reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

wow czesc dziwczyny po tym co przeczytalam to ja sie ciesze ze ja tego nie mialam trzy dni temu sama powiedzialam kierowniczce ze jestem w ciazy ale nie zareagowala tylkozapytala jak sie czuje bo slyszala ze bylam w szpitalu i zapytala czy chce dalej pracowwac czy juz pojde za zwolnienie i powiedzialam ze chcialabym jeszcze pracowac choc bylo by dobrze gdyby mnie przeniosla na lzejsze stanowisko i zrobila to bez problemu... ale przychodze z pracy i jestem bardzo bardzo zmeczona i sie zastanawiam czy jednak nie isc na to zwolnienie? jedyne co to widze ze kolezanki z pracy nie sa za mile w stosunku do mnie krzywo patrza i wogole .....

reklama
Witaj anusiasac, załóż sobie suwaczek zobaczysz jak fajnie jest oglądać na nim jak czas spaceruje sobie do 40 tc. wiedząc że razem z nim rośnie Twoje maleństwo;-)

Bardzo dziękuje za tak milutkie powitanie w Waszym gronie :tak: chętnie bym sobie własnie taki śliczniutki i słodziutki suwaczek założyła (nawet zrobiłam to na stronce suwaczek.pl) tylko nie wiem, jak go tu przetransportować :-( Może znajdzie sie jakaś dobra duszka, która mi w tym pomoże???? byłabym baaardzo wdzięczna, bo przeglądając Wasze posty jestem pod wrażeniem pomysłowości. Pozdrawiam cieplutko :rofl:

Ja tylko na chwilke bo juz wychodze zaniesc mocz na badanie bo jutro ide do gina i mam przyjsc z wynikami.
Anusiasac ja pomoge jak wroce chyba ze wczesniej jakas dziewczyna pomoze:)

witajcie dziewczyny

weekend minął bardzo fajnie :-) postępy na budowie coraz bardziej do przodu ;-)
a wczoraj pojechaliśmy na giełdę i kupiłam sobie fajny korzuszek już na święta oczywiście z dodatkowym zapasem ;-):tak:

współczuje tak nieczułych szefowych ;-) Ja na szczęście nie mam takiego problemu bo pracuje u szwagra i to nawet On wyszedł z propozycją czy nie chciałabym już iść na zwolnienie :tak: wizytę u lekarza mam 14 listopada więc wezmę L4 i po sprawie ;-):-)

życzę miłego dzionka kochane :-D:-D

anusiasac musisz wejść w szybkie menu jest taka zakładka na różowym pasku powyżej wybrać edytuj podpis i wyświetli się takie okienko jak przy odpowiedzi tam trzeba wkleić BBcode ze stronki na której zrobiłaś sobie suwaczek( koniecznie w całości) potem możesz zrobić podgląd podpisu i zobaczyc czy widac dobrze a potem zapisz i już powinno byc oki w razie pytań pytaj to jeszcze pomożemy :tak::tak:
agusia normalnie nie wiem co napisać bo wstyd mi za Twoją szefowa jako za kobietę :-(tym bardziej że sama ma dzieci mam nadzieję że wszystko sie ułoży :tak::tak:
kamilka ja bym na Twoim miejscu poszła na zwolnienie i nawet się nad tym nie zastanawiaj :tak::tak: odpoczniesz zrelaksujesz się a zwolnienie w ciązy jest płatne 100% więc już szybcikiem na L4:tak::tak::tak:
tolka no to Twoje L4 już tuz tuż :-):-)
Iwonko dobrych wyników:tak::tak:

Reszcie majóweczek miłego i spokojnego dnia :-):-):tak::tak:

Witam, widzę że z tymi przełożonymi to macie normalnie trzy światy, tak naprawdę to teraz wychodzi z nich jakimi są naprawdę ludźmi. Trzymajcie się i nie dajcie się Mamuśki:-)

agusia- chcialam ci powiedziec bo ja oczywiscie zeby czegos nie pominac w sprawach papierkowych wszystkiego sie doiadywalam po urzedach i teraz weszla ta ustawa w ktorej jest czarno na bialym ze po urlopie macierzynskim NIE WOLNO ZWOLNIC KOBIETY TRZEBA JA PRZYJAC NA STANOWISKO NA KTORYM PACOWALA I WYDAJE MI SIE ZE TWOJA SZEFOWA DOBRZE O TYM WIE i dlatego tak zle zareagowala poniewaz wie ile ma teraz praw kobieta w ciazy :crazy:

a ja chyba jednak pojde na to zwolnienie lekarskie tylko wizyte mam na 14 listopada i wtedy wezme to zwolnienie....:tak:

sluchajcie mam jeszcze jedno pytanie bo mam prace siedzaca przez 6 godzin i bardzo mnie boli kregoslup po pracy az nie moge sobie poradzic z tym w dodatku mam wade kregoslupa prawie przy samym krzyzu i wczoraj np jak przyszlam to prawie chodzic nie moglam a jak sie polozylam na plecach to nie moglam wstac i STRASZNIE bolalo!!! a w nocy znow mnie rozbolal i az nogi mnie bolaly... cierply az w koncu wszedl skurcz.... nie wiem co mam z tym zrobic macie moze jakies sposoby nakregoslup i nogi??

reklama
No juz jestem,zmatzlam jak nie wiem.Zaliczylam jeszcze z dzieckiem plac zabaw i po ponad 2,5 godzinie wrocilismy z zakupami na obiadek.Musze powiedziec ze jestem padnieta normalnie......:oo:
Ale macie z tymi pracodawcami....wspolczuje,Kto moze niech idzie na zwolnienie i nie stresowac sie tylko myslec o dzieciaczku:tak::-)

Do góry