reklama
Aurelia79 mi katar pomagały inhalacje litr wody 2 łyżki soli i 3 torebeczki mięty, zagotować to i pod ręcznikiem powdychać 10 minut i tak rano i wieczorem. Pirerwszy raz jak zrobiłam to była masakra, noc z głowy bo mi ropa schodziła ale później było już tylko lepiej
Aurelia79
Podwójna Mamusia
Zaraz spróbuję, bo z ten przepis od Dotkass jakoś nie podziałał...Poddam się zaraz.Aurelia79 mi katar pomagały inhalacje litr wody 2 łyżki soli i 3 torebeczki mięty, zagotować to i pod ręcznikiem powdychać 10 minut i tak rano i wieczorem. Pirerwszy raz jak zrobiłam to była masakra, noc z głowy bo mi ropa schodziła ale później było już tylko lepiej
pola_1981
Majowa Mamusia Synusia
Pola a jakie łozeczko kupiłas?
takie:
RADEK II SOSNA SZUFLADA, DOBRY MATERAC, POŚCIEL (347216599) - Aukcje internetowe Allegro
Chociaż mój chłop odmawia mi już seksu. Jak twierdzi "głupio się czuje, bo tam jest dziecko".... No cóż.
Mój też tak ma. Tzn. męczą go potem wyrzuty sumienia
Witam w ten pochmurny poranek
Propo słodkiego, to ja zaraz wychodzę upolować jakieś ciastka z czekoladą- wczoraj oglądałam Nigelle Expresowo i robiła ciastka z kakao, czekoladą i piegami czekoladowymi i ogarnęła mnie taka chcica na czekoladę.
tez mi się chce czekolady, ale na szczęście nie mogę wyjść z domu, więc czeka mnie "przymusowa" dieta
Aneta - nie daj sie z tym wczesniejszym wyslaniem na macierzynski! Jak ginekolog nie chce dac Ci zwolnienia na dluzej, to idz do internisty, niech Ci wystawi.
Powiem Wam, że z tym wcześniejszym macieżyńskim to lipa. Na szczęście nie dotyczy to dziewczyn, które są na świadczeniu rehabilitacyjnym.
My mamy przyznane świadczenie i koniec!! W dniu porodu się ono kończy i zaczyna maciezyński i ZUS nie "zabiera" sobie sam tych dwóch tygodni.
Ja też mam zapchane zatoki. W sumie aż tak bardzo mi to nie przeszkadza w ciągu dnia, ale w nocy jest okropnie, bo czasami się duszę. Mój kocur też ma jakiś problem z katarem.
I oboje od tygodnia na przemian "nadajemy" w nocy. Do tej pory tylko M chrapał, też przez zatoki i krzywą przegrodę nosową. Budził mnie tym i nie rozumiał jak to przeszkadza.
Ale od tygodnia to on się budził po pare razy w nocy.
I jak to określił: nie wiedziałem, że możesz wydawać z siebiue takie dźwięki na przemian z kotem (śpi przy mojej poduszce :-) )
I oboje od tygodnia na przemian "nadajemy" w nocy. Do tej pory tylko M chrapał, też przez zatoki i krzywą przegrodę nosową. Budził mnie tym i nie rozumiał jak to przeszkadza.
Ale od tygodnia to on się budził po pare razy w nocy.
I jak to określił: nie wiedziałem, że możesz wydawać z siebiue takie dźwięki na przemian z kotem (śpi przy mojej poduszce :-) )
Aurelia79
Podwójna Mamusia
Wysiadam normalnie, Pola my mamy takie samo łóżeczko!!!! To kolejny zbieg okoliczności??
pola_1981
Majowa Mamusia Synusia
Wysiadam normalnie, Pola my mamy takie samo łóżeczko!!!! To kolejny zbieg okoliczności??
Najwidoczniej
reklama