reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

a propos depilacji to zalezy jak baaardzo krotko (gladko) chcecie miec. jesli 2mm wam wystarcza, a w szpitalu mysle ze juz na pewno, to polecam trymer (taki do golenia glowy lub brody), blyskawicznie, na sucho, bez bolu i bez krostek. czasami sa przy maszynkach elektrycznych z tylu (2w1). moj maz ma taka Philipsa jakas najtansza i ma ten trymer. ekstra.

Łania to mnie nie pocieszylas :-( wrocilam od lekarza i niestety moje obawy sie potwierdzily. do porodu jakos to zaleczymy (kremy, nasiadowki itd) a potem zaprosi mnie na zabieg usuwania tego swinstwa(na szczescie jeszcze nie kwalifikuje sie na operacje). brrr, poplakalam sie oczywiscie, bo to zadna przyjemnosc, w dodatku to takie krepujace. masakra :szok:

reklama
Mam konkretne pytanie jak się urodzi dzidzia to należy zgłosić to:
w urzędzie stanu cywilnego,
w pracy.
I co potem, pesel a potem wniosek do MOPSU o becikowe?:sorry2:
Jak to jest z ta kolejnością i ile trzeba czekać na becikowe? Fajnie by było żeby pieniążki były jak najszybckiej oczywiście.

Witajcie u mnie dzisiaj brzydka pogoda:wściekła/y:. A chciałam zrobić pranie . Ale moze to i lepiej przynajmniej \sie zmobilizuje wkoncu i spakuje torbe do szpitala :-).O 17 wybieramy sie z mezem do szkoły rodzenia ,dzisiaj mamy pielegnacje noworodka . Zobaczymy jak meżusiowi pójdzie :-).

Pola chyba tak:-D:-D:-D:-D A ja sobie robie zawsze makaron z tym serkiem wiejskim w pudeleczku co jest.Ja to na nioego mowie styropian w smietance.Pychotka i do tego 4 lyzeczki cukru :szok::szok::szok::szok::szok::szok::-p

reklama
ja własnie po jednej porci buraczkowej pycha czekam az mi drugi talez ostygnie a tak to chcem meza namówic na dwór pochodzic zeby zemna poszedł bo tak cieplutko słonce cały czas swieci a ja w domu gnije ale chyba mi sie nie uda bo juz sie chyba z kolega umówił zeby pszyszedł to beda grac na kapie jak ja tego nie znosze

Do góry