reklama
Pszyszła Mama
Zaangażowana w BB
dziewczyny jaki pszebierak kupujecie bo ja nie wiem jaki wybrac
pola_1981
Majowa Mamusia Synusia
Pisałyśmy o tym na wątku "wyprawka dla malucha"
_madzia19_
przyszła mamusia
Ja na razie w ogóle nie kupuję myślę że poradzę sobie bez a jak stwierdzę że jednak muszę go mieć zawsze można dokupić:-)
_madzia19_
przyszła mamusia
wzięłam gorącą kapiel i chyba coś sie rusza powoli bo chyba jakieś w miarę regularne te skurcze się zrobiły, tylko troszkę słabsze
Teraz to już chyba lepiej żebyś pojechała do szpitala
Przyszla mama- ja mam przebierak taki na lozeczko bo miejsca na meble napewno nie mam... dlatego wolalam taki...
Wypilam kawe ale chyba mi nie pomoze normalnie strasznie jestem slaba... a najgorsze to to ze slimaczy mi sie dzisiaj i nie wiem czy to czop bo we wtorek na badaniu wyszlo ze on jeszcze jest.. ale ja chyba nie rozpoznam bo nie wiem jak to moze byc... niby taka galaretka ale nie wiem czy to to...????
Wypilam kawe ale chyba mi nie pomoze normalnie strasznie jestem slaba... a najgorsze to to ze slimaczy mi sie dzisiaj i nie wiem czy to czop bo we wtorek na badaniu wyszlo ze on jeszcze jest.. ale ja chyba nie rozpoznam bo nie wiem jak to moze byc... niby taka galaretka ale nie wiem czy to to...????
M
madamagda
Gość
Zwolnika
marsz do szpitala, jesteśmy z Tobą.
mam fajny link, tu jest wszystko co może się nam przydać
MamaNaCzasie
marsz do szpitala, jesteśmy z Tobą.
mam fajny link, tu jest wszystko co może się nam przydać
MamaNaCzasie
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
zwolinko no patrz i odmierzaj czas na zegarku ,czy regularne i wogole no wiesz przeciez to druga twoja ciaza.I nas informuj w razie co ! Masz do ktorejs z nas nr telefonu?
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Przewijak na lozeczko kladziony,taki mam zamiar kupic,nie zaden nowy mebel ktory po kilku miesiacach pojdzie w odstwake .