Witajcie dziewczynki, ja jak zwykle na wieczór mam czas, kiedy nasza latorośl padnie, dzisiaj padła wyjatkowo wcześnie, ponieważ miałam pod opieką synka mojej koleżanki jest o dwa miesiące starszy, więc się wyszaleli, i powiem Wam że nie taki diabeł straszny dwoje maluchów, tylko, że to sa praktycznie rówieśnicy zobaczymy jak z noworodkiem i małym zazdrośnikiem sobie poradzę, ale dzień minął fajnie :-) tylko też zmęczona jestem strasznie, ale...
Kamilka87 - A gdzie dokładnie pracujesz, nie wiem czy dobrze pamiętam w leclercu? Jeżeli masz w miarę lekką pracę i dobrze się czujesz to pracuj kochana, a jeżeli nie to mykaj na zwolnienie i odpocznij do póki możesz ;-) Pamiętaj, że w ciąży przysługuje Ci 7 godzinny czas pracy :-)
Anusiasac - Witaj na majóweczkach, pisz dużo :-)
madamagda - To super, że się już lepiej czujesz, mi nareszcie trochę mdłości przeszły ale wolę nie zapeszać, ostatnią niedzielę miałam fatalną ale od poniedziałku jest nieźle :-)
Szwarou - jest dokładnie tak jak napisała Polka27 ja miałam test Pappa w pierwszej ciąży ze względu na moje dwie chore siostry, na szczęście wyszedł dobrze, chociaż między bogiem a prawdą nie miały wad typowo genetycznych bardziej błąd lekarzy i wada serduszka ale mój lekarz jak usłyszał o chorobach od razu mnie wysłał, ja miałam na NFZ oczywiście bezpłatnie - w końcu po coś płacę te składki
Agusia - Na pewno będzie dobrze trzymamy mocno kciukasy :-)