reklama
Aurelia79
Podwójna Mamusia
Zwolinka, ale jazda! Trzymaj się kochana w razie czego pisz jakiegoś smska!! Dzidziuś donoszony, więc możesz być spokojna. Może zaczniesz lawinę naszych porodów?
A mnie ta pogoda dobija, znowu spałam teraz godzinkę.
Teraz fryteczki Aviko z majonezem, mam takiego smaka, że szok.
Dziś odwiedza mnie koleżanka, a ja nawet nie mam siły, żeby posprzątać, bo leżę cały czas. Mam nadzieję, że zrozumie.;-):-)
A mnie ta pogoda dobija, znowu spałam teraz godzinkę.
Teraz fryteczki Aviko z majonezem, mam takiego smaka, że szok.
Dziś odwiedza mnie koleżanka, a ja nawet nie mam siły, żeby posprzątać, bo leżę cały czas. Mam nadzieję, że zrozumie.;-):-)
witam was serdecznie przepraszam ze tak wpadam jak intruz ale mam do sprzedania kilka ubranek moze któras z was bedzie zainteresowana....
https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/ciuszki-z-uk-dla-dziewczynki-16436/
pozdrawiam
https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/ciuszki-z-uk-dla-dziewczynki-16436/
pozdrawiam
juana
Fanka BB :)
Piszecie jak szalone, nie można za wami nadążyć, ale już niedługo nie będzie tyle czasu na bb... ani sił... tylko karmienie, przewijanie, spanie i tak w kółko. ;-)
Mimo, to chciałabym już urodzić, ale jeszcze trochę za wcześnie dla mnie. Zazdroszczę tym , które już mają blisko... Ja pewnie do samego końca donoszę, za pierwszym razem urodziłam 3 dni przed terminem, to teraz może też podobnie, chociaż reguły na to nie ma...
Aurelia, daj sobie na luz z tym sprzątaniem
właśnie wysiadł u nas prąd i bateria w laptopie peewnie zaraz siądzie... akurat jak mam chwile czasu, żeby poczyatać bb
Mimo, to chciałabym już urodzić, ale jeszcze trochę za wcześnie dla mnie. Zazdroszczę tym , które już mają blisko... Ja pewnie do samego końca donoszę, za pierwszym razem urodziłam 3 dni przed terminem, to teraz może też podobnie, chociaż reguły na to nie ma...
Aurelia, daj sobie na luz z tym sprzątaniem
właśnie wysiadł u nas prąd i bateria w laptopie peewnie zaraz siądzie... akurat jak mam chwile czasu, żeby poczyatać bb
pola_1981
Majowa Mamusia Synusia
Pytalam dopiero siostre co z tym czopem i raczej to nie to..... mowi ze czopa to wyleje sie duzo i z krwia...
Kamilka mój ginekolog powiedział, że czop nie zawsze jest podbarwiony krwią
No więc skurcze są mniej więcej co 7 minut i to w miarę regularne więc raczej pojadę do szpitala. właśnie zjadłam kluski śląskie z gulaszem...
Co tam poród skoro zjadłas kluski z gulaszem .
Kochana trzymaj się... te skurcze to chyba już częste są, prawda?
W szkole rodzenia babka mówiła, że jak są co 10min, to trzeba zacząć się wybierać do szpitala.
Dziękuję Dziewczynki za podtrzymywanie na duchu. gdyby nie wy to pewnie bym siedziała i się zamartwiała...
Nie ma co siedzieć i się zamartwiać, bo to może dziecko się rodzi :-)
teraz to w zasadzie już nasze szkraby są bezpieczne. No ale wiadomo, że nie ma jak to w brzusiu u mamusi
Piszecie jak szalone, nie można za wami nadążyć, ale już niedługo nie będzie tyle czasu na bb... ani sił... tylko karmienie, przewijanie, spanie i tak w kółko. ;-)
do tego mleczko, pieluszki, buteleczki, kupki, śpioszki, smoczki itp
i tak przez kilkanaście miesięcy
zwolinka
majowe mamy'08 zakochana mamusia
A i z tego wszystkiego zapomniałam Wam napisać że Mąż już wrócił dostał jedzenie na stół i zaraz jedziemy do szpitala. Zobaczymy co oni powiedzą zaczynam mieć pietra trzymajcie Dziewuszki kciuki i Wam również życzę powodzenia
trzymaj się Zwolinka, zazdroszczę :-)A i z tego wszystkiego zapomniałam Wam napisać że Mąż już wrócił dostał jedzenie na stół i zaraz jedziemy do szpitala. Zobaczymy co oni powiedzą zaczynam mieć pietra trzymajcie Dziewuszki kciuki i Wam również życzę powodzenia
reklama
pola_1981
Majowa Mamusia Synusia
trzymajcie Dziewuszki kciuki i Wam również życzę powodzenia
Będziemy trzymać taaaaaaaaaaaaak bardzo mocno