reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Dziękuję Iwonka

Koniecznie muszę zamówić łóżeczko, bo nie mam :tak:, a coś się dziwnie czuję
Od wczoraj mam lekkie skurcze brzucha.
Dzisiaj zaczął mnie boleć kręgosłup-bóle krzyża (mam po raz pierwszy) do tego zaczeły mi sie bóle takie, jak na miesiączke, ale takie bardzo mocne i uciążliwe.
Aha i dostałam upławy, ale ta wydzielina jest bezbarwna, więc to pewnie nie czop.
Własnie czy czop musi byc podbarwiony krwią??
czop nie musi być podbarwiony krwią, czyżby zbliżała się godzina 0 :-):-):-)???

reklama
Cześc Słonka :)

U nas też przeslicznie słoneczko świeci. Już nie mogę się doczekać wyjścia na spacerek. Kocham wiosnę i nie chcę przegapić rozwijających się listków. Mam nadzieję, że w maju będę mogła juz troszeczkę spacerować.

witajcie majóweczki:tak::tak:
Za oknem tak fajnie ale na spacerki będę mieć pełne pozwolenie za jakieś 2 tygodnie no nic wytrzymam poza tym mam dziś super humorek

Puchatko czy Twój lekarz powiedział Ci, że dopiero za 2 tyg będziesz mogła chodzić na spacerki?? Ja swojego się nie pytałam jeszcze o to ale mam nadzieję, ze w 37 tyg już mi pozwoli chodzić. Mówiąc szczerze ta myśl trzyma mnie przed dołkiem psychicznym. Gdzieś czytałam że 37 tydz to już ciąża donoszona więc może można już chodzić co Ty na to?

Hura hura wygralam aukcje,kołyska jest moja .Jade po nia dzis bo jest z Wawy !
341154622

Śliczna kołyska. My się chyba nie zdecydujemy na kołyskę bo boję się, że dziecko przyzwyczai się do kołysania i inaczej nie będzie mogło usnąć. Ponoć mojego mężulka tak rodzice kołysali. Jak w nocy płakał to tylko to go uspokajało więc przywiązali sznurek do kołyski i do swojej ręki i gdy on zaczynał płakać to pociągali za sznurek:-D Niezły patent co ??

hej dziewczyny. Piatek i część soboty byłysmy w szpitalu, bo miałam skurcze i bóle bleców. Nie wiedzieli czy to nie poród się zaczął. Sprawdzili- szyjka macicy dluga i zamknieta, więc ok, ale zatrzymali w szpitalu. No ale, żeby nie było kolorowo dostałam zaburzenia błędnika. Chodzę jak nawalona, kręci mi się w głowie, nie mogę równowagi złapać.:rofl2: Straszne. Nie mogę nic zrobić. Wziąść na to nic nie mogę, bo dzidzia. Mam tabletki na to ale niestety, trzeba się męczyć. Miałam już to przed ciążą, długość trwania do kilku miesięcy, ale mam nadzieje,że niedługo minie u mnie. Dlatego wybaczcie,że nie piszę, ale nie jestem w stanie. Jak tylko się poprawi usiądę do kompa i przeczytam wasze posty.Całuski dla Was.

Trzymaj się dzielnie w dwupaku. mam nadzieję, że dolegliwości Ci miną.

Melduję się!!
Cześć dziewuszki!
Ja byłam dzisiaj z rana u fryzjera, ale nie jestem wogóle zadowolona jak mnie obcieła. Ech co zrobić, włosy odrosną.:sorry2:
W nocy było ciężko, dostałam skurczy, mała nie dawała mi spać, bardzo bolał brzuszek, niedobrze mi było, wszystko dosłownie na raz. Mąż czuwał bo co chwilkę pojękiwałam sobie.
A tak pozatym to weekend miałam bardzo pracowity, w końcu oddałam pracę magisterską, promotor ją przyjął i jedną noga jestem panią magister, obrona to tylko formalność. :):):) Pani w dziekanacie powiedziała że gdyby wszyscy studenci byli taky skrupulatni i pilni to miała by łatwiejsze życie hehe:happy:
Może dlatego że taki weekend miała pracowity, tak źle się czułam.
A teraz lecę, muszę nastawić obiadek.:tak:

Gratuluję pracy magisterskiej. Już najgorsze masz za sobą. teraz tylko obrona czyli najprostrzy egzamin w życiu :-)

Może pójdę w Wasze ślady i jak słoneczko na balkonie się pojawi to trochę się nasłonecznię:_ Aha, pamiętajcie żeby nie opalać sobie buźki bo mogą Wam plamki wyjść.

Dziubek no zalecił mi jeszcze tak pooszczędzac się do końca 37 tygodnia a potem poruszać się coraz więcej co by niepotrzebnie nie przeciągac wszystkiego i jeśli wtedy moje dziecię uzna że to już jego czas to będzie dobrze:tak::tak:

Cześc Słonka :)
Gratuluję pracy magisterskiej. Już najgorsze masz za sobą. teraz tylko obrona czyli najprostrzy egzamin w życiu :-)
Może pójdę w Wasze ślady i jak słoneczko na balkonie się pojawi to trochę się nasłonecznię:_ Aha, pamiętajcie żeby nie opalać sobie buźki bo mogą Wam plamki wyjść.
Ja własnie wystawiłam buzię na słońce bo bez tego mam straszne plamy, a od słońca zawsze mi schodzą.
Właśnie kończe obiadek, dzisiaj na szybko, frytki, gyros i mizeria :happy:

Dziubek no zalecił mi jeszcze tak pooszczędzac się do końca 37 tygodnia a potem poruszać się coraz więcej co by niepotrzebnie nie przeciągac wszystkiego i jeśli wtedy moje dziecię uzna że to już jego czas to będzie dobrze:tak::tak:

Juuupi !!! no to super nowina :-) U mnie też pewnie tak powie. Już nie mogę się doczekać. A może powie, że w 37 tyg juz po troszeczku będę mogła chodzić. Zobaczymy. Idę do niego w następny poniedziałek to się go wypytam. Dzieki za odpowiedź. Poprawiłas mi humor na resztę dnia:-)

Ja własnie wystawiłam buzię na słońce bo bez tego mam straszne plamy, a od słońca zawsze mi schodzą.
Właśnie kończe obiadek, dzisiaj na szybko, frytki, gyros i mizeria :happy:

No to widzisz nie można wszystkiemu wirzyć. ja gdzieś to przeczytałam, że kobiety w ciąży nie powinny się opalać bo mogą pojawić się u nich plamy. No ale to pewnie każda z nas inaczej będzie miała.

reklama
Do góry