reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Boję sie tylko że to fałszywy alarm a wsadzą mnie do szpitala do porodu i mam strasznie mieszane uczucia,,,,,, koszmar:zawstydzona/y:

Właśnie dlatego nie pojechałam w poniedziałek do szpitala. I miałam rację, bo lekarz powiedział mi, że powinnam się położyć i że chyba juz do końca :baffled:.
Jednak nie słuchaj sie mnie i jedź. Ja byłam taka odważna bo we wtorek miałam u niego wizytę.

Iwonka - no i nie podpowiedzial mi ten link czy stosowac te ziolka czy nie... ale chyba sie zdecyduje, jak skoncze 37 tydzien. Chyba jezeli polozne i lekarze polecaja, to cos musi w tym byc? Jeszcze w przyszlym tyg mam wizyte u swojego ginka, to podpytam go o te ziolka i melise.

Mój lekarz ogólnie mnie opieprzył za, jak to okreslił, "takie genijalne pomysły"

Łania no ja mam zamiar mojego gina dzis o to spytac,ciekawa jest tez co on na to ale jak na razie sklonna jestem je kupic.Jak widac wszedzie cos na ten temat dziewczyny pisza bedace za i przeciw

Iwonka, Łania dajcie nam znać, co powiedział Twój ginekolog

reklama
moze dla niektorych to nie wyczyn, ale zrobilam pierwszy raz buraczki na cieplo. zawsze wydawalo mi sie, ze to tyyyle roboty a tu prosze. tyle, ze sie dlugo gotuje a potem to juz leci. mniam, beda zeberka cielece, kasza i buraczki.
mam dzis gimnastyke dla ciezarnych i musze sie zmobilizowac, bo jak na razie to mi sie troche nie chce, ale to ta pogoda. wyrzuccie mnie na te gimnastyke za godzine :tak:

Ja już po obiadku :-)

Tato przywiózł mi pomidoróweczkę, a tesciowa :szok: racuchy...
Jestem w szoku, że łaskawie mnie odwiedziła

hej dziewczyny a ja prawie caly czas spie normalnie szok nie mge z lozka wyjsc co sobei siade to znow zasypiam...

u mnie zimno jak piernik...:angry::angry: jaies wietrzysko sie tez zbiera

zwolinka - wlasnie kapiel powinna pomoc ale jesli sie zaczelo to kapiel tylko zlagodzi bol... mnie w szpitalu powiedzieli ze jesli sie zaczenie to zeby tak odrazu nie jechac do szpitala lepiej te pierwsze bole w domu spedzic bo w szpitalu to wiadomo czlowiek bardziej zestresowany... ale nawet jesli bys pojechala a to falszywy alarm to na izbie cie zbadaja i odesla do domu... i kaza czekac az sie zacznie i takie tam....

Magali pyszny masz obiadek!!!! Ja jak mi sie nie chce a najczesciej mi sie niechce ,to kupuje buraczki mrozone hortexu ,rozmrazam,wrzucam na patelnie na dwie łyzki oleju i kilka minut smaze czesto mieszajac.Odrobine sole i czasem ciut slodze.Pychotka!!!! Nie ktorzy zaprawiaja maka..a nie ktorzy dododaja smietane.
Pola racuchy uwielbiam! Wogole wszystko co jest z maki....

Ja za obiadkiem jeszcze 1,5 godziny muszę czekać ale nie muszę dzisiaj nic robić bo mama wcześniej z pracy wróciła i powiedziała że ona dzisiaj wszystko zrobi:happy: jednak kochana jest. Nie wiem co mi sie stało ale ostatnio nic mi się nie chcę najchętniej w ogóle bym nie wstawała pewnie to z braku słoneczka może się w końcu poprawi ta pogoda

zaraz i ja chyba zaczne dzialac i biegac po schodach zrobie sobie dwie rundki moze cos ruszy... bo lazic nie ide z powodu zimna na dworzu a aja nie mam juz sie w co ubrac...

wzięłam gorącą kapiel i chyba coś sie rusza powoli bo chyba jakieś w miarę regularne te skurcze się zrobiły, tylko troszkę słabsze:szok:

reklama
dziewczyny powiecie jaki pszebierak kupujecie bo ja juz sama nie wiem czy taki z szawka odrazu ,czy sam pszebierak na szkielecie czy taki ze pszebierak suwasz i jest podspodem wanienka bo ja sie nastawiłam na ten ostatni ale kumpela do mnie dzis ze to mi sie nie opłaca bo bede go uzywac zaledwie 3 miesiace

Do góry