reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
Dam znać, chciałabym, żeby przesyłka dotarła przed długim weekendem, co bym sobie mogła przetestować karmienie przed powrotem do pracy (14.11), bo później próbować będzie babcia :-(.

don_kichot, super zakupy, nie miałam jeszcze nic endo, ale są bardzo ładne.
czarna, kilka dni temu pisałyśmy o kubkach na karmieniu na str 173 się zaczyna, fajne wtedy dziewczyny pokazały.
salsera, bo ja mam kubełkową spacerówkę i jak na zimę to taka mierna mi się wydaje, a jakbym powiedziała mężowi o kupnie kolejnego wózka, to blubrałby na 100%. A ten Wasz wygodny jest w prowadzeniu?
lwiapaszczka, super sprzęt, wygląda na wygodny i jest ładny.

odnośnie krzesełek my testujemy właśnie model NOWY MODEL KRZESEŁKA, ruch.podnóżek, tkanina,fotel (1893882471) - Aukcje internetowe Allegro, chybaJaipur Ty kiedyś pokazywałaś takie albo podobne...

Ogólnie bardzo fajne, funkcjonalne,materiał mimo iż nie folia to w czyszczeniu ok, marchewka zeszła :) a na pewno przyjemniejszy, regulowane niezależnie oparcie i podnóżek to fajna sprawa, bo jak mały teraz je w pozycji powiedzmy półleżącej to nóg nie musi mieć w górze jak to jest przy kubełkowych, no i stabilne jest

emikaa tak my mamy takie, sympatyczne w obsłudze.Pomijając fakt przysysania się juniora do blatu:-D no ale to już nie kwestia tego konkretnego modelu tylko osobnika ze ssawką

don kichot - swietne ciuszki!!

lwiapaszczka- b.ladne krzeselko :)
Tez jestesmy jeszcze przed zakupem.. nawet nie mialam kiedy rozeznac sie w tych krzeselkach i poogladac chociaz na necie.. Kto jaki poleca, ma, przetestuje, spisze sie - to pisac!! znac dac.. ! :))

Super krzesło
Salsera wózio fajny,my tez przetestowalismy naszą "laskę", wygodna i fajnie się prowadzi tylko jakmłody jest przodem do mnie to troche ciężko się podnosi na krawężnikach

reklama
Do góry