pola_1981
Majowa Mamusia Synusia
jak bez krwi to ok 2 tyg.
To mi pasuje
Chciałabym donosić Małego przynajmniej do początku 9tego miesiąca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak bez krwi to ok 2 tyg.
nie strasz mnie ja nie moge urodzic za nawet trzy tygodniejak bez krwi to ok 2 tyg.
nie strasz mnie ja nie moge urodzic za nawet trzy tygodnie
a wogole to nie ze on ciagle leci polecial jeden taki "glut" (ktoras z dziewczyn wymyslila to okreslenie) i co on tak co jakis czas czy jak
Moja kolyska jest juz z materacem,ale z tego co wiem to standardowo jest wymiar 90 na 40.gratuluje kolyski, wlasnie chcialam spytac jaki matwracyk do takiej kolyski? ja bede miala chyba identyczna od szwagra. wymiary na dnie ok 98/40, troche dziwne, wiesz juz moze co kupic?
Śliczna kołyska. My się chyba nie zdecydujemy na kołyskę bo boję się, że dziecko przyzwyczai się do kołysania i inaczej nie będzie mogło usnąć. Ponoć mojego mężulka tak rodzice kołysali. Jak w nocy płakał to tylko to go uspokajało więc przywiązali sznurek do kołyski i do swojej ręki i gdy on zaczynał płakać to pociągali za sznurek Niezły patent co ??
Mam w takim razie pytanie do doświadczonych "mamuś", jakie są pierwsze symptomy porodu?
Pytanie do Dziewczyn z Warszawy - czy ktoras z Was myslala o rodzeniu w szpitalu na Inflanckiej, albo cos o nim slyszala? Bo pojawila mi sie opcja rodzenia tam... no i ZZO maja bezplatnie...