Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
No właśnie przez ta pogode ja tu bede jeszcze 2 lata kwitła!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kathy, współczuje sąsiadów...my za sąsiada mamy siedzibę MPO, niby nowe osiedle, bo blok oddany był dopiero rok temu, teraz buduja następne...dziwię się tym, którzy tu kupili mieszkania...my czekamy, aż uda nam się sprzedać część zeimi i mamy zamiar się budować, ale ceny ziemi w Wawie i pod są kolosalne, więc chętnych mało...no cóż ja stracić nie stracę, bo ziemia będzie zawsze w cenie, ale męczy mnie mieszkanie tu, bo juz bym chciała na swoim, więc uwierz, że rozumiem
Aby dostac sie do zamknietego watku,trzeba sie duzo regularnie w miare udzielac na naszym pod forum Maj2008 .Nie tylko na tym watku ale i na innych watkach a mamy ich ponad 20.Dzieki temu poznajemy sie na wzajem....co hjakis czas do zamknietego watku zapraszane sa kolejne majoweczki spelniajace powyzej warunki:-)dziewczyny zebym ja umiała wejsc na ten watek to by było dobrze
My mamy własną ziemie i to spory kawałek-rodzice nam przepisali mojego A.
Na wsi-koloni nie wspomne ,że ze ścianą lasu i zero sąsiadów-tescie 200 m dalej .
I były plany z budową w tą wiosne a planować sobie morzna bo oczywiście nie wypaliłoTaką mąż ma prace ,że czasami biomy sie ryzykować z tak wielkim kredyten na cała budowę ,dlatego jak rodzice nam daja wieksze mieszkanie to my jeszcze dozbieramy kaski i wtedy coś pokombinujemy .Także ziemia już jest to nie problemA pozatym wszystkiego na raz nie można mieć
Pychotka i ja cos sobie zrobie:-)Oj troche zgłodniałam...chyba pójdę sobie zrobię sanwich- tościka z serkiem...tak, idę...zaraz zasiądę z tościkiem w łapce ;-)
Pychotka i ja cos sobie zrobie:-)