reklama
M
madamagda
Gość
Ja dzisiaj wchłonełam Michałki, zostały mi z wczoraj, bo juz nie dałam rady zjeść, a opychałam się strasznie. I co dzisiaj stanełam na wagę jestem 0,5 kg lżejsza hehe , a jak się nie objadam jest zawsze na wadze więcej, jaki z tego morał, jem do wooooli póki moge hihihi.
Zaraz chyba będę smażyć naleśniki, narazie nastawiłam zupkę.
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
Ja dzisiaj wchłonełam Michałki, zostały mi z wczoraj, bo juz nie dałam rady zjeść, a opychałam się strasznie. I co dzisiaj stanełam na wagę jestem 0,5 kg lżejsza hehe , a jak się nie objadam jest zawsze na wadze więcej, jaki z tego morał, jem do wooooli póki moge hihihi.
Dawno sam nie jadłam michałków ale mi smaka narobiłaśJa wstawiłam szynkę do piekarnika ,ziemniaczki i czekam na męża bedzie za pół godzinki-jednak jedziemy na zakupki,poprawie sobie humorek!!!:-):-):-):-):-):-):-)
A pozaty zrobiłam liste i wyszło 22 pzycje
Trzymta mnie!!!to prawie sama apteka a reszta uzupełnienie dzidzusiowego asortymentu;-)Tylko za portfel sie trzymac -pwenie pójdzie to co wczoraj z Zus-u dostałamNo cóż .....okaże się
pola_1981
Majowa Mamusia Synusia
Wysiadam normalnie, Pola my mamy takie samo łóżeczko!!!! To kolejny zbieg okoliczności??
Aurelia a masz może to łóżeczko w domu?
Jakie ono jest? Jesteś zadowolona?
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
No własnie póki pamiętam poradzcie mi co mam kupić jak chce ogolić psite wosk czy krem????Tak abym nie cierpiała potem bo i tak mam wystarczające krosty ,nie wspomne przez kogo...
Dlatego poradzcie skoro to temat na tapecie i jeszcze nie przycichł
pola_1981
Majowa Mamusia Synusia
Ja dzisiaj wchłonełam Michałki, zostały mi z wczoraj, bo juz nie dałam rady zjeść, a opychałam się strasznie.
Właśnie zjadłam krupniczek... pychotka
ale nie powiem, Michałki też bym chetnie zjadła :-) Taaaaaaak bardzo chce mi się słodkiego, a nic w domku nie mam :-(
no na wosk to jabym się nie zdecydowała przez ten ból, woskiem tylko okolice bikini, już chyba krem jakiś taki dla wrażliwej skóryNo własnie póki pamiętam poradzcie mi co mam kupić jak chce ogolić psite wosk czy krem????Tak abym nie cierpiała potem bo i tak mam wystarczające krosty ,nie wspomne przez kogo...
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam.Bylam rano oddac mocz do analizy a ptem pojechalam do Arkadi CHandlowe) na zakupki,ledwo lazilam i jeszcze z dzieckiem.W szyjke caly czas lapia mnie skurczyki jakies.Teraz jem drugie sniadanko a raczej obiadek bo makaron z serem i bede czytac co tam na klikalyscie.
reklama
Kathy, ale jak już teraz masz krosty, i jeszcze sobie tą wrażliwą skórę podrażnisz depilacją.... to fajnie nie będzie, kochana! Ale z dwojga złego pewnie ten krem bardziej znośny.
Jejku jak ja się dziś nie mogę zebrać do pracy. Beznadzieja!
Jejku jak ja się dziś nie mogę zebrać do pracy. Beznadzieja!