reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Zwolinka - jak czujesz sie tak slabo jak piszesz, to sie nie zastanawiaj tylko jedz do szpitala... zreszta u Ciebie to juz 38 tydzien, wiec wlasciwie to juz termin porodu...

reklama
Boję sie tylko że to fałszywy alarm a wsadzą mnie do szpitala do porodu i mam strasznie mieszane uczucia,,,,,, koszmar:zawstydzona/y:

dla przerażonych porodem, polecam, łzy mi same pociekły i już się nie mogę doczekać...........
Birth As We Know It - Available Now On DVD

ten film jest naprawde cudowny, poplakalam sie jak bobr. juz wyslalam do znajomych.

u nas zimno, mokro, fuj. od rana bylismy w szkole rodzenia-mowili o wyprawce. w sumie nic nowego co sie od was dowiedzialam :-) chyba pojde sobie zrobic kawke i moze jakies ciasteczko albo serek waniliowy? wczoraj wciagnelam 1/2l lodow-o zgrozo!!:szok::szok::szok:

Zwolinko nie wiem co ci doradzic.....ale chyba lepiej jechac,w razie co to bron sie ze masz dziecko w domu i jak nie ma wielkiej potrzeby ,czy nie ,maja zamiaru zakonczyc twojej ciazy to chcesz w domku czekac na postepy.Bralas ciepla kapiel,no-spe?

No właśnie się opycham...mniam :-p:-p:-p:-p:-p, ale chyba "znikne" na jakis czas, bo trochę brzunio mnie pobolewa, może zajrze wieczorkiem, a jak mi się nie uda to miłego wieczorku i popołudnia oczywiście

Buziaki

Myślę kochana ,że masz skórcze przepowiadające -ostatnio miałam o tym w szkole rodzenia jak to pierwsza ciąża mogą się pojawić tak 2-3 tyg,przed terminem także powoli czasu mamy jeszce i do terminu trochę:-p:laugh2:Ale nikt w terminie nie rodzi jakieś5% kobiet:-p:tak:także trzeba by sie wkońcu sapkować:-D
Co z wątkiem zamkniętym?

Iwonka - no i nie podpowiedzial mi ten link czy stosowac te ziolka czy nie... ale chyba sie zdecyduje, jak skoncze 37 tydzien. Chyba jezeli polozne i lekarze polecaja, to cos musi w tym byc? Jeszcze w przyszlym tyg mam wizyte u swojego ginka, to podpytam go o te ziolka i melise.

Ide na dworek sie przejsc, bo coraz gorzej sie czuje.. nie dosc, ze opuchnieta od rana, to jeszcze jakas strasznie ociezala i wszystko mi jakos na zoladku lezy,,, a dzidzia umiescila sie dzis jakos dziwnie i w ogole mi niewygodnie... moze spacer cos pomoze...

Kathy ty sie mnie ani nikogo nie pytaj co z zamknietym,bo juz nie raz pislama ze to glowny administrator daje mozliwosc wstepu na poszczegolne watki zamkniete.Ja poinformowalam aniaslu i teraz trzeba czekac i sprawdzac co jakis czas wiec spoko :)

reklama
Łania no ja mam zamiar mojego gina dzis o to spytac,ciekawa jest tez co on na to ale jak na razie sklonna jestem je kupic.Jak widac wszedzie cos na ten temat dziewczyny pisza bedace za i przeciw

Do góry