reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

TAK IWONKA MIALAM:tak:FOTKI SA W ODPOWIEDNIM WATKU:-) ALE ZE MNIE GAPA:zawstydzona/y:A TAK WOGOLE TO JA MAM USG ROBIONE PRZY KAZDEJ WIZYCIE CO MIESIAC ;-):-p

reklama
Witam i miłego weekendu życzę ;-)

piszecie o ruchach, ja też jak dziś rankem sobie w łóżeczku leżałam poczułam lekkie przemieszczanie... czyli jednak to możliwe skoro Wam też sie zdarzyło :tak: u mnie w poniedziałek 14tydzien sie zaczyna ;-)

co do balsamikow jak najwięcej szczególnie jak to 1 ciąża oby było jak najmniej rozstepów :baffled:

brzuszki macie dużżżeee mi też sie pojawia (wieczorkiem) i znika (rano) :-)
aktualnie jestem w fazie poszukiwania odpowiedniego sweterku, czyli ma byc długi i szeroki ;-)

hej dziewczyny co tam nowego slychac bo przez prace nie jestem na bierzaco..... u mnie nic ciekawego mialam takie wrazenie ze czulam ruchy dzidziusia ale nie wiem czy to juz?.. chyba pojde na zwolnienei lekarskie bo bardzo sie mecze... 14 tego mam wizyte u lekarza i do tego czasu musze sie zastanowic...

chcialabym sie czuc dobrze i cieszyc z tego ze bede mama ale jakos nie moge ... nie wiem czy to normalne wogole sie nie ciesze i jestem obojetna ...:-:)-:)-(

witam wszystkich.
Po rozmowie z moja szefowa w środę cały czas dochodzę do siebie. Było nieciekawie - tak jak myslałam. Nasłuchałam się niestworzonych rzeczy i przezywałam ze 3 dni. Dobrze że akurat było trochę wolnego...
Aż trudno uwierzyć że kobieta-matka 2 dzieci, może druga kobietę-równiez matkę tak potraktować właśnie w kwestii macierzyństwa...:-(
Powiedziała mi min, że nie wierzy we "wpadki" przy dzisiejszych sposobach antykoncepcji, że jestem wyrachowana, powinnam się zastanowić co jest dla mnie ważne (praca czy rodzenie dzieci?!) że nie będzie dla mnie trzymać miejsca pracy i wrócę tam gdzie będzie taka mozliwość (czyli dała mi do zrozumienia, że mam przygotować się na dojazdy do innej placówki a firma moja ma je w całym kraju, praktycznie w każdym kilkudziesięciotysięcznym mieście)
Ja rozumiem, że ją zawiodłam bo od stycznia zobowiązałam się przejąć w pełni pracę nad pewnym projektem, ale w końcu dlatego oznajmiłam jej o ciąży z wyprzedzeniem aby znalazła kogoś kto zajmie moje stanowisko. Chyba tego nie zauważyła...

Dobra strona tej sytuacji jest taka, że moje bardzo niskie ciśnienie przez kilka ostatnich dni było na przyzwoitym poziomie. :sorry:

No nic pozdrawiam i życzę miłej niedzieli!

Agusiaa, bardzo współczuję Ci takiej szefowej :baffled::crazy:. Powinna się cieszyć, że nie powiedziałaś jej o ciąży np. po nowym roku. Są jednak ludzie i ludziska - niestety:-:)-(, ale już się nie smuć :tak:. Najważniejsze, że masz już tę rozmowę za sobą.;-)

Agusiaa, widzę że Twoja szefowa to prawdziwa s..ka, aż dziw że takie chodzą po świecie. Wiesz, ja też nie wspominam miło, tego jak powiedziałam regionalnemu, że jestem w ciąży i idę na zwolnienie, bo muszę. Powiedział tylko, że jest zaskoczony i tyle. Po kilku dniach dowiedziałam się, że cofnął mi aneks do umowy, którego nie zdążyłam jeszcze podpisać, a na konto wpłynęła "stara" wypłata:wściekła/y:. Jak tu normalnie planować rodzinę? Dziś już wiem, że do tej firmy nie wrócę...ale kosztowało mnie to trochę nerwów:eek:.A wśród swoich znajomych i osób, które szukają pracy, robię tej firmie skuteczną antyreklamę.:-)
Miłego popołudnia majóweczki.

reklama
hmm no tak... ciekawe jak będzie u mnie we wtorek ide do gina a w środę z zaświadczeniem idę do mojego pracowdawcy :baffled: wiem że również moja podopieczna jest w ciąży więc będzie ostro...

Do góry