reklama
jolek byłam w biedronie i też nie było skarpetokapci :-(
Oni chyba coś przelecieli z tymi kapciami
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
lepi czasem to się marzy miec takie chiuszki ale jak się ma 2 dzici a w sklepach wisza nowsze modele to aż się nie chce ich mieć i mysli sie o nowych
czasem się ciesze bo mam kasę w kieszeni na inne wydatki ale czasem chciałabym kupić coś innego.. tylko teraz pomysleć ze ma dobre a ja kupię nowe a tego nie załozy to znów się odechciewa ;-) i takie błedne koło..
a własnie jeszcze co do kombinezonu to też własnie miałam napisać że szkoda że żadne nie ma ściacgaczy.. my mamy jesienny strój ze ściągaczem co zdjęcia wstawiałam i wiem jak dużo ten sciagacz daje ! choć mimo to z tych 2 ten z kwiatkami ładniejszy
ale poszukaj jeszcze ze ściągaczami :-)
czasem się ciesze bo mam kasę w kieszeni na inne wydatki ale czasem chciałabym kupić coś innego.. tylko teraz pomysleć ze ma dobre a ja kupię nowe a tego nie załozy to znów się odechciewa ;-) i takie błedne koło..
a własnie jeszcze co do kombinezonu to też własnie miałam napisać że szkoda że żadne nie ma ściacgaczy.. my mamy jesienny strój ze ściągaczem co zdjęcia wstawiałam i wiem jak dużo ten sciagacz daje ! choć mimo to z tych 2 ten z kwiatkami ładniejszy
lepidoptera
Fanka BB :)
l
Kamciu - pisałam już wcześniej Futrzaczkowi, że są gumki w nogawkach, choć na zdjęciu nie widać. Już zamówiłam.
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
aha nie doczytałam :-) a który zmówiłaś? fioletowy dziewczęcy czy ten uniwersalny?? :-)
a w rękawkach też sa czy nie ma lub nie wiadomo??
jak przyjdzie to cyknij fociaka :-)
ja właśńie znalazłam u mnie spodnie od kombinezonu dla Emki na zime choć nie wiem czy w ie to sie je użyje
no ale sa .. niebieskie
a w rękawkach też sa czy nie ma lub nie wiadomo??
jak przyjdzie to cyknij fociaka :-)
ja właśńie znalazłam u mnie spodnie od kombinezonu dla Emki na zime choć nie wiem czy w ie to sie je użyje
no ale sa .. niebieskie
lepidoptera
vi - zamówiłam popielato - różowy, więc i tak typowo dziewczęcy. A w rękawach chyba gumek nie ma, bo raczej by napisali. Jak pisałam - znalazłabym lepszy, ale droższy...
reklama
lepidoptera
Doszedł kombinezon. Rozmiar idealny - akurat. Ale jestem zawiedziona, bo spodnie są rzeczywiście grube, ale kurtka wg mnie bardziej jesienna niż zimowa :-(. No nic, czasem tak jest, jak się chce zaoszczędzić. Ale spodnie są popielate, więc do każdej kurtki będą pasować.