa to akurat złota kobieta. Zawsze w dyskusji bierze moją stronę, nawet jeśli nie wie o co chodzi bo np. weszła w połowie rozmowy . Ale za to dziecka bym jej nie zostawiła nawet na chwilke. Zupełnie nie ma podejścia. Mój Mieszko długo płakał albo uciekał na jej widok, teraz jest juz coraz lepiej. Ostatnio (juz drugi raz jej sie zdarzyło to samo) usilnie namawiała mnie żebym dała małemu troche ciasta jakie zrobiła - przecież odrobina alkoholu, którą nasączone jest ciasto nic mu nie zaszkodzi.... Dodam tylko że ciacho pływało w tym likierze. Za pierwszym razem takie samo ciacho zrobiła mu na 1 urodziny
Moja teściowa to akurat złota kobieta. Zawsze w dyskusji bierze moją stronę, nawet jeśli nie wie o co chodzi bo np. weszła w połowie rozmowy . Ale za to dziecka bym jej nie zostawiła nawet na chwilke. Zupełnie nie ma podejścia. Mój Mieszko długo płakał albo uciekał na jej widok, teraz jest juz coraz lepiej. Ostatnio (juz drugi raz jej sie zdarzyło to samo) usilnie namawiała mnie żebym dała małemu troche ciasta jakie zrobiła - przecież odrobina alkoholu, którą nasączone jest ciasto nic mu nie zaszkodzi.... Dodam tylko że ciacho pływało w tym likierze. Za pierwszym razem takie samo ciacho zrobiła mu na 1 urodziny
Witam Majóweczki, ja też idę do gina 15 nie sądzę że będzie widać już płeć dziecka myślę że przy następnym usg w grudniu wypatrzymy z mężem kto siedzi w moim brzuszku. Fajnie będzie jak już wszystkie będziemy wiedziały co nam się urodzi:-)
M
madamagda
Gość
Witajcie kochane!
Widze że wszystkie się szykują na podglądanie swoich dzidziolków, ja tez mam dzisiaj wizytę na 16:00, ale nie sądze że zobaczy płeć bo to jeszcze za wcześnie.
Widze że wszystkie się szykują na podglądanie swoich dzidziolków, ja tez mam dzisiaj wizytę na 16:00, ale nie sądze że zobaczy płeć bo to jeszcze za wcześnie.
anusiasac
Przeszczęśliwa Mamusia
Bardzo bardzo dziękuję za cieplutkie powitanie... i aż dziwnie się czuję, bo dookoła słysze o mdłościach, zgadze itp. itd. a ja nic.... nawet mój mąż (który, tak a propos ma dziś urodzinki ) chwali się przed swoimi kolegami, że nie ma ze mną najmniejszych problemów Tobie Marlene, też zyczę, żebyś jak najszybciej zapomniała co to mdłościanusiasac, witamy na majoweczkach :-) Jak dobrze ze nas coraz wiecej, razem razniej.
A ja mam do was pytanie , jak wasze samopoczucie?? Dalej odczuwacie te uporczywe mdlosci? Bo mi chyba nigdy nie przejdzie :-(
anusiasac
Przeszczęśliwa Mamusia
Droga Puchatko, ślicznie dziękuję za pomoc i już biorę się do roboty....byc może już za chwilkę będziesz mogła podziwiać efekty swojej pracy dydaktycznej
anusiasac musisz wejść w szybkie menu jest taka zakładka na różowym pasku powyżej wybrać edytuj podpis i wyświetli się takie okienko jak przy odpowiedzi tam trzeba wkleić BBcode ze stronki na której zrobiłaś sobie suwaczek( koniecznie w całości) potem możesz zrobić podgląd podpisu i zobaczyc czy widac dobrze a potem zapisz i już powinno byc oki w razie pytań pytaj to jeszcze pomożemy
agusia normalnie nie wiem co napisać bo wstyd mi za Twoją szefowa jako za kobietę :-(tym bardziej że sama ma dzieci mam nadzieję że wszystko sie ułoży
kamilka ja bym na Twoim miejscu poszła na zwolnienie i nawet się nad tym nie zastanawiaj odpoczniesz zrelaksujesz się a zwolnienie w ciązy jest płatne 100% więc już szybcikiem na L4
tolka no to Twoje L4 już tuz tuż :-):-)
Iwonko dobrych wyników
Reszcie majóweczek miłego i spokojnego dnia :-):-)
anusiasac
Przeszczęśliwa Mamusia
A więc....taraaaaaammm chyba mi się udało
Bardzo bardzo dziękuję za pomoc....
Bardzo bardzo dziękuję za pomoc....
Droga Puchatko, ślicznie dziękuję za pomoc i już biorę się do roboty....byc może już za chwilkę będziesz mogła podziwiać efekty swojej pracy dydaktycznej
anusiasac, pięknie to zrobiłaś, teraz codziennie będziesz patrzyła jak się maleństwo zbliża do wyjścia. Gratuluję jeszcze raz, co do mdłości i wymiotów to nie miałam nie mam i pewnie mieć nie będę, dla mnie super :-)
reklama
anusiasac
Przeszczęśliwa Mamusia
POLKA27, Bardzo Ci dziękuję nie spodziewałam się, że na tym forum będzie tyle życzliwych i przyjaznych dziewczyn. Naprawdę jestem pod wrażeniem, odwiedzam Was kiedy tylko mogę, to naprawdę poamaga....jesteście WIELKIE
anusiasac, pięknie to zrobiłaś, teraz codziennie będziesz patrzyła jak się maleństwo zbliża do wyjścia. Gratuluję jeszcze raz, co do mdłości i wymiotów to nie miałam nie mam i pewnie mieć nie będę, dla mnie super :-)