reklama
dla przerażonych porodem, polecam, łzy mi same pociekły i już się nie mogę doczekać...........
Birth As We Know It - Available Now On DVD
ten film jest naprawde cudowny, poplakalam sie jak bobr. juz wyslalam do znajomych.
u nas zimno, mokro, fuj. od rana bylismy w szkole rodzenia-mowili o wyprawce. w sumie nic nowego co sie od was dowiedzialam :-) chyba pojde sobie zrobic kawke i moze jakies ciasteczko albo serek waniliowy? wczoraj wciagnelam 1/2l lodow-o zgrozo!!
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Zwolinko nie wiem co ci doradzic.....ale chyba lepiej jechac,w razie co to bron sie ze masz dziecko w domu i jak nie ma wielkiej potrzeby ,czy nie ,maja zamiaru zakonczyc twojej ciazy to chcesz w domku czekac na postepy.Bralas ciepla kapiel,no-spe?
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
No właśnie się opycham...mniam , ale chyba "znikne" na jakis czas, bo trochę brzunio mnie pobolewa, może zajrze wieczorkiem, a jak mi się nie uda to miłego wieczorku i popołudnia oczywiście
Buziaki
Myślę kochana ,że masz skórcze przepowiadające -ostatnio miałam o tym w szkole rodzenia jak to pierwsza ciąża mogą się pojawić tak 2-3 tyg,przed terminem także powoli czasu mamy jeszce i do terminu trochęAle nikt w terminie nie rodzi jakieś5% kobiettakże trzeba by sie wkońcu sapkować
Co z wątkiem zamkniętym?
Iwonka - no i nie podpowiedzial mi ten link czy stosowac te ziolka czy nie... ale chyba sie zdecyduje, jak skoncze 37 tydzien. Chyba jezeli polozne i lekarze polecaja, to cos musi w tym byc? Jeszcze w przyszlym tyg mam wizyte u swojego ginka, to podpytam go o te ziolka i melise.
Ide na dworek sie przejsc, bo coraz gorzej sie czuje.. nie dosc, ze opuchnieta od rana, to jeszcze jakas strasznie ociezala i wszystko mi jakos na zoladku lezy,,, a dzidzia umiescila sie dzis jakos dziwnie i w ogole mi niewygodnie... moze spacer cos pomoze...
Ide na dworek sie przejsc, bo coraz gorzej sie czuje.. nie dosc, ze opuchnieta od rana, to jeszcze jakas strasznie ociezala i wszystko mi jakos na zoladku lezy,,, a dzidzia umiescila sie dzis jakos dziwnie i w ogole mi niewygodnie... moze spacer cos pomoze...
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Kathy ty sie mnie ani nikogo nie pytaj co z zamknietym,bo juz nie raz pislama ze to glowny administrator daje mozliwosc wstepu na poszczegolne watki zamkniete.Ja poinformowalam aniaslu i teraz trzeba czekac i sprawdzac co jakis czas wiec spoko
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Łania no ja mam zamiar mojego gina dzis o to spytac,ciekawa jest tez co on na to ale jak na razie sklonna jestem je kupic.Jak widac wszedzie cos na ten temat dziewczyny pisza bedace za i przeciw