reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

Lepi taki urok kupowania przez neta:( Ja też się zawsze pokusze cenowo a potem pluję sobie w bodę:/

Byłam dziś na zakupach w biedronie i pojawiły się skarpeto-kapcie. Powiem Wam że są fajne jakościowo, gruba przyjemna skarpeta:) Młody śmiga i głaszcze myszkę na kapciach:)

reklama
lepi tak jak napisałaś, będzie można dobrać inną kurtkę. Nie jest źle, bo i kurtka i spodnie się przydzadzą :tak:

jolek to ta promocja jeszcze obowiązuje? Nie wiedziałam. Może uda nam się skoczyć i dopisze nam szczęście.

lepi chodzi ci o to ,że ma lekkie ocieplenie plus polarek? to tak mają kombinezony osobno kurtka i spodnie, żeby dzieciak mógł się ruszć, bo w pasie by się nie zapiął a nawet gdyby to byłby wielki prześwit.Zapewniam Cię taka kurta jest cieplutka, nie przepuszcza [powietrza(powinna mieć wentylację z racji tego pod paszkami).My kupilismy taki kombinezon w H&M i kurtkę już teraz raz założylismy.A w zimę polara pod spód i będzie gites majonez.
tu sobie oblokaj naszą kurteczkę, bo dobrze widać jaki ma spód
Product Detail | H&M PL

jaipur - u nas rękawy są strasznie cienkie, cieńsze niż w kurteczce jesienno/wiosennej, bo zamiast polarka mają podszewkę, żeby łatwiej zakładać. Ja bym zmarzła przy 10 stopniach, nie mówiąc o mrozach. też myślałam o ubieraniu na cebulę, ale nie zawsze jest to wygodne... może znajdę używkę na allegro - prawdziwą "zimówkę".

Kupiłam skarpetokapcie w deichmannie, cena 19 zł, zaryzykowałam i okazały się dobre. Mały się nie ślizga i ciepło mu w nóżki.

jolek a jak jakościowo te z biedrony? Bo u tych naszych z deichmanna po 1dniu użytkowania odpruły się spody. Straszna tandeta :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry