reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Hej wszystkim
Witam wszystkie nowe majóweczki, robi się tu już przyjemnie tłoczno, oby tak dalej i oby nas więcej :tak:;-)
Iwonko gratuluję z okazji ślubu i jestem w szoku jaki masz już brzuszek :szok::-)
Oleśka ja też Cię pocieszę, nie martw się - będzie gorzej :-D:-D:-D:-D:-p
A u mnie bez zmian, jak się dobrze czułam wcześniej, tak jest do tej pory, no może w końcu piersi ciut wrażliwsze. Oby tak dalej. Życzę Wam cierpiącym "jeszcze" - szybkiego odwrotu;-)

aniusia- my mamy slub cywilny 8 grudnia a slub i wesele zaplanowane na 23 sierpnia nasz maluszek ma sie urodzic 6 maja wiec mysle ze zdarze sie wykurowac i dojsc do siebie bardzo sie ciesze ze w ten dzien nasze malenstwo bedzie z nami co do stroju na slub cywilny juz kupilam sukieneczke w komplecie z marynarka bardzo ladnie wyglada a po slubie tez mielismy jechac do zakopanego lub poprostu gdzies w gory :-):-):-):tak:

po dzisijeszym dniu jestem bardzo zmeczona a jesczez jutro do pracy juz mi sie nie chce bo czuje sie przemeczona
iwonka- wszystkiego naj naj z okazji slubu oby wam sie wiodlo jak najlepiej....

Iwonko, Wszystkiego najlepszego !!!!!!!! ps. Faktycznie brzuszek juz masz duzy :-) tez taki chce :-)

Puchatka, Dziekuje Ci bardzo , mam nadzieje ze juz niebawem wszystkie bedziemy sie czuc wspaniale i bedziemy mogly w pelni rozkoszowac sie byciem w ciazy :-)

kamilka87 , no to moge Ci tylko pozazdroscic dobrego samopoczucia :-) mam nadzieje ze niebawem tez bede mogla sie pochwalic ze brak mi dolegliwosci ciazowych :-) A probowalam juz roznych sposobow, imbiru,krakersow, migdalow, winogron.....itp itd. Nic niestety nie pomaga. Co do mycia zebow to ja musze to robic co chwilke bo mam jakis dziwny metaliczny smak w ustach nie wiem od czego , ale podobno sie tak zdarza :-) Mam do Ciebie pytanie jakie bierzesz leki na podtrzymanie ciazy?? Bo ja biore Luteine 2 x dziennie, ale cos mi sie czesto o niej zapomina i jestem sama zla na siebie. Pozatym chyba dostalam od niej jakiegos podraznienia ..:zawstydzona/y::-( i nie wiem co robic dalej, a do lekarza jak narazie pojsc nie moge bo mieszkam w Anglii a tu zacofanie totalne.

Witajcie kochane!
Większośc z Was napewno dzisiaj nie pracuje,a ja musze odsiedzieć swoje 8 godzin i dopiero do domku. Najgorsze jest to że w weekend mam zjazd na uczelni, a tak mi sie nie chce!!!
We wtroek mam wizytę u gin, już nie moge się doczekać jak zobaczę maleństwo na USG.
Wiecie co ja jak nie wiedziałam że jestem w ciązy to zrobiłam sobie gorącą kąpiel i prawdopodobnie od tego dostałam plamienia.Teraz wole dmuchac na zimne i zrezygowac z tej przyjemnośći, a szkoda bo bardzo lubie sie wygrzewać z mężem wieczorami.;-)

Witam wszytskie majóweczki ;-)

ja dziś nie pracuję ;-) mamy wolne za 11listopada, który wypada w niedziele ;-)

iwonko fajny brzuszek, mężus też niczego sobie, no ale córcia tak słodko przytula sie do brzuszka ;-) czy ona wie ze ktos tam już mieszka?

dziewczynki widzę że śluby w panach już bardzo niedalekich wszystkim Wam cudownych chwil życzę!

ja nadal niestety mam mdłości...

Witajcie.Faktycznie brzuch mam juz spory:tak::-)dzis postaram sie wkleic fotke na odpowiednim watku:tak:tylko by sie przydalo zeby dwa takie same watki z naszymi brzuszkami polaczyc w jeden...............zalozycielki niech napisza do admina z prosba o polaczenie ich w jeden....co wy na to?
A i musze sie pochwalic swoja coreczka ktora nie dosc ze mowi mamusiu to jeszcze i kocham :-)

reklama
IWONKO wszystkiego naj ... witam mamusie mi też przydalbysie kluczyk do lodówki ciągle jestem glodna i najgorsze to to że bananem i jogurcikiem się nie oszukam:tak:wczoraj przeszlam koszmar, ból glowy okazało sie że mam bardzo wysokie cisnienie i cały dzień tak bolalo ze szok , zadzwonila do lekarza i nie kazał mi brać nic przeciwbólowego jutro jest w szpitalu i kazał mi podjechać ciekawe co się tam dzieje ,dzis głowa nie boli ale dziwnie pulsuje boje sie troche o" fasolke"wiem że takie cisnienie dobrze na nią nie wplywa a tak było pieknie zawsze miałam za niskie ciśnienie a tu nagle BUM...:no:

Do góry