reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
jolek a ja widziałam te kapcie po 14 zeta przez internet, w biedrze to jakaś super cena była?(p.s dzisiaj byłam i specjalnie dla Ciebie się rozglądałam,ale nie widziałam)

Jaipur dzięki:) One miały być po 11,99 zł. Cena taka normalna, w rossmannie są po 14,99 i tam zakupie. Chciałam te z biedrony ze smerfami dlatego tak czekałam :(

A u Nas w biedrze były, wzięłam Olci 2 pary :tak:
Ale z tego co sie orientuję to biedra ma chyba 4 centra dystrybucyjne a inne jest na pomorze i inne na opolszczyznę :tak:

lepi czasem to się marzy miec takie chiuszki ale jak się ma 2 dzici a w sklepach wisza nowsze modele :-p to aż się nie chce ich mieć i mysli sie o nowych :-p
czasem się ciesze bo mam kasę w kieszeni na inne wydatki ale czasem chciałabym kupić coś innego.. tylko teraz pomysleć ze ma dobre a ja kupię nowe a tego nie załozy to znów się odechciewa ;-) i takie błedne koło..

a własnie jeszcze co do kombinezonu to też własnie miałam napisać że szkoda że żadne nie ma ściacgaczy.. my mamy jesienny strój ze ściągaczem co zdjęcia wstawiałam i wiem jak dużo ten sciagacz daje ! choć mimo to z tych 2 ten z kwiatkami ładniejszy :-p
ale poszukaj jeszcze ze ściągaczami :-)

l
a własnie jeszcze co do kombinezonu to też własnie miałam napisać że szkoda że żadne nie ma ściacgaczy.. my mamy jesienny strój ze ściągaczem co zdjęcia wstawiałam i wiem jak dużo ten sciagacz daje ! choć mimo to z tych 2 ten z kwiatkami ładniejszy :-p
ale poszukaj jeszcze ze ściągaczami :-)

Kamciu - pisałam już wcześniej Futrzaczkowi, że są gumki w nogawkach, choć na zdjęciu nie widać. Już zamówiłam.

aha nie doczytałam :-) a który zmówiłaś? fioletowy dziewczęcy czy ten uniwersalny?? :-)
a w rękawkach też sa czy nie ma lub nie wiadomo??
jak przyjdzie to cyknij fociaka :-)

ja właśńie znalazłam u mnie spodnie od kombinezonu dla Emki na zime choć nie wiem czy w ie to sie je użyje :-p
no ale sa .. niebieskie :-p

reklama
Doszedł kombinezon. Rozmiar idealny - akurat. Ale jestem zawiedziona, bo spodnie są rzeczywiście grube, ale kurtka wg mnie bardziej jesienna niż zimowa :-(. No nic, czasem tak jest, jak się chce zaoszczędzić. Ale spodnie są popielate, więc do każdej kurtki będą pasować.

Do góry