a propos depilacji to zalezy jak baaardzo krotko (gladko) chcecie miec. jesli 2mm wam wystarcza, a w szpitalu mysle ze juz na pewno, to polecam trymer (taki do golenia glowy lub brody), blyskawicznie, na sucho, bez bolu i bez krostek. czasami sa przy maszynkach elektrycznych z tylu (2w1). moj maz ma taka Philipsa jakas najtansza i ma ten trymer. ekstra.
Łania to mnie nie pocieszylas :-( wrocilam od lekarza i niestety moje obawy sie potwierdzily. do porodu jakos to zaleczymy (kremy, nasiadowki itd) a potem zaprosi mnie na zabieg usuwania tego swinstwa(na szczescie jeszcze nie kwalifikuje sie na operacje). brrr, poplakalam sie oczywiscie, bo to zadna przyjemnosc, w dodatku to takie krepujace. masakra
Łania to mnie nie pocieszylas :-( wrocilam od lekarza i niestety moje obawy sie potwierdzily. do porodu jakos to zaleczymy (kremy, nasiadowki itd) a potem zaprosi mnie na zabieg usuwania tego swinstwa(na szczescie jeszcze nie kwalifikuje sie na operacje). brrr, poplakalam sie oczywiscie, bo to zadna przyjemnosc, w dodatku to takie krepujace. masakra