reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

A ja mam jednoczesciowy zwykly prosty firmy adidas. Jeszcze sie w nim mieszcze:) My czesto jezdzimy na basen i nie lubie byc na basenie w dwuczesciowym szczegolnie na zjezdzalniach:laugh2:

reklama
hej a macie juz upatrzone jakies wanienki. Czy te profilowane to zdaja rezultat? A stelaze metalowe czy to wogole stabilne? Bo moja szwagierka ma taka zwykla najzwyklejsza i pierwsze trzy miesiace to ciezko bylo malego kompac... ciagle sie slizgal... Poza tym ona stawia ja na takim niskim stoliku i strasznie sie musi garbic ja myslalam o czyms takim:
Wanienka ONDA EVO OK BABY + STELAŻ METALOWY (1390028470) - Aukcje internetowe Allegro
tyle ze cena mnie troche odstrasza....

Przeglądałam gdzieś ostatnio ogłoszenia i widziałam taką używaną. W ogóle zastanawiam się czy kupić używaną czy nową :confused:

Co do stelaży to musicie zwrócić uwagę na wysokość. Znajomi mają, ale okazał się na tyle niski że zrezygnowali z jego używania bo nie było to wygodne. My raczej nie kupimy bo nie mielibyśmy gdzie sie z tym pomieścić, trzeba będzie inaczej dać radę.

wisienka ja to bym proponowała zwykłą wanienke , bo pomysl , małe dziecko położysz i się zmieści..
a już większe?? będzie smogło tylko siedzieć bez ruchu ,,, moja mała ciągle sie obrca za zabawkami i wiem ze tylko by się denerwowała jakby jej coś koło tyłka wadziło;-)
chyba że na później zamierzaszm kupić większą albo dać dziecko do wanny

reklama
no tak racja... hmm ale to jak juz sie nie bedzie miescic to wtedy sie kupi i juz:) A Ty co polecasz? Mnie kapanie (przynajmniej na poczatku) to najbardziej przeraża wiec chcialabym sobie jakos to ulatwic...

Do góry